Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

τωρα που πιασαμε μαναδεσ..επικειται τσαμπουκασ μανασ μ και πε8ερασ. η μανα μου υπερ προσεχει την πουκι και δεν 8ελει να ητν αφηνει να κανει ταρζανιεσ για να μην χτυπησει και η πε8ερα ειναι στο ανετο τυπου 8α χτυπησει δεν πειραζει...σημερα με πηραν τηλ για να τους..λυσω το 8εμα

μια απο τα ιδια!!!

ρε τι στο καλο οι μαναδες των κοριτσιων αγαπανε περισσοτερο τα εγγονια ή οι μαναδες των αγοριων εχουν ΠΕΙΣΜΑ για αναποδιες????:rolleyes:

τελοσπ..παω να κοιμησω το αντρακι μου!!!φιλακια

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα που πιασαμε μαναδεσ..επικειται τσαμπουκασ μανασ μ και πε8ερασ. η μανα μου υπερ προσεχει την πουκι και δεν 8ελει να ητν αφηνει να κανει ταρζανιεσ για να μην χτυπησει και η πε8ερα ειναι στο ανετο τυπου 8α χτυπησει δεν πειραζει...σημερα με πηραν τηλ για να τους..λυσω το 8εμα

τι τραβας κι εσυ.....

76IGp3.png

και εγώ την κάνω....συγχήστηκα κιόλας..πάω να ηρεμήσω....

φιλουρίνια κούκλες....(ο γουργούρης βήχει στον ύπνο του...ωχου μωλέέέέέέέ)....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια δεν το ξερα με το εμφιαλωμενο , εγω μονο τετοιο της δινω .Τι εχει ??

geotur βαλε μεσα στην φρουτοκρεμα μπισκοτα , ψαξε να δεις τι της αρεσει . αλλιως βαλε λιγη κρεμα μεσα , αν και παλι δεν θελει αλλη μια λυση ειναι να βαλεις μεσα στο φρουτο πατατα καροτο .

Εμενα δυσκολευεται πολυ με την φρουτοκρεμα και της εδωσα μια φορα μπισκοτα νουτρισια και της αρεσε , μετα εκοψα το μπισκοτο και τωρα τα τρωει (με το ζορι βεβαια) μονα τους.

Παστακια ,εγω εβαλα νεραιδουλα στην βαπτιση και ολα τα παιδια περασαν παρα πολυ ωραια και οι γονεις φυσικα αφου τρωγαν με την ησυχια τους.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

αστον να παταει αλλα να μην στηριζει ολο του το βαρος...συμφωνα με την κλιμακα |denver (το νεο μου χαζοκολλημα) ειναι απολυτρως φυσιολογικο

Ποια είναι αυτή η κλίμακα? Για δώσε μας πληροφορίες και τα φώτα σου!!!

(Καλημέρα!)

Καλημέρα συμπεθερα....και εσύ εδώ; εγώ πάω για δουλειά!τι κάνει η κουκλίτσα σου;

εμένα ο γουργουρίνος χάλια...πάλι κοιμηθηκαμε μαζί απόψε....όλο γκουχου γκουχου είναι...αερολιν και τα σχετικά!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα κοριτσια

ειναι καμια στο καφε?

μεγαλη κουβεντα χθες...και την εχασα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλημερα ζουζουνακι μου τι κανετε?

γεια σου χαπακι..ολο θελω να σου τηλ.αλλα εχω τα πεθεριδια στο σπιτι εδω ακι 12 μερες και παρακολουθουν την καθε μου κινηση

γενικα ειμαστε καλα....ο μπεμπης κολλησε απο μενα ιωση ,εκανε βρογχιολιτιδα ,καναμε μασκες,αλλα τωρα ειναι οκ

κι εγω αρκετα καλα,αλλα η δικια μου ιωση απο των θεοφανειων παρακαλω !!!

προσπαθω να συντονισω τα πραγματα για την βαφτιση:mrgreen:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...