Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Καλημέρα, 

Γενικοτερα τα μεγάλα κέντρα έτσι είναι δυστυχώς. Δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς, σαν να σε ξεχνάνε οι μαίες. Μιλάς μόνο μαζί τους. Γενικότερα ένα τουρκουμπουκι. Αλλά σημασία έχει ο γιατρός. Δώσε μια ευκαιρία να δεις πως θα πάει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Να'μαι παλιιιιιιιιιιιιιι...(αν και νυτάζω...ο γουργούρης με έβγαλε νοκ αουτ για άλλη μια φορά...)

mia xara leei eidika an exeis polla paidakia...8ahsyxasoyn kai oi goneis....απλα επειδη ο κλοουν ειναι καπως εχε το νου σου μην τρομαξει κανα μικρο...ενναλακτικα παρε κανεναν παιδικο ηρως τυπου μικι και μινι να τουσ κανει παιχνιδακια...

ναι, μωρε κάτι τέτοιο λέω......και του πάστα του άρεσε η ιδέα...ε, ρε γλέντια με τον χαζμπαντ...με ανησυχεί...όλο ναι και ναι λέει....λές να μου το παιξει Τρόικα εκείνες τις μέρες...θα χεστούμε λέμεεεε!

Καλα εγω ειμαι με Δημητρα...ενταξει,δεν θα δωσω ψαρι ακομη ουτε οσπρια(κι επισης η μικρη δεν νομιζω να φαει φραουλες με τιποτε....ειναι τιγκα στην ορμονη)αλλα ολα τα αλλα εννοειται τα δοκιμασαμε...και γιαουρτι παιδικο δεν της δινω!!!

Παστακια..ξεφραγκιασε τον τον Παστα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙΑΙΑΙΑΙΑ

xapaki mou :)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ! κοιμηθηκε γιατι και οι δυο δεν την παλευαμε αλλο... βγαζει δοντια...τουμπανο ειναι στα πλαγια και ταλαιπωρητε ειδικα το σαββατο το βραδυ χτυπιοταν στον υπνο της λεσ και εβλεπε εφιαλτεσ το δολιο..

γιαουρτακι ξεκινησαμε στον 5ο. επισημως της δινω νουλακ, το αντβανς ουτε να το φτυσει και 8ελει το γιαουρτι τησ σκετο ουτε φαρινεσ μεσα ουτε μπισκοτα ουτε φρουτα... ανεπισημως τρωει το μισο γιαουρτι ολυμπος του μπαμπα της...γενικα με το γιαουρτι και το γαλα και το νερο εχει μια λατρεια! δυο γιαουρτια σχεδον την ημερα, 600 μλ γάλα και 300 μλ νερο

Ρε κορίτσια εμάς δεν μας έχουν πει για γιαούρτι, να την ρωτήσω την τνόκτορ; εν τω μεταξυ είμαι πολύ χεσμεντεν με όόόλα αυτά για το παιδί και δεν παίρνω πρωτοβουλίες μόνη μου.....βέβαια, αυτό που έκανα και δεν ξέρω αν είναι σωστό, του έδωσα νεράκι από την βρύση και όχι εμφιαλωμένο....η γιατρός είπε εμφιαλωμένο, αλλά μετά από καμμια εβδομάδα κανονικά νεράκι....ποιος ό λόγος; Να πεις οτι στην Πάτρα έχουμε θέμα με το νερό, δεν έχουμε...μια χαρα είναι....για πείτε

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι εμφιαλωμενο νερο στα μωρα. νερο απο βρυση που το εχετε βρασει πρωτα.το βαζεται σε ενα μπουκαλι ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ(οχι οταν ειναι ζεστο γιατι τα πλαστικα οταν ζεσταινονται απελευθερωνουν χημικες ουσιες!) και δινεται απο εκει!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Να'μαι παλιιιιιιιιιιιιιι...(αν και νυτάζω...ο γουργούρης με έβγαλε νοκ αουτ για άλλη μια φορά...)

ναι, μωρε κάτι τέτοιο λέω......και του πάστα του άρεσε η ιδέα...ε, ρε γλέντια με τον χαζμπαντ...με ανησυχεί...όλο ναι και ναι λέει....λές να μου το παιξει Τρόικα εκείνες τις μέρες...θα χεστούμε λέμεεεε!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙΑΙΑΙΑΙΑ

Ρε κορίτσια εμάς δεν μας έχουν πει για γιαούρτι, να την ρωτήσω την τνόκτορ; εν τω μεταξυ είμαι πολύ χεσμεντεν με όόόλα αυτά για το παιδί και δεν παίρνω πρωτοβουλίες μόνη μου.....βέβαια, αυτό που έκανα και δεν ξέρω αν είναι σωστό, του έδωσα νεράκι από την βρύση και όχι εμφιαλωμένο....η γιατρός είπε εμφιαλωμένο, αλλά μετά από καμμια εβδομάδα κανονικά νεράκι....ποιος ό λόγος; Να πεις οτι στην Πάτρα έχουμε θέμα με το νερό, δεν έχουμε...μια χαρα είναι....για πείτε

pastakia απαγορευεται το εμφιαλωμενο νερο!!!

μονο βρασμενο νερο βρυσης..........εχει δικιο η Δημητρα!!!

το εμφιαλωμενο περα το οτι καθεται μεσα στο πλαστικο δε ξερω και γω ποσο...και στον ηλιο...(μεχρι να παει στα ραφια) εχει φαει ηλιο!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

αλλη ερωτηση ο μικρος θελει ολη την ωρα να παταει τα ποδαρακια,πλεον παω να τον βαλω να κατσει και αυτος βαζει τετοια δυναμη στα ποδια και δεν θελει με τιποτα να τα λυγιζει..να τον αφηνω?ποτε αρχιζουν να σηκωνονται μονα τους ,μην τον δω καμια ωρα κατω απο την κουνια

76IGp3.png

εγω βαζω εμφιαλωμενο γιατι στην αυλιδα εχουμε θεμα στο νερο με εξασθενες χρωμιο...βασικα οι γνωμες διιστανται μια γειτονισα λεει οτι εχδει παρει το νερο στο χημειο του κρατουσ και ολα καλα μπλα μπλα αλλα ψιλοφοβάμαι...πηγαινα μπιτονια στισ αρχεσ στην πουκι με νερο α8ηνασ αλλα στον 5ο μηνα το εκοψα..αλλα αποστειρωνω ακομη τα μπουκαλια τζαστ ιν κεισ κλπ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

αλλη ερωτηση ο μικρος θελει ολη την ωρα να παταει τα ποδαρακια,πλεον παω να τον βαλω να κατσει και αυτος βαζει τετοια δυναμη στα ποδια και δεν θελει με τιποτα να τα λυγιζει..να τον αφηνω?ποτε αρχιζουν να σηκωνονται μονα τους ,μην τον δω καμια ωρα κατω απο την κουνια

εφοσον το κανει απο μονος του να τον αφηνεις. αλεξανδρος 6 μηνων πιανοταν κ σηκωνοταν ορθιος.κατεβασε το στρωμα πιο κατω

Holy Diver

αστον να παταει αλλα να μην στηριζει ολο του το βαρος...συμφωνα με την κλιμακα |denver (το νεο μου χαζοκολλημα) ειναι απολυτρως φυσιολογικο

dZJip3.png

αααα...ΟΟΟΟΚΚΚΚ...βρασμένος χυμός βρύσης φορ γουργούρηηηηςς...εφτασεεεεεε.....

πόσα πρέπει να γνωρίζουμε ρε γμτ!...καλά αυτό που γνώριζα εγώ και ήμουν παντελώς άσχετη, αλλά αυτό ναι το γνώριζα, είναι οτι δεν του δίνεις μέλι πριν χρονίσει το παιδί....και το'πα και στην πεθερα μου για όταν τον κρατήσει, γιατί είναι και ψιλο-γκάου αυτή μην κάνει καμμία μακακια....

τι ναπώ...αφού δεν με βοηθάει η μάνα μου, τι να πείς!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

τωρα που πιασαμε μαναδεσ..επικειται τσαμπουκασ μανασ μ και πε8ερασ. η μανα μου υπερ προσεχει την πουκι και δεν 8ελει να ητν αφηνει να κανει ταρζανιεσ για να μην χτυπησει και η πε8ερα ειναι στο ανετο τυπου 8α χτυπησει δεν πειραζει...σημερα με πηραν τηλ για να τους..λυσω το 8εμα

dZJip3.png

pastakia απαγορευεται το εμφιαλωμενο νερο!!!

μονο βρασμενο νερο βρυσης..........εχει δικιο η Δημητρα!!!

το εμφιαλωμενο περα το οτι καθεται μεσα στο πλαστικο δε ξερω και γω ποσο...και στον ηλιο...(μεχρι να παει στα ραφια) εχει φαει ηλιο!!!!!!!!!

περα απο αυτο λοιπον δεν περιεχει και καποια ιχνοστοιχεια που εχει το μπουμπου α που λεει και ο μπεμπης!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...