Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Καλημέρα, 

Γενικοτερα τα μεγάλα κέντρα έτσι είναι δυστυχώς. Δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς, σαν να σε ξεχνάνε οι μαίες. Μιλάς μόνο μαζί τους. Γενικότερα ένα τουρκουμπουκι. Αλλά σημασία έχει ο γιατρός. Δώσε μια ευκαιρία να δεις πως θα πάει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κοιτα Χαπι.,..η δικια μου η γιατρος ειναι χαλαρη και συνεννοησιμη και δεκτικη...Της το προτεινα και δεν με απετρεψε...οπως επισης εγω προσωπικα της ειπα οτι ζυμαρικα θα δωσω στον ενατο κι επισης το δεχτηκε...

Γενικα..δεν αντιμετωπισα θεμα με το φαγητο..δεν ειχα απολυτες απαγορευσεις εκτος απο αυτες που ειναι για ολους σχετικα με το ψαρι-αυγο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xapaki mou :)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ! κοιμηθηκε γιατι και οι δυο δεν την παλευαμε αλλο... βγαζει δοντια...τουμπανο ειναι στα πλαγια και ταλαιπωρητε ειδικα το σαββατο το βραδυ χτυπιοταν στον υπνο της λεσ και εβλεπε εφιαλτεσ το δολιο..

γιαουρτακι ξεκινησαμε στον 5ο. επισημως της δινω νουλακ, το αντβανς ουτε να το φτυσει και 8ελει το γιαουρτι τησ σκετο ουτε φαρινεσ μεσα ουτε μπισκοτα ουτε φρουτα... ανεπισημως τρωει το μισο γιαουρτι ολυμπος του μπαμπα της...γενικα με το γιαουρτι και το γαλα και το νερο εχει μια λατρεια! δυο γιαουρτια σχεδον την ημερα, 600 μλ γάλα και 300 μλ νερο

dZJip3.png

ρεκοριτσια ερωτηση..ρυζι και μακαρονι τα βραζουμε κανονικα ή στοξν ατμο? μαρσυ εσυ που εχεισ τον μπεαμπα τον ατμομαγειρα ειχεσ ποτε κανενα θεμα? εγω μια φορα την ταισα παο μπεαμπα τα ατμοποιησα δυο κυκλους τα πολτοποιησα τιγκα και...μου το εβγαλε το φαγητο...ισως να ηταν λογω των δοντων τοτε και ηταν ερε8ισμενη...οι γιαγιαδεσ τον μπεαμπα δεν μπορουν να τον κουμανταρουν και εγω τωρα αναρωτιεμαι...τι να κανω με οτν μπεαμπα οεο?

dZJip3.png

αχ και ο δικος μου ετσι κανει στον υπνο του λες και παλευει,το πουλακι μου....

κι εγω θελω να του το ξεκινησω το γιαουρτι.....

εμενα εχει θεμα με το νερο δεν του αρεσει,πινει πολυ λιγο και αυτο μονο με το ποτηρι ή με το κουταλακι

μια χαρα σας βρισκω παντως και με το γαλα,εμενα μετα που ξεκινησαμε τις στερεες κατεβασαμε λιγο την ποσοτητα κι ετσι του δινω και λιγο το μεσημερι πριν να κοιμηθει για να συμπληρωνει τα 500 μλ τη μερα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

χαπακι εμεις περναμε...φασεις...υπαρχουν μερες που τρωει τον περιδρομο σε φαει αλλα ελατωνει μονη της το γαλα και αλλες μερες που μισο τρωει στερεεσ αλλα σκιζει γάλα..οποτε φανταζομαι πως τα 8ρεπτικα συστατικα που 8ελει...τα παιρνει....ετσι δεν ειναι??

dZJip3.png

Μαρα...ο μπεαμπα..ειναι σωτηριος για εμενα...απλα θεικο μηχανηματακι!!!

Μια χαρα το κανει το φαι..το τρωω κι εγω να καταλαβεις.

Ααα...και κατι ακομη...μην της δινεις τοσο μεγαλη ποσοτητα γαλακτοκομικων ρε συ σε καθημερινη βαση...το πολυ ασβεστιο δεσμευει τον σιδηρο και δεν βοηθα στην απορροφηση.

Χτες ειχα αυτην την συζητηση...

Οι γιαγιαδες ειναι φαν της κατσαρολας,εεε...??:rolleyes:

επισης εχιε τρομακτικη περιεργεια με το τι τρωμε.. ηδη εχει πιει απο το ποτηρι του μπαμπα πορτοκαλπαδα με ενθρακικο (γουλιτσα μην φαντα<ζεστε), τυροσαλατα (κλασικη αγαπη), γουλιτσα σαλτσασ με το δάχτυλο μου, ανθοτυρο με το δάχτυλο μου, παντεσπάνι με τρομο καρδιασ απο μενα να μην πνιγει...γενικα οποτε βλεπει φαι ποτο κανει ντου...

dZJip3.png

χαπακι εμεις περναμε...φασεις...υπαρχουν μερες που τρωει τον περιδρομο σε φαει αλλα ελατωνει μονη της το γαλα και αλλες μερες που μισο τρωει στερεεσ αλλα σκιζει γάλα..οποτε φανταζομαι πως τα 8ρεπτικα συστατικα που 8ελει...τα παιρνει....ετσι δεν ειναι??

νομιζω πως ναι,αλλα το γαλα θεωρειται το βασικο για την αναπτυξη τους οποτε κι εγω θεωρω οτι πρεπει να πινει τουλαχιστον τα 500 μλ τη μερα,ασχετο με το ποσο εχει φαει...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κι εμας ειναι καραζηλιαρα...μην δει εμας να τρωμε...θα φαει κι αυτη:tongue::tongue:

κι εγω της δινω φετα,ανθοτυρο...και διαφορα αλλα τετοια πλεον..

χαπι..σε 20-25 λεπτακια ετοιμο το μοσχαρακι στον ατμο,μαζι με τα λαχανικα του!!!

Μαρα...δεν πιστευω να εφτιαξες τα ζυμαρικα της πουκυ στον μπεαμπα???Γιατι εχει σημασια πως τα εφτιαξες:rolleyes:

και τελος..μια που σας βρηκα ολες μαζι να τις ποω ολες μου τις αποριες...βουταει λεμονοκουπα και την γλυφει με πα8ος χωρις να την ενοχλει η οξυτητα..την αφηνω η οχι?

dZJip3.png

Μαρα...ο μπεαμπα..ειναι σωτηριος για εμενα...απλα θεικο μηχανηματακι!!!

Μια χαρα το κανει το φαι..το τρωω κι εγω να καταλαβεις.

Ααα...και κατι ακομη...μην της δινεις τοσο μεγαλη ποσοτητα γαλακτοκομικων ρε συ σε καθημερινη βαση...το πολυ ασβεστιο δεσμευει τον σιδηρο και δεν βοηθα στην απορροφηση.

Χτες ειχα αυτην την συζητηση...

Οι γιαγιαδες ειναι φαν της κατσαρολας,εεε...??:rolleyes:

εγω τα εκανα κανονικα στην κατσαρολα αλλα παντα με κλειστο καπακι για να μην εξατμιζονται οι βιταμινες

νομιζω πως ναι,αλλα το γαλα θεωρειται το βασικο για την αναπτυξη τους οποτε κι εγω θεωρω οτι πρεπει να πινει τουλαχιστον τα 500 μλ τη μερα,ασχετο με το ποσο εχει φαει...

500 γρ γαλα και 100 γρ γιαουρτακι τη μερα ειναι μια χαρα

Holy Diver

οχι δεν εξτιαξα ζυμαρικα εκεινη τη μερα. το κλασικο αρνακι με κολοκυ8ια και τα σεα του ειχα κανει αλλα μαλλον μου το εβγαλε 3 ωρες μετα λογω ερε8ισμου των δοντιων...αλλα απο τοτε ο μπεαμπασ σε αχρηστια.. εσυ πως εοτιμαζεισ το φαι στον μπεαμπα?

dZJip3.png

και τελος..μια που σας βρηκα ολες μαζι να τις ποω ολες μου τις αποριες...βουταει λεμονοκουπα και την γλυφει με πα8ος χωρις να την ενοχλει η οξυτητα..την αφηνω η οχι?

κι η Πηνελοπη μιλαμε τρελλα εχει...εννοειται την αφηνεις...τι θα παθει απο τον χυμο του λεμονιου???Ισα-ισα βιταμινες θα παρει εστω και γλυφοντας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...