Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ααα τι λετε για μαμου???

και μας λιγα πραγματα....μοσχαρακι ή κοτοπουλακι, καροτο ντοματα κολοκυθακι μπροκολο πατατα και ζυμαρικα.

και τωρα εβαλα και σπανακι.

και μου ειπε αυστηρα αυτα.

μετα τον 9ο μηνα θα μπαινουν καινουριες γευσεις,:rolleyes:

ουτε χυμους του δινω.ουτε γιαουρτι.μηπως παμε αργα τα ζα

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα του κάνω τρέλες λέμεεεεεεεεεεεεεεε...γουργουροτρέλες.....θα το φυσάει ο χαζμπαντ και δεν θα κρυώνει.....

ερωτηση: τι γνώμη έχετε για τον να βάλω κλοουν για να απασχολεί τα παιδάκια;πολύ βουτυρέ; ή λέει;

mia xara leei eidika an exeis polla paidakia...8ahsyxasoyn kai oi goneis....απλα επειδη ο κλοουν ειναι καπως εχε το νου σου μην τρομαξει κανα μικρο...ενναλακτικα παρε κανεναν παιδικο ηρως τυπου μικι και μινι να τουσ κανει παιχνιδακια...

dZJip3.png

εμεις στη βαπτιση δεν θα βαλουμε τιποτα,θα την κανουμε στο χωριο και τις προετοιμασιες τις εχουν αναλαβει τα πεθερικα,θα ειναι πολυ λιτα και με πολυ λιγο κοσμο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλα εγω ειμαι με Δημητρα...ενταξει,δεν θα δωσω ψαρι ακομη ουτε οσπρια(κι επισης η μικρη δεν νομιζω να φαει φραουλες με τιποτε....ειναι τιγκα στην ορμονη)αλλα ολα τα αλλα εννοειται τα δοκιμασαμε...και γιαουρτι παιδικο δεν της δινω!!!

Παστακια..ξεφραγκιασε τον τον Παστα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μαρσολαν κι εγω θα συμφωνησω μαζι σου,δεν προκειτε με τιποτα να του δωσω παιδικο γιαουρτι.....

φραουλες θα του δωσω μονο απο αυτες που εχει βαλει ο κουμπαρος μας στην αυλη του ...φανταστικες

76IGp3.png

Χαπι,κι εγω το σκεφτηκα να βαλω φραουλες στο μπαλκονι...ισα για την μικρη αλλα περασε ο καιρος που επρεπε να της φυτεψω κι ετσι του χρονου φραουλες η Πηνελοπη....

Καλα κι εμενα η μικρη 6.5 μηνων το ξεκινησε το γιαουρτι...και μαλιστα προβειο:tongue::tongue:χαχα...μια χαρα το ετρωγε...λιγο με τα δοντια της που την ξινιζε το εκοψε αλλα εγω της το εχωνα στο ρυζαλευρο κι ετσι το κατεβαζε πιο ευκολα:rolleyes:

Διαφημίσεις

και μου εχει πει και για τα λαχανικα μεχρι τον 8ο να του δινω τα ιδια,πατατα,κολοκυθι,καροτο,ασχετα αν κατα διαστηματα του εχω δωσει και κουνουπιδι καποιες φορες

76IGp3.png

mia xara leei eidika an exeis polla paidakia...8ahsyxasoyn kai oi goneis....απλα επειδη ο κλοουν ειναι καπως εχε το νου σου μην τρομαξει κανα μικρο...ενναλακτικα παρε κανεναν παιδικο ηρως τυπου μικι και μινι να τουσ κανει παιχνιδακια...

χελλου γκερλς!

μιας και διαβασα αυτο....να σας πω μια φαση να γελασετε....

Η κουμπαρα μου, οταν ηταν φοιτητρια ντυνοταν νεραιδα και πηγαινε στα παρτυ...οπως λετε για το κλοουν...

εχει φορεσει τη στολη, φτερα, ραβδακια, φουστιτσες, ολα τα ροκφορ και ξεκιναει να παει σε ενα παρτυ....

Ελα που γινεται ο μεγαλος σεισμος τον Ιουνιο του '08 και ολοι κοιμηθηκαν στις πλατειες....και να ειναι η φωτο τωρα ντυμενη νεραιδα 2 μερες! χαχαχα

(τωρα που την εγραψα δε μου φανηκε και πολυ αστεια παντως....:?)

Κι εμενα οι κλοουν με φρικαρουν....

εμανα ο κουμπαρος μου ασχολειτε με αυτα και εχει βαλει...περυσι στην εγκυμοσυνη που ηθελα σαν τρελλη της φραουλες μου ειχε δωσει και μενα και φυτεψα αλλα με τον καυσωνα τα εφτυσαν

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...