Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Δεν έχω ψωνίσει γιατί μου φαίνεται ακριβούτσικο σε σχέσημε άλλα, πλην των προσφορών που βρήκες εσύ... Πάντως ψωνίζουν πολλές μανούλες από εκεί, so don;t worry...!!!

μου ειχα στειλει e-mail απο τη ups οτι θα ερθουν σημερα τα πραγματα,αλλα δεν βλεπω να ερχονται...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας και από εμένα.! γέννησα 19 Ιουνίου και όπως καταλαβαίνετε είμαστε στη φάση της προσαρμογής... η διάθεσή μου είναι λίγο βάρκα γυαλό αλλά απ΄ότι βλέπω δεν είμαι η μόνη... το σίγουρο είναι ότι τα συναισθήματα για το μικρό μας με κατακλύζουν.!

να χαίρεστε όλες τα ζουζούνια σας και με το καλό σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες.!

krEEp3.png

IjZep2.png

καλώς την στεφαν

να σου ζήσει το μωράκι να ναι γερό και καλότυχο

εδώ θα βρεις όλες τις αγχωμένες μανούλες και μπορείς να μοιραστείς και εσύ τις αγωνίες σου.

σμουτς μου που χάθηκες ? σε πήρε και σένα η δουλειά και σε χάσαμε

καλά η μπουμπου ξέρουμε που χρόνος με την μετακόμιση της ήρθαν ολα μαζι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι μωρε ροζ μου, αστα να πανε, χρονος μηδεν πια, και η κουραση φουλ

στεφαν να σου ζησει το μπεμπεζουδι σου

σας ειπα οτι το μωρο μου αρχισε δειλα δειλα βηματακια? μεχρι τα γενεθλια της θα τρεχει

4Rnfp3.png

smouts μου μας έχεις λείψει ,γενικά μας έχει λείψει η μεγάλη παρέα που είχαμε.

δεν πειράζει θα μπούμε σε πρόγραμμα

άντε με το καλό τα πρώτα βηματάκια, και μετά οι πρώτες λεξούλες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

stefan μου δεν μπορώ να πω οτι κοιμάται πολύ, πολλές ώρες την ημέρα είναι ξύπνιος και το βράδυ το πρώτο γεύμα το κάνει ανα 4-5 ώρες και το δευτερο ανά 3.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

το βράδυ κι εμάς κάπως έτσι είναι τα πράγματα. την ημέρα όμως το πρόβλημα είναι ότι αν δεν κοιμάται γκρινιάζει όπου κι αν τον αφήσεις. μόνο αγκαλιά κάθεται αλλά δεν μπορώ να τον έχω συνέχεια στα χέρια και ο γιατρός μου είπε ριλαξ μετά από 1 - 1,5 μήνα γιατί η σπονδυλική του είναι ακόμη πολύ μαλακή (όταν θα είναι περίπου 2 δηλαδή). τι να πω... θα δούμε, μικρός είναι ακόμη ας μην τα θέλω και όλα δικά μου :?

krEEp3.png

IjZep2.png

ναι τα ίδια και εμένα θέλει προσοχή, να ασχολείσαι μαζί του όλη την ώρα

πράγμα αδύνατο γιατί πρέπει να κάνω και δουλειές

τώρα τελευταία άρχισε να κάθεται στο ριλαξ, είναι σχεδόν 2 ο δικός μου παρά 1 εβδομάδα

μην στεναχωριέσαι όλα έτσι κάνουν, ρώτα και τα κορίτσια εδώ να σου το επιβεβαιώσουν

υπομονή θα μεγαλώσει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

re κοριτσια εγω στο ρηλαξ την εχω απο νεογεννητο..και στο καροτσακι επισης το θεμα ειναι οτι μονο εκει θελει να κοιμαται..στο λικνο και στην κουνια γκρινιαζει..αχ λετε να μου παθει τιποτα στην σπονδυλικη στηλη?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

re κοριτσια εγω στο ρηλαξ την εχω απο νεογεννητο..και στο καροτσακι επισης το θεμα ειναι οτι μονο εκει θελει να κοιμαται..στο λικνο και στην κουνια γκρινιαζει..αχ λετε να μου παθει τιποτα στην σπονδυλικη στηλη?

να πω την αλήθεια, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας.! η μαμά μου έχει 4 παιδιά (η μικρή μου η αδερφή είναι 6 χρονών) και μας είχε όλα από νεογέννητα στο ρηλάξ και δεν πάθαμε τίποτα. Απλώς εμείς δεν είχαμε πάρει ρηλάξ και μιας και μου είπε ο γιατρός αυτό είπα να το αφήσω για την ώρα. Στην καλαθούνα εμάς δυσκολεύεται (μάλλον επειδή είναι πολύ κλειστός ο χώρος και τώρα το καλοκαίρι κάνει ζέστη) οπότε καταλήγουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας να κοιμάται στο κρεβάτι μας που έχει περισσότερη άπλα.

krEEp3.png

IjZep2.png

Καλησπέρα κι από μένα. Σας διαβάζω σχεδόν καθημερινά αλλά δεν εχω χρόνο να γράψω. Εμείς ο βράδυ δυσκολευόμαστε πολύ γιατί ξυπνάει κάθε 2.30 με 3 ώρες και την ταίζω, την αλλάζω και προσπαθώ να την κοιμήσω γιατί είναι ανήσυχη. Είμαστε στο 2ο κύμα αναπτυξης και έχει και αέρια που τη ζορίζουν, οπότε θέλουμε πιο πολλά χάδια και παρηγοριά... το καλό είναι ότι δεν γκρινιάζει καθόλου! Ευτυχώς. Και μετα, αφού κοιμηθεί, εγω καθομαι για να κάνω αντλήση με το θήλαστρο. Οπότε μου μένουν 30' το πολύ 45' μέχρι το επόμενο εγερτηριο!!! Να δω πότε θα πετύχουμε το θηλασμό. Τουλάχιστον δεν πίνει συμπλήρωμα αλλά μόνο το γαλατάκι της μαμάς κι έτσι παρηγοριέμαι ότι αξίζει η κούραση. Πώς πάτε οι υπόλοιπες??? Φιλάκια σε όλες και στα μωράκια σας ή στις κοιλίτσες σας :D

Στεφαν να σου ζήσει, νομίζω δε σου έχω ευχηθεί. Να είναι γερό και καλότυχο

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

NewMummy1 σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.! Ελπίζω το μωράκι σου να είναι γερό κι ευτυχισμένο και σύντομα να πετύχετε και τον πολυπόθητο θηλασμό.

Γιατί βγάζεις γαλατάκι με το θήλαστρο; Έχεις πληγωμένες θηλές; (sorry αν το έχεις ήδη γράψει και δεν το έχω δει :()

krEEp3.png

IjZep2.png

ζωή μου το δικό σου ρηλάξ είναι μια χαρά το έχω δει

μιλάμε για τα ρηλάξ που είναι πιο κάθετα με μεγάλη κλήση για τον αυχένα.

οπότε μην ανησυχείς καθόλου.

νιου και εμείς έτσι ήμασταν μετά το πρώτο 15ήμερο

εγώ σταμάτησα γρήγορα και την άντληση γιατί δεν έφτανε έβγαζα μέχρι 150 γρ. την μέρα και δεν έφτανε για όλα τα γεύματα του.

και έτσι αποφάσισα να το σταματήσω τελείως

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσια!!!

στεφαν,καλωσορισες στην παρεα μας,να σου ζησει το μωρακι σου!!

Η μπεμπα μας ειναι καλα,χτες ηπιε πολυ καλη ποσοτητα γαλα μονο στο τελευταιο γευμα αντιδρουσε και παραπονιοταν αλλα τουλαχιστον κοιμαται πολυ καλα γενικα.Σημερα βεβαια κοντευει 4η μερα που δεν τα εκανε αλλα απο αερια βρωμερα:rolleyes::rolleyes::rolleyes: αλλο τιποτε.Αυτο ευτυχως ειναι καλο....αν δεν ενεργηθει μεχρι το βραδυ,αυριο το πρωι θα της δωσω λιγο χαμομηλακι στο γαλα της να την βοηθησω.

Κατα τα αλλα,το ρηλαξ το ξαπλωτο μια χαρα ειναι,εδω τα μωρα καθονται απο ημερων σε καθισματακι αυτοκινητου και δεν υπαρχει προβλημα τουλαχιστον για 45 λεπτα.Μετα θελουν σηκωμα για να ξεπιαστουν.Εγω αφου εγινε 1.5 μηνων στο καθισματακι την εχω...τωρα που θα ερθει η κουνια μας με 3 θεσεις ανακλισης εκει θα την βαζω να χαιρεται:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...