Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΑΑΑ μαρα το σπανακι αγορασε το κατεψυγμενο.νομιζω εχετε σπανακι κατεψυγμενο σε κυβακια?εδω εχουμε.αλλιως αν παρεις φρεσκο να το ψιλοκοψεις παρα πολυ καλα και μετα να το μαγειρεψεις γιατι αν το αλεσεις ολοκληρο μετα θα εχει ινες κ θα τα φτυνει επανω σου:rolleyes:

Holy Diver

bale thn froytokrema se mpimpero...anoikse kala thn 9hlh kai dosth to na to eksereynhsei monh ths ;)

μακαρι να ηταν τοσο απλο..

θηλαζει κ το μπιμπερο ουτε για φτυσιμο..παει σετ με την πιπιλα,χαχαχαχαχα

παντως απο τον τροφοδοτη ρουφα ρουφα τα ετρωγε...

Διαφημίσεις

μακαρι να ηταν τοσο απλο..

θηλαζει κ το μπιμπερο ουτε για φτυσιμο..παει σετ με την πιπιλα,χαχαχαχαχα

παντως απο τον τροφοδοτη ρουφα ρουφα τα ετρωγε...

καντο πιο νερουλο :tongue:

Holy Diver

αντε καλε λες και ειναι αρρωστο το παιδι και θα φαει φιδε νεροπλυμα!δωστο φαι κανονικο να χορτασει!αυτη αμα ερτωγε 2 μηνες το ιδιο φαι δε θα σκυλοβαριοταν?ασε τωρα!:mrgreen:

Holy Diver

hallo girls....τι κάνετε όμορφες; τι κάνουν τα μπεμπόνια σας;

εμένα βρογχίτιδα...πάλι...πάλι Aerolin γμτ!και βήχει σαν γαιδουράκι....

Εμείς έχουμε ξεκινήσει φρουτόκρεμα με φρέσκα φρουτάκια, βιολογικά....τα πάει μαρούλι που λένε....του αρέσει του γουργουρινίου...

Α!και 'οσο για τα βαφτίσια έχω μουρλαθεί από τώρα...τον Ιούνιο θα τον βαφτίσουμε...βλέπω να καίω όλα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα μέχρι τότε...νόμιζα οτι για τα κοριτσάκια υπάρχουν πολλές επιλογές,αλλά και γιατα μπομπιράκια μας δεν πάει πίσω το θέμα...μιλάμε θα κάνω τρέλεςςςςςςςςς!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

παλι με βρογχιτιδα?:evil::evil::evil: δε ξεμπλεκεις με τα βρογχικα ρε πουστη μου:evil: σε 4 γιατρους πηγα ολοι τα ιδια ειπαν.μεχρι 7-8 χρονων λενε ετσι θα παει!εχουμε δρομο ακομα!τουλαχιστον εκει εχετε καλυτερο κλιμα!

αντε με το καλο τα βαφτισια σας!τωρα βγαλανε και για αγορακια πολλες επιλογες.πριν 10 χρονια ηταν 2-3 σχεδια μονο!

Holy Diver

marsaki δεν ειναι ακριβως συναντηση απλα 8α παω με την μπουμπου στο happyhippie.gr να κοψουμε κινηση σε βαφτιστικαααααααα

δεν 8υμαμαι το μικρο ονομα τησ ροζουλασ για να τησ κανω πριβε στο φεισ...ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΙ ΡΟΟΟΟΟΟΥΖ?

Mια χαρα συναντηση ρεεεεε...και με στοχο!!!

εγω ρε κοριτσια δεν της δινω ακομη ντοματα λογω του οτι δεν ειναι εποχης...να μην λεω ψεμματα της εδωσα δυο φορες μεσα στον τραχανα ελαχιστη αλλα κανονικα θα της δινω απο Μαιο και μετα...και οσπρια οχι ακομη...παρα μονο μια φορα εβαλα φακες δικες μας μεσα στο μοσχαρι και το αλεσα μαζι.

θα του κάνω τρέλες λέμεεεεεεεεεεεεεεε...γουργουροτρέλες.....θα το φυσάει ο χαζμπαντ και δεν θα κρυώνει.....

ερωτηση: τι γνώμη έχετε για τον να βάλω κλοουν για να απασχολεί τα παιδάκια;πολύ βουτυρέ; ή λέει;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...