Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

μάρα μου της έγραψα πιο πάνω την σελίδα

μαρτυρικά δεν έχω κάνει αλλά πες μου τι θέλεις ακριβώς να δω αν μπορώ να βοηθήσω

εγώ είμαι μέσα όλη μέρα έχω ανοιχτά εννοώ αλλά πάω και έρχομαι

στείλε μήνυμα θα το δω και θα μπω Online

μαρτυρικα να κανεις......κανε δειγματακια για αγορια και κοριτσια και ολες θα σε προτιμησουμεεεεεεεεε!!;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marsaki δεν ειναι ακριβως συναντηση απλα 8α παω με την μπουμπου στο happyhippie.gr να κοψουμε κινηση σε βαφτιστικαααααααα

δεν 8υμαμαι το μικρο ονομα τησ ροζουλασ για να τησ κανω πριβε στο φεισ...ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΙ ΡΟΟΟΟΟΟΥΖ?

dZJip3.png

εμενα κοριτσια δεν θελει ουτε φαριν λακτε, ουτε ρυζαλευρο πλεον το βαρεθηκε ...τρελαινεται για την κρεμα :7 Δημητριακα με μπανανα και γαλα της ΝΟΥΝΟΥ φυσικα!!!μπορει να φαει και μενα αν τελιωσει το μπολακι του.

γκελλυ αν του δινεις φρεσκα φρουτακια το πρωι γιατι παιρνεις και την φρουτοκρεμα(συσκευασια)??:rolleyes:

ρε κοριτσια εμενα η παιδιατροσ δεν μου αλλαζει ακομη μενου σητν πουκι και ειναι 8 μηνων...3 μηνες τρωμε τα ιδια!!! καμια ιδεα εχει καμια! απο φαγητο ενοοωοχι κρεμικα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

θυμιθηκα καποια!

κοτοπουλο με

ρυζι καροτο σελινο

ζυμαρικα και ντοματα

τραχανα

φασολακια καροτο κρεμμυδι πατατα ντοματα

πατατα καροτο σελινο κρεμμυδι

μοσχαρι με

κριθαρακι ντοματα κρεμμυδι

πατατα καροτο σελινο κρεμμυδι

γιουβαρλακια!!

επισης

λαχανικα

σκετα φασολακια χωρις κρεας με καροτο πατατα κρεμμυδι ντοματα

σπανακορυζο!

μπροκολο πατατα καροτο ρυζι

αρακας πατατα καροτο ντοματα κρεμμυδι

μπορει να θυμηθω κιαλλα:P

Holy Diver

καλο ειναι να μη δεινουμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΡΕΑΣ.

2 φορες τη βδομαδα κοτοπουλο

2 μοσχαρι (η μια μοσχαρι και μια αρνι)

2 λαχανικα

και μετα τους 9 μηνες ειναι κ 1 φορα ψαρι.

αληθεια ψαρι ποτε ξεκινατε εκει?

Holy Diver

ας πω κ εδω τον καημο μου...

καλησπερα!!βλεπω μιλατε για μαμ..χαχαχαχα...αστεια...εμεις εδω κ 3 μερες προσπαουμε να φαμε εστω κ μια κουταλια μηλο-μπανανα (της τα ειχα δωσει με τροφοδοτη κ της αρεσαν κ δε την πειραξαν)..βαζει το κουταλακι στο στομα κ μετα κανει κατι απειρου καλλους γκριματσες κ φτουυυυυυυυ...τα φτυνει ολα!!!μεχρι κ νερο προσπαθησα να της δωσω με κουταλακι,ολο εξω το εδιωχνε (μη μιλησω για τις μπουρμπουληθρες που κανει στο κουταλακι,χαχαχαχα)..

παντως δεν εχω παραπονο..η κρεμα τρωγεται..απο τη σαλιαρα,τα χερια της,το πατωμα,το καθισματακι κ μεναicon_mrgreen.gificon_mrgreen.gif..

einai katallhla ayta gia 8 mhnwn? και για την εποχη? επισης...πως μαγειρευονται? και επισης την ντοματα ολη η αποφλοιωμενη και χωρις σποράκια?

εγω αυτα δε τους τα εδεινα 8 μηνων αλλα 6! εδω ολοι γερμανοι ετσι τα ταιζουν τα παιδια τους.η ντοματα χωρις φλουδα.τα σπορακια δε πειραζουν!

Holy Diver

Διαφημίσεις

τα μαγειρευεις κανονικα οπως θα τα εκανες για εσας ΑΛΛΑ δε βαζεις ουτε αλατια ουτε πιπερια ουτε μπαχαρικα τιποτα.στο τελος μολις σβησεις το φαγητο ριχνεις και 2 κουταλιες σουπας ελαιολαδο

Holy Diver

to spanaki den enoxlei sto stomaxi?

οχι!μονο τα οσπρια ειναι μετα το ετος!ολα τα αλλα ελευθερα!

τωρα αμα ειναι αυστηρη η παιδιατρος σου μπορει να σου πει να τα αρχισεις κ στο δημοτικο:tongue: εδω παντως ολες οι μανες ετσι τα ταιζουμε και δεν επαθε κανενα τιποτα.:P

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...