Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

κατάλαβα. Θα δώσει αλλά ποιοτικά πως θα είναι; 

σε εμένα από τα 18 είχαμε μόνο 2 άριστες βλαστικύστες

4ΑΑ και 4ΒΑ

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

τι λεσ βρε αγαπη μου ποιεσ καμπυλες αναπλυξης? ο μπεμπιτος οπως πάει 8α γινει ο χουλκ! μην σκας με αυτα...εξαιρετικοτατα ειναι το παλικαρακι

καλε δεν ειπε εγω οτι εχω το σουπερ ντουπερ σοβαρο προβλημα

απλα ειπα να ρωτησω για τις κρεμες καμια πιο εμπειρη:tongue:

αααα,δεν σας ειπα,ο μπεμπης περπατησε......μου ειπε ο πεθερος μου μολις γυρισα το μεσημερι

τι εννοουσε.....οτι στις 11 μερες:evil::evil::evil::evil: που ειναι εδω καταφεραν να κανουν το παιδι να περπατησει

τι εγινε......εβαλα χθες στο παρκο κατι κρικακια που βρηκα στο jumbo που τα πιανει το παιδι και σηκωνεται,μπας και κανει τιποτα γιατι απο μπουσουλημα -τεμπελιο- και η πεθερα τον εβαλε να πιαστει και να κρατηθει για 10-20-30-40 δευτερα ...καπου εκει

καλο?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

(επισης εχω χασει τη σελιδα με τα κοσμηματα που φτιαχνει η εδω φιλεναδα μας...οποια μπορει χελπ πλιζ)

http://www.facebook.com/pages/Just-4-U-Handmade-Jewelry-Cheiropoieto-Kosmema/161677590533720#!/pages/Just-4-U-Handmade-Jewelry-Cheiropoieto-Kosmema/161677590533720

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλως την ροζαλιτα (στειλε μ την σελιδα σ αγαπη και μια ερωτηση.. με μαρτυρικα ασχολησαι? βρεσ με στο φεισ σε καμια ωριτσα που 8α ειμαι σπιτι γιατι σε 8ελω κατιτισ)

ξεμπερδεψατε με τα εμβολια? γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

dZJip3.png

καλε δεν ειπε εγω οτι εχω το σουπερ ντουπερ σοβαρο προβλημα

απλα ειπα να ρωτησω για τις κρεμες καμια πιο εμπειρη:tongue:

αααα,δεν σας ειπα,ο μπεμπης περπατησε......μου ειπε ο πεθερος μου μολις γυρισα το μεσημερι

τι εννοουσε.....οτι στις 11 μερες:evil::evil::evil::evil: που ειναι εδω καταφεραν να κανουν το παιδι να περπατησει

τι εγινε......εβαλα χθες στο παρκο κατι κρικακια που βρηκα στο jumbo που τα πιανει το παιδι και σηκωνεται,μπας και κανει τιποτα γιατι απο μπουσουλημα -τεμπελιο- και η πεθερα τον εβαλε να πιαστει και να κρατηθει για 10-20-30-40 δευτερα ...καπου εκει

καλο?

εσυ χαλιεσαι ΠΟΛΥ με τη μαλακια του κα8ενος το ξερεις? αειντε μην ερ8ω εκει και σε χτυπησω.. που σου εχουν παρει τον αερα και παραντουρασ!

dZJip3.png

μάρα μου της έγραψα πιο πάνω την σελίδα

μαρτυρικά δεν έχω κάνει αλλά πες μου τι θέλεις ακριβώς να δω αν μπορώ να βοηθήσω

εγώ είμαι μέσα όλη μέρα έχω ανοιχτά εννοώ αλλά πάω και έρχομαι

στείλε μήνυμα θα το δω και θα μπω Online

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

πουκομαρτυρικα 8ελω η ερμη και δεν βρισκω που8ενα...επειδη ερχετε ο συζυξ να με μαζεψει στο γραφειο 8α σε παρενοχλησω σε λιγο να τα πουμε..βασικα σκεφτομουν κατι σε βραχιολακι...σαν τα βραχιολακια των ευχών που καναμε μικρες? τεσπα 8α τα πουμε αναλυτικως και διεξοδικως

dZJip3.png

εσυ χαλιεσαι ΠΟΛΥ με τη μαλακια του κα8ενος το ξερεις? αειντε μην ερ8ω εκει και σε χτυπησω.. που σου εχουν παρει τον αερα και παραντουρασ!

παραντουραω ε?

οντως παραντουραω:oops::cry::oops:

αντε παω σπιτι

σας φιλω

θα τα πουμε αυριο

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

οππππ,συγνωμη ρε κοριτσια,νομιζα οτι δεν ηταν καμια μεσα στο καφε τελικα......

ναι εμποριου,εννοω

εγω του εδινα γιωτης κρεμα ριζαλευρο βανιλια ,αλλα την βαρεθηκε και ποηρα γιωτης φρουτοκρεμα,την τρωει μια χαρα,αλλα μου κανει σβολακια,σημερα πηρα φρουτοκρεμα nutricia αλλα μου φανηκε πολυ γλυκια-η ιγωτης ειναι η λιγοτερη γλυκια,γενικα- και ηθελα να ρωτησω,εσεις τι δινεται?

αααα,δινω και γιαουρτακια,αλλα οχι καθε απογευμα γιατι του ανακατευουν το στομαχακι

ΕΜΠΟΡΙΟΥ...ΦΑΡΙΝ ΛΑΚΤΕ =ΘΕΙΚΗ Κ ΕΤΡΩΓΑ Κ ΕΓΩ:oops::oops::oops:

ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ μη παιρνεις σκονη.οι φρουτοκρεμες σκονη ειναι απαισιες μπιαχ:mrgreen:

μπανανα αχλαδι ροδακινο ειναι τελεια

σλλα ροδακινα κ αχλαδια δεν ειναι τωρα εποχης...δοκιμασε μπανανα μηλο πορτοκαλι(τον χυμο) κ βαλε κ μια κουταλια φαριν λακτε η κανενα μπισκοτο μεσα

Holy Diver

ΕΜΠΟΡΙΟΥ...ΦΑΡΙΝ ΛΑΚΤΕ =ΘΕΙΚΗ Κ ΕΤΡΩΓΑ Κ ΕΓΩ:oops::oops::oops:

ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ μη παιρνεις σκονη.οι φρουτοκρεμες σκονη ειναι απαισιες μπιαχ:mrgreen:

μπανανα αχλαδι ροδακινο ειναι τελεια

σλλα ροδακινα κ αχλαδια δεν ειναι τωρα εποχης...δοκιμασε μπανανα μηλο πορτοκαλι(τον χυμο) κ βαλε κ μια κουταλια φαριν λακτε η κανενα μπισκοτο μεσα

καλα φοβερο λεμε!!!

φαριν λακτε στην φρουτοκρεμα αντι για μπισκοτο!!!!!!!!!!!!:tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εμενα κοριτσια δεν θελει ουτε φαριν λακτε, ουτε ρυζαλευρο πλεον το βαρεθηκε ...τρελαινεται για την κρεμα :7 Δημητριακα με μπανανα και γαλα της ΝΟΥΝΟΥ φυσικα!!!μπορει να φαει και μενα αν τελιωσει το μπολακι του.

γκελλυ αν του δινεις φρεσκα φρουτακια το πρωι γιατι παιρνεις και την φρουτοκρεμα(συσκευασια)??:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γεια σας κοπελες!!

Τι νεακια??

Ολα καλα??

κι εμεις καλα ειμαστε...

Ρε συ Μαρα..καλη ιδεα αυτη για τα μαρτυρικα να τα φτιαξει η Ροζ...χμμμμμμμ...για να δουμε!Καντε εσεις μια πρωτη κουβεντα και μετα θα μπω κι εγω στη συζητηση...χαχα!

Παλι συναντηση εεεεεεε?Γκρρρ,γκρρρ...

Απο φαγητα εμεις ξεκιναμε αυγοοοοοοο..

Αυριο θα φαει κροκο..για να δουμε αντιδραση:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...