Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οππππ,συγνωμη ρε κοριτσια,νομιζα οτι δεν ηταν καμια μεσα στο καφε τελικα......

ναι εμποριου,εννοω

εγω του εδινα γιωτης κρεμα ριζαλευρο βανιλια ,αλλα την βαρεθηκε και ποηρα γιωτης φρουτοκρεμα,την τρωει μια χαρα,αλλα μου κανει σβολακια,σημερα πηρα φρουτοκρεμα nutricia αλλα μου φανηκε πολυ γλυκια-η ιγωτης ειναι η λιγοτερη γλυκια,γενικα- και ηθελα να ρωτησω,εσεις τι δινεται?

αααα,δινω και γιαουρτακια,αλλα οχι καθε απογευμα γιατι του ανακατευουν το στομαχακι

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

(επισης εχω χασει τη σελιδα με τα κοσμηματα που φτιαχνει η εδω φιλεναδα μας...οποια μπορει χελπ πλιζ)

οχχχχ,δεν μπορω να σε βοηθησω.....................

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

γκελάκο..ασε τι σου φιανετε εσενα ως γλυκεια αλμυρη κλπ και ασε τον μπομπιρα να δοκιμασει..παρε και καμια νεστλε να δεις..η αυτου μεγαλειοτητα πουκιδου κατεληξε στις νεστλε

απο γιαουρτακι τι δινεις?

dZJip3.png

γκελακο μου γιατι παιρνεις φρουτοκρεμα? σου τρωει φρουτα το πρωι δεν σου τρωει? παρε οτι αλλη κρεμα να ναι αλλα οχι φρουτοκρεμα. Μπορεις να παρεις μπισκοτοκρεμα, κρεμα βανιλια, με δημητριακα ή φαριν λακτε.

4Rnfp3.png

και επισης στιςε φιλες των βιομηχανοποιημενων προιοντων εχω να προτεινω το επιδορπιακι βανιλιτο για μωρα απο τον 8ο μηνα.. κρεμα βανιολια σε μορφη "το παιρνω μαζι μου" και δεν χρειαζεται ψυγεια κλπ...νομιζω ειναι της νεστλε

dZJip3.png

απο γιαουρτακι ο παιδιατρος ειπε μονο δελτα advance ,εγω βεβαια του δινω οχι μονο σκετο αλλα και με φρουτα η φαριν λακτε

τωρα για τις κρεμες ....δεν μπορω να πολυκαταλαβω ,γιατι οτι και να του δωσω στο τελος κλαιει που τελειωνει το φαγητο

αληθεια ,ειναι ανιαρο φρουτο το πρωι,φρουτοκρεμα το απογευμα?ε?

απλα μου φανηκαν οι πιο νοστιμες,δοκιμασα και μπισκοτοκρεμα-χαλια-δοκιμασα και φαριν λακτε-αδιαφορη-

μαλλον εγω φταιω,θα παρω μπισκοτοκρεμα,μαλλον εχετε δικιο,το θεμα ειναι ο μπεμπης ,οχι τι αρεσει σε μενα

ΓΚΕΛΥ

αγαπακι το τι ειπε ο παιδιατροσ σε ΜΟΝΟ ειναι τραγικα αδιαφορο :P αν δεν το τρωει το γιαουρτι δοκιμασε και νουλακ δοκιμασε και ολυμπος και με ο,τι κατσει

αν κλαιει οταν τελειωνει το φαγητο... μπας και 8ελει κι άλλο? ποσο του δινεις?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

αν 8ελεις να πειραματιστεισ με μπισκοτοκρεμα για να μην σου μεινει στο χερι τελικα, σε σκετη βανιλια κρεμα προσ8εσε τριμενο πτι μπερ ή μιράντα...και βλέπεις αντιδράσεις

με το υπολοιπο φαγητακι σουπεσ και κλπ πως τα παει?

dZJip3.png

αν 8ελεις να πειραματιστεισ με μπισκοτοκρεμα για να μην σου μεινει στο χερι τελικα, σε σκετη βανιλια κρεμα προσ8εσε τριμενο πτι μπερ ή μιράντα...και βλέπεις αντιδράσεις

με το υπολοιπο φαγητακι σουπεσ και κλπ πως τα παει?

καλη ιδεα το τριμμενο μπισκοτακι..το εχεις ξαναπει ρε γ$%#$το,αλλα δεν ακουω:tongue:

καλα με το φαγητακι παμε σουπερ,τα φρουτα τα σκιζουμε,στο χυμο πορτοκαλι,μανταρινι κτλ,γελαμε απο ευτυχια,ενω ταυτοχρονα πινουμε

το μεσημερι,αψογα,τρωμε τα παντα,αφου εφαγε κρεμα με λαχανικα και κατσικακι,που εμενα αμα μου το δινανε ,με τιποτα δεν θα το ετρωγα,αυτος ανοιγε το στομα ,σπηλια:P:p

οσο για τις ποσοτητες ,του δινω μια οριακη ποσοτητα,σιγουρα δεν του δινω οσο θελει,πρωτον γιατι θελει πολυυυυυυ και δευτερον γιατι εμεις εχουμε το θεμα της παλινδρομησης και μολις ξεφευγω,γιατι τον λυπαμαι,κανει εμετους,οποτε προτιμω να κλαιει λιγω ,παρα να πληγωνει τον οισοφαγο του 2-3-4 φορες τη μερα,εχουμε σταματησει και το φαρμακο για την παλινδρομηση και δεν θελω να το ξαναρχισουμε

το καλο ειναι οτι πανω κατω εχω βρει τις ποσοτητες που δεν τον ριχνουν σε καμπυλες αναπτυξης

ΓΚΕΛΥ

ρε κοριτσια ακουω ραδιοφωνο......βρετανικη ποπ του 90

πωπωπωπωπω μου θυμησε φοιτητικη ζωη,αααααχχχχχχ

ξενοιαστα,ωραια χρονια

ΓΚΕΛΥ

γειά σας κορίτσια μου τι κάνετε ?

εμείς μόλις ήρθαμε από παιδίατρο, κάναμε το τελευταίο εμβόλιο για τώρα ξανά στους 18 μήνες

τι κάνετε ? πώς είναι τα μπομπιρίνια σας

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...