Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Έχω κι εγώ μια πιτσιρίκα που σε 2 μέρες κλείνει τους 8 μήνες. Τις τελευταίες μέρες κάνει πυρετό και η παιδίατρος μου είπε πως είναι μια ίωση που κυκλοφορεί. Προς το παρόν παρακολουθώ τον πυρετό της και δίνω ντεπόν όταν πάει πάνω από 38. Ευτυχώς δεν έχει άλλα συμπτώματα εκτός από γκρίνια αλλά.... τη λυπάμαι την κακομοίρα, δεν ξέρει τι της φταίει και παραπονιέται.

καλως την συμπεθερα της παστακομανας:mrgreen::mrgreen:

Αρρωστη η Στεφανια μωρε??Δεν ηταν δοντακια τελικα???

Ωχ,το καλο μου..πραγματι τι να κανει κι αυτο το καημενο??

Τα πινακακια πως πανε,αυγατιζουν??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας ,γεια σας γεια σας κοριτσια:P:p:p:p

καλημερα,καλη εβδομαδα,καλα κρασσσαααα το βραδυ...λεμε τωρα....και να χαιρεστε τα μπεμπονια...και αυτα που εχουν γεννεθλια και ολα τα αλλα

μααααρααααα,τι γινεται ωρε κοπελια?

my beba περαστικα σας...

εμεις ακομη κανουμε μασκουλες..τωρα το εχει δει σαν παιχνιδι,και βγαζει και την γλωσσα και γλυφει την μασκα...τι να πεις

τα πεθεριδια.....ακομη.....εδω......ωωωχχχ......ωωωωωχχχχ....ωωωωχχχχ

και δεν τον κρατανε ,να πεις παω και για ενα καφεδακι.....φοβουνται.....δεν τον αλλαζουν,τον ταιζνουν μονο παρουσια μου,δεν τον κοιμηζουν.....#@$$#$@#

αυτα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

τουλαχιστον γκεςλυ μου δεν αναλαμβανουν πρωτοβουλίες που δεν μπορούν να τις φερουν εισ περας.. σκεψου το χειροτερο. να σου πουν οκ βγες πιες εναν καφε και να γυρισεις και να δεις τον μπεμπη χεσμενο, αταιστο και αναστατωμένο.. καλύτερα σου λέω!

dZJip3.png

καλως την συμπεθερα της παστακομανας:mrgreen::mrgreen:

Αρρωστη η Στεφανια μωρε??Δεν ηταν δοντακια τελικα???

Ωχ,το καλο μου..πραγματι τι να κανει κι αυτο το καημενο??

Τα πινακακια πως πανε,αυγατιζουν??

άρρωστο είναι το κορτσούδι μου marsoooooo!!!:(:(:(

τα πινακάκια έμειναν στη μέση γιατί ακόμα και όταν κοιμάται εγώ κάθομαι και την κοιτάω... άσε δεν έκανα έτσι ούτε όταν την πρωτοέφερα στο σπίτι από την κλινική!:tongue:

η δικιά σου η μπουμπού τι κάνει?? δώσε 2 φιλάκια ρουφηχτά στα μαγουλάκια από'μένα:)

Διαφημίσεις

α, και τώρα που λέτε για πεθερίδια, η δικιά μου η "πεθερούλα" πήρε χτες τηλέφωνο να δει τι κάνει η μικρή και μας ανακοίνωσε πως δεν ήρθαν να τη δούνε γιατί φοβήθηκαν μην κολλήσουν:evil::evil::evil::evil:

την $#^$#^# ή δεν την @#$%$#^ κύριε πρόεδρε?

Zουζουνακι δεν παθαινεις μια κριση μπας και φυγουν ???

ΑΑΑΧΑΑΑΑΑ.....δεν ειναι καθολου κακη ιδεα,φερονι:tongue::tongue::tongue:

ΓΚΕΛΥ

Zουζουνακι δεν παθαινεις μια κριση μπας και φυγουν ???

αλλα ξερεις θα λενε,οτι η νυφη μας δεν παει καλα,αστα χεστα

ΓΚΕΛΥ

κοριτσια χαρηκα πολυ σημερα , βρηκα καθισματακι δευτερο για την μικρη , οποτε τα πρωινα δεν θα την ξυπναω απο τα αγρια χαραματα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

δε θα χασεις το θηλασμο αν μετα απο καθε γευμα βαζεις το μωρο στο στηθος και οσο φαει..!

ναι βρε δημητρα..το προβλημα ειναι α) εγω δουλευω..που σημαινει οτι κανω 3 αντλησεις την μερα... και 2) σεν συνδεει το μωρο την φαση κουταλι - ζυζι?? μηπως καποια στιγμη απλα θα αυξησει την ποσοτητα που τρωει και δεν θα θελει ζυζι??

δηλαδη το στηθπς απλα θα προσαρμοστεί?? και πως "καταλαβαινει" (το στηθος παντα χαχαχαχα) οτι το βραδυ πρεπει να εχει πιο πολυ γαλα για να χορτασει το μωρο??

χαζες ερωτησεις...αλλα τι να κανω η δολια μανα???/

Mπραβο βρε τζο τζο , πολυ σε χαιρομαι που επιμενεις με τον θηλασμο .Μπραβο και παλι μπραβο , ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις για το παιδι σου .

Νομιζω οτι αυτο που σου λεει η Δημητρα να κανεις .

φερακι μου..ειμαι απλα τυχερη γιατι δεν κουραστηκα πολυ με τον θηλασμο..μονον λιγο στην αρχη που μου ειχε πληγωσει τις θηλες.. αλλιως δεν νομιζω να τα καταφερνα τοσο καιρο...

αρρωστουλικα μωρακια... μπαστακωμενες ή δι#$&*νες πεθερες... δουλειες και πιασμενες μεσες...

τι να πω ρε κοριτσια.... ειμαστε ολες συχριστες....

εγω εχω παθει κατι και οταν κοιταζω πολυ ωρα στον υπολογιστη πονανε τα ματια μου... και μετα το κεφαλι και τελος καταληγω να ξερνοβολαω ...

δεν ξερω τι ειναι αυτο το καινουριο!

αντε ρε...να ειναι αυτες οι χειροτερες μερες!

γεια σας κοριτσια

ειναι καμια σας μεσα?

θελω να ρωτησω τι κρεμες τους δινεται

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...