Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Η Πηνελοπη βγηκε απο την πριζα επιτυχως...Πολυ ξεσηκωθηκε σημερα και παρολο που ηταν κουρασμενη εκει...ο νους στις διαολιτσες!!!

Σημερα στο κρεββατι μου η νεαρα...Δεν εχω κουραγιο να σκυψω πανω απο την κουνια ουτε για πλακα!!!

Φαιρακι,με το καλο κι εσεις να τελειωσετε τα εμβολια.

Παω να την πεσω διπλα της...αν και οταν δεν κοιμαμαι την ωρα που νιωθω ενα με το χωμα....μετα εχω υπερενταση:confused::confused::confused::confused:

Φιλακια σε ολες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω αυτο παθαινω , υπερενταση , το εκλεισα πριν και βαριομουν τοσο ωστε το ξανα ανοιξα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

alooooooooooooooooo Καλημερα κουκλες

να χαιρομαι το πουκι δι μου! τον μυστικο νιντζα πολεμιστη γιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

dZJip3.png

alooooooooooooooooo Καλημερα κουκλες

να χαιρομαι το πουκι δι μου! τον μυστικο νιντζα πολεμιστη γιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Μάρα έχετε μηνογεννέθλια;;;Να τον χαίρεσαι!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Μάρα έχετε μηνογεννέθλια;;;Να τον χαίρεσαι!!!!!

καλεεεεεεεεεεεεε κοριτσι εχει!!!το ξερω το ξερω.....ετσι που μας εχει επηρεασει για αγορι θα μιλαμε!!!

γεια σου eri τι κανεις???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

κοριτσια εχω αγχωθει με τα της βαπτισης......

δεν ξερω τι να διαλεξω και τι να παρω!!!

απο παππουτσι δικο μου μεχρι μπομπονιερα του μπεμπη!!!!!!!!!!!!!!!!στρεεεεσσσσ!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλεεεεεεεεεεεεε κοριτσι εχει!!!το ξερω το ξερω.....ετσι που μας εχει επηρεασει για αγορι θα μιλαμε!!!

γεια σου eri τι κανεις???

Α καλά.....συγχωρέστε με κορίτσια αλλά τα έχω χάσει εντελώς τελευταία...:rolleyes:

Καλά είμαι ....όπως πάντα....τρέχω αν και τελευταία τρέχω λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εχω αγχωθει με τα της βαπτισης......

δεν ξερω τι να διαλεξω και τι να παρω!!!

απο παππουτσι δικο μου μεχρι μπομπονιερα του μπεμπη!!!!!!!!!!!!!!!!στρεεεεσσσσ!!

Δες αν θελεις και στο χαμόγελο του παιδιού...Εγώ από εκεί θα πάρω μπουμπουνιέρες και προσκλητήρια....!!!!!Είναι πολύ όμορφα, σε καλές τιμές και βοηθάς κιόλας....!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Γεια σας κορίτσια! Έχω κι εγώ μια πιτσιρίκα που σε 2 μέρες κλείνει τους 8 μήνες. Τις τελευταίες μέρες κάνει πυρετό και η παιδίατρος μου είπε πως είναι μια ίωση που κυκλοφορεί. Προς το παρόν παρακολουθώ τον πυρετό της και δίνω ντεπόν όταν πάει πάνω από 38. Ευτυχώς δεν έχει άλλα συμπτώματα εκτός από γκρίνια αλλά.... τη λυπάμαι την κακομοίρα, δεν ξέρει τι της φταίει και παραπονιέται.

giati ερονι μου πηζεις??

βανιλακι..σε νωθω.. μια τα 8ελω ΟΛΑ οσα βλεπω, μια δεν 8ελω τπτ και στρεσαρομαι

πολλά και διάφορα....θα σου πω κάποια στιγμή γιατί τώρα γκρινιάζει ΠΑΛΙ!@!!@

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλως την... οντως σουρνετε τρελή ιωση με πυρετό που φτάνει ακόμη και 40άρια... κάνε τα κλασικά.. μπανάκι, πετσετουλες στο μετωπάκι, καλο φαγητό όσο τρώει τέλος πάντων και πανακια σοτ μετωπο με ξυδι και νερο... αλλα μην αγχώνεσαι... 2-3 μερες κρατάει μονο

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...