Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

αμ το αλλο?ημουν εγκυος στη ραφαελα με ρωτουσαν τι ειναι ελεγα κοριτσι και μου απαντουσαν ''ε δε πειραζει γερο να ειναι'':shock::shock: ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?λες και ηταν τελειως υποτιμητικο! μενω εγκυος στον αλεξανδρο στην αρχη μας ειπαν οτι ειναι κοριτσι.μολις το λεγαμε ''α μωρε τι να κανουμε...αλλα καλα ειναι κ 2 κοριτσακια να παιζουν μαζι'':twisted: τελικα μαθαινουμε οτι ειναι στανταρ αγορι ''αχ μπραβο μπραβο ωραια τωρα θα εχεις και κορη αλλα και γιο!!'':mad: στο τριτο δεν ειπαν τιποτα.γεννησα και μετα εμαθαν ολοι οτι ημουν εγκυος:rolleyes: εννοω οι τριτοι οι γνωστοι.απο φιλους μονο μια το ηξερε και στην ελλαδα επιλεγμενοι συγγενεις.αφου καμια βδομαδα πριν γεννησω μας ειδε με τον αντρα μου ενας φιλος του και μου λεει ''εγκυος εισαι η μου κανεις πλακαααα??'' οχι του λεω δεν ειμαι εγκυος ειπα να βαλω κανα μαξιλαρι να σκασουμε στο γελιο:twisted: καλα λεει και γιατι δε λετε τιποτα!! δε το ξερα του λεω να βγαλω και ντελαλη:shock:

για να μου αρχισουν παλι στα ''κοριτσι ειναι ε?ε δε πειραζει μωρε....'' α σιχτιρ

αααχχ...κορίτσια .....ο κοσμος δεν είναι στα καλά του ....το λιγοτερο που μπορώ να πω. Μια γνωστη , που εχει μια κορη - μεγαλη κοπελα τωρα πια - , οταν της ειπα οτι εχω αγόρι μου λεει.....ε καλά δεν πειράζει:roll::roll::roll:

αλλοι λενε..ενα μεγαλοπρεπέστατο μπράβο κ κυρίως στον άντρα μου , που τα κατάφερε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αλλοι ....ε....το πρωτο ειναι , δεν πειραζει οτι να ναι.......

καλά έλεγα εγω να μην πουμε τίποτα:wink::wink:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα στις ομορφες!!!

τι κανετε???

εμεις μολις γυρισαμε απο ατα αλλα ο κογιος μου ολο βολτες θελει να πηγαινει!!!!

τι καιρος ειναι αυτος!!!!!!!!!!!!!!!κανονιστε τωραααααααααααα λεμε βολταααααααααααααααααααααα!!!!αυτη τη φορα θα παμε καμια για ουζακι..........!!!!και οι μαμαδες εχουν τσυχη!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γεια σας κοριτσαρες , και μεις τριγυρναμε αυτες τις μερες .Εχθες πηγαμε στο πρωτο παρτυ του ξαδερφουλη μας και περασαμε τρελα ..σημερα γυρνοβολουσαμε στην αναβυσσο και σουνιο , πως της αρεσει η θαλασσα δεν λεγεται , ετοιμη για μπλουμ ηταν .Αραγες αμα βαλω τα ποδαρακια της θα κρυωσει ?

Εγω τελικα το αποφασισα ξεκιναω γυμναστικη , ολα μαζι δηλαδη , δουλεια , πανεπιστημιο , και γυμναστικη , μια ομορφια σουπερρρρ.

Εννοειται οτι ειμαι μεσα για βολτα και ουζακι , αλλα και παλι θα φερω την μικρη , την θελω μαζι μου συνεχεια γιατι με πιανει μια στεναχωρια σιγα σιγα που θα ξεκινησω δουλεια και θα της στερησω ολες αυτες τις ομορφες πρωινες βολτες , θα της λειψουν και αυτηνης και εμενα :(

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

marsolanaki moy!!!!!!!! αχ σε νιωθω αγαπη μου... σαββατο βραδυ η πουκι αποφασισζει να φερει στο κουτελο της ενα μικρο καδρακι με φωτογραφια... πιο πολυ σπαρακσα εγο παρα εκεινη..αλλα οχι επειδη πονεσε... ΟΛΟ ΤΟ ΣΚ ΓΚΡΙΝΙΑ!!!!! βγαζουμε δοντια μαλλον... τα πλαινά και την εχει πιασει το νευρασθενές της και ολα της φτάνε.. μονο γαλα και νερο 8ελει..οτι της φτιαψνω απο φαγητο μου το πετάει σοτ κεφάλι με νευρα και κλαμα μαζι.....κλαψ!

dZJip3.png

Γεια σας κοριτσαρες , και μεις τριγυρναμε αυτες τις μερες .Εχθες πηγαμε στο πρωτο παρτυ του ξαδερφουλη μας και περασαμε τρελα ..σημερα γυρνοβολουσαμε στην αναβυσσο και σουνιο , πως της αρεσει η θαλασσα δεν λεγεται , ετοιμη για μπλουμ ηταν .Αραγες αμα βαλω τα ποδαρακια της θα κρυωσει ?

Εγω τελικα το αποφασισα ξεκιναω γυμναστικη , ολα μαζι δηλαδη , δουλεια , πανεπιστημιο , και γυμναστικη , μια ομορφια σουπερρρρ.

Εννοειται οτι ειμαι μεσα για βολτα και ουζακι , αλλα και παλι θα φερω την μικρη , την θελω μαζι μου συνεχεια γιατι με πιανει μια στεναχωρια σιγα σιγα που θα ξεκινησω δουλεια και θα της στερησω ολες αυτες τις ομορφες πρωινες βολτες , θα της λειψουν και αυτηνης και εμενα :(

φερακι μου μη στεναχωριεσαι! ειναι απο μονη της δυσκολη η φαση δουλεια μωρο...μην το κανεις χειροτερο με την στεναχωρια σου!

θα δεις..θα γυριζεις και οσο κουρασμενη και να εισαι..με το που θα βλεπεις το ανδριανακι θα ανοιγει η καρδια σου!!!!!!!

κοριτσια μου! περασα ενα σκ απιστευτης κουρασης!

παρασκευη καναμε εμβολιο...και νομιζω δεν χρειαζεται να σας αναλυσω την κατασταση...ειναι ποστ για το παλιες αγωνιες! χαχαχα

Μαρα!!!!!!δοντακια το πουκακι το γλυκο???εμάς ετοιμαζεται το αριστερο κατω! το ειδε και ο ντοκ! μια χαρα μας την βρηκε την μπουμπου! 8,7 kg, 70cm ! μας εκοψε τις κρεμες..μας εβαλε γιαουρτι με φρουτο και μιραντα ..μας εβαλε και μεσημεριανο φαγητακι! αλλα εγω δεν ξερω πως να το φτιαξω με τον θηλασμο...και πρεπει να το ψαξω λιγο...δεν θελω να σταματησω το θηλασμο!

η συμβουλος δεν βοηθαει απο το τηλεφωνο και εγω δεν εχω μια 70 τωρα να της δωσω για να ερθει σπιτι... τατιανα! αν μπορεις ρε κοριτσι καποια στιγμη να μιλησουμε να μου πεις εσυ πως το εφτιαξες με τις τροφες!

αλλο νεο ειναι οτι από σημερα το βραδυ η μπεμπα παει στο δικο της δωματιο...μαλλον παω εγω στο δικο της δωματιο και εκεινη εμεινε στο δικο μου! χαχαχαχαχαχαχα

Mπραβο βρε τζο τζο , πολυ σε χαιρομαι που επιμενεις με τον θηλασμο .Μπραβο και παλι μπραβο , ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις για το παιδι σου .

Νομιζω οτι αυτο που σου λεει η Δημητρα να κανεις .

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια πέρασα να σας πω ένα γεια και να δώσω το παρών μου

όλα καλά αύριο έχουμε ντοκτορ και εμβόλιο

σας φιλώ όλες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γειααααα....τι κάνετε;

Βόλτες πάλι ε;εμ, ο γουργούρης δεν το'χε γι'αυτό το ΣΚ...δοντάκια και ίωση μαζί έβγαλαν τον απόλυτο νοκ αουτ...γκρίνια γκρίνια και γκρίνια...μονο τώρα το απόγευμα που ήρθε η νονά του άρτια αφιχθείσα α΄πό τας Αθήνας της έκανε χαρούλες...εμένα ούτε να με φτύσει;););)τουλάχιστον τον είδα να γελάει λίγο..ο πάστας είναι γκολ κι αυτός όπως εγώ...δούλευε κιόλας και χεστε μας.....αντί για ΣΚ ήταν λες και δουλεύαμε 15ώρο.....

αλήθεια εσείς τι κανετε;

φερακι μου μη στεναχωριεσαι! ειναι απο μονη της δυσκολη η φαση δουλεια μωρο...μην το κανεις χειροτερο με την στεναχωρια σου!

θα δεις..θα γυριζεις και οσο κουρασμενη και να εισαι..με το που θα βλεπεις το ανδριανακι θα ανοιγει η καρδια σου!!!!!!!

πόσο δίκιο έχεις τζοτζο μου! και εγώ γυρνάω κομμάτια και ο γουργούρίνης είναι το πιο καλό αγχολυτικό! και ας είμαι χάλια, ένα χαμογελάκι και έλιωσε η μαμμούκα!...δυσκολεύομαι μόνο σε μέρες όπως κι αυτές που είναι λίγο αρρωστούλης, δοντάκια, κολικοί κτλ..κατα τα άλλα,, παίζει και μονα΄χούλης του και αγκαλίτσα κάθεται ηρεμούλης κτλ κτλ

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

κοριτσαρες,αλοχα!!

ολα καλα??

εγω ελπιζω σε λιγο να κοιμαμαι...αν και η Πηγνελοπη ειναι ντουρασελ ακομη...Θεε μου,αυτο το κοριτσι βγηκε νυχτοβιο...σαν την μανα του!!:rolleyes::mrgreen:Ειναι σκαρφαλωμενη στο κρεββατι και ντειντειντειντειντειντει,αααααααααααα κι αλλα τετοια ακαταλαβιστικα ουρλιαχτα χαρας κι ενεργειας:tongue:

Αλλα σημερα εγω ειμαι κομματια και που να την αντεξω...αυπνη,γιατι ειχα τρελλο πονοκεφαλο.αδιαθετησα και λογω αυτου με εχει διαλυσει η μεση μου...

Πηγαμε και στο χωριο μια συντομη βολτα

Καλα ηταν αλλα θα το απολαμβανα καλυτερα αν ημουν στις καλες μου..

Εγω λεω να μην την παω παιδιατρο ουτε αυτον τον μηνα λογω εξαρσης ιωσεων...Θα την παω τον Μαρτη για ελεγχο μονο,μιας και τα εμβολια τα εχουμε ξεμπερδεψει..Οποτε απο την τελευταια φορα θα εχει περασει ενα 3μηνο,καλα ειναι.

γεια Μαρσολανάκι...ντούρασελ η μικρή ε;...βγάλτην από την πρίζα:):):)εγώ θέλοντας και μη θα τον πάει ο χαζμπαντ αύριο στην ντόκτορ και έχουμε και Παρασκευή για εμβόλιο...αλλά έχει(από συντακτικό σκίζω) φοβερό βήχα και ανησυχώ....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Kαι μεις παμε για το τελευταιο εμβολιο την τριτη , θα την παω ομως νωρις να ειμαστε οι πρωτες μην κολησει τιποτα .

Μαρσολαν , τελικα τα αυτοκολητακια μου τα κραταει η φαρμακοποιος το κολλαει πισω στο χαρτι που κραταει απο το συνταγολογιο της .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...