Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι..την σκατοκατασταση σημερα...με το καψοπαιδακι μου!!

Να σας πω γιατι δεν φοβηθηκα ιδιαιτερα με το φαι??

Ημουν σιγουρη οτι δεν ειχε φραξει κατι τον λαιμο...γιατι ανεπνεε!!Δεν γουρλωσε ματια..

Κι η δικια μου Ροουζ ετσι κανει...το σπρωχνει με την γλωσσα..αλλα αυτην τη φορα...δεν το καταφερε γιατι αυτο ηταν μαλακο και της κολλησε στον ουρανισκο...

Καλα...η πεθερα μου επαθε σοκ η καημενη...αν την ειχα μονη μου...νομιζω θα φοβομουν ακομη λιγοτερο!!

αχουτοοοο το μπουλουκινιιιιι!περαστικα μωρε στον μαγουλινο!!

μην ανησυχεις ενα συναχακι ειναι μωρε αλλα να τα μωρα ταλαιπωρουνται γιατι δε ξερουν να φυσηξουν τη μυτη και μπουκωνουν κ αμα θελουν και πιπιλα και με μπουκωμενη μυτη τραβανε πολυ ζορι!ειδικα οταν τρωνε!βαζε του φυσιολογικο ορο πολυ τακτικα για να μη μαζεψουν υγρο και τα αυτακια του!

ναι, βρε του βάζω συχνότατα...εν τω μεταξυ μας κάνει κάτι κουλά σαν να πνίγεται και βγάζει φλέγμα.Τώρα τον κοίμησε ο πατέρας του και του έχω βάλει τον υγραντήρα και σε ένα μπολ με βραστό νερό Vicks, το έχω κάνει κι άλλες φορές και τον έχει βοηθήσει...το τελευταίο γαλατάκι το ήπιε κουτσά στράβά...θα ειδούμε....η Ραφαέλα πώς τα πάει;

Ρε Μαρσολάν τι να πώ...ούτε ψύλλος στον κόρφο σας!Υπομονή, πλανήτης είναι μάλλον ....θα αλλάξει όψη...χιχιχιι

Εγώ για τα βαφτίσια έχω προετοιμάσει τον χάζμπαντ ψυχολογικά οτι θα πλερώσουμε μακακίες της μανούλας...εχω δει πολύ ωραίες ιδέες που στανταρούμπα θα τις κάνω πράξη...ό,τι δεν έκανα στον γάμο μου θα τα κάνω στα γουργουροβαφτίσια...θα την πληρώσει ο πασάς μου...χιχιχιχι...όχι τρελά και εμένα μου αρέσουν τα απλά...αλλά έχουν βγει και κάτι ωραία πράγματα για διακόσμηση για βαφτίσια που δεν ξέρω, αλλά θα τα κάνω.....και στην τελική ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΝΟ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΩ...θα το καταφχαριστηθώ...στο καλό!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

είναι η κακιά η ώρα μάρσυ , άστα να πάνε ούτε στον εχθρό μας

τι να κάνεις πρέπει να μείνεις ήρεμη εκείνη την ώρα

καλά η μάνα μου μόνο για ηρεμία είναι βάζει και κάτι φωνές άλλο πράμα

ξέρετε την τσιριχτή και φωνάζει το παιδί το παιδί μιλάμε στα μηνίγγια σε χτυπάει αφού της λέω καλά 3 μεγάλωσες και τα δύο μαζί έτσι έκανες ?

άλλη ηλικία μου λέει και είχα τόσες φούριες που δεν σκεφτόμουν μου λέει

θυμάμαι μια μέρα πριν μήνες τον είχα στο παρκοκρέβατο της κίκο το γνωστό

που έχει εκείνα τα παιχνίδια από πάνω

3 παλούκια που κρέμονται αρκουδάκια

όταν είχα το στρώμα ψηλά δεν μπορούσα να κλείσω τις σούστες

τρώγαμε το μεσημέρι και τον κοιτάω πάω να βάλω μπουκιά στο στόμα και μέχρι να γυρίσω ξανά ακούω χρχρχρ γυρνάω και τι να δω

είχε σηκώσει το ένα μπαστούνι και το είχε βάλει όλο μέσα στο στόμα μέχρι να λάρυγγα

και με κοιτούσε με το κεφάλι σηκωμένο γιατί ήμουν από πίσω και πάνω του

μιλάμε έχασα την μισή μου ζωή μέχρι να σηκωθώ και να του το βγάλω και όλα αυτά σε κλάσματα έγιναν όσο να βάλω μια μπουκιά στο στόμα τώρα

αφού όταν του το έβγαλα από την τρομάρα μου έτρεμα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλα..κι εμενα η πεθερα μου...τρομαζει και φοβαται ιδιως τα πνιξιματα και κατεξοχην με το μπιμπερο...γι αυτο αλλωστε δεν την ταιζει γαλα με τιποτε οσο ειναι ακομη τοσο μικρη...

Και φωναζει κι αυτη και γινεται το κλιμα χεσε μεσα:tongue:

Αλλα ρε κοριτσια...δεν γινεται να παλαβωσουμε κι εμεις...

Παντως ειναι πραγματι η κακια η ωρα...Η Πηνελοπη τρωει μπισκοτο μονη της και δεν εχουμε προβλημα...βρεθηκε σημερα η στιγμη να μας κανει σκηνικα..

Ουουουφφφφφφ!!!!!!

Διαφημίσεις

ναι ρε Μάρσυ, αυτό είναι που λές...ίσα για να λαχταραμε...δεν πειράζει...μακάρι να γίνεται μόνο έτσι και ας τα κάνουμε πάνω μας εμείς...αρκεί να είναι καλά η κάθε Πηνελοπίτσα ή ο κάθε γουργούρης κτλ κτλ

Κορίτσια κλείνουν τα μάτια μου...θα τα πούμε τουμόροου πρώτα ο Θεός....

άντε καληνύχτα από τας Πάτρας βρε!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Βρε μαρσολαν τι επαθες , φανταζομαι την τρομαρα σου .

Εμενα μου εχει πνιγει δυο φορες , μια οταν ηταν 2 μηνων , εγω και ο αντρας μου τρελαθηκαμε και οι δυο καναμε να , να την επαναφερουμε , ειχε μελανιασει το παιδι και αλλη μια , οταν ηταν γυρω στα 5 μηνων ημουν μονη μου και την εβλεπα οτι χλωμιασε και εκλεινε τα ματακια της , λαχταρισα ...ουτε να τα θυμαμαι .Και τις δυο φορες της ανεβηκε το φαγητο γι αυτο.

Εχθες της εδωσα ξινο τραχανα , λοιπον οντως ειναι πιο μαλακος απο τον γλυκο τραχανα , ο γλυκος εχει σαν φλουδιτσες ομως και ειναι πιο νοστιμος .

Της εδωσα και εγω το απογευμα τραχανα και μαλλον της καθισε βαρυς γιατι μετα εβγαλε λιγο σαν εμετο .Δεν της τον ξαναδινω απογευμα αργα , νομιζω πεφτει βαρυς.

Σημερα επιτελους καθομαστε σπιτι , εν το μεταξυ εκει που επαιζε στο χαλι , ντουπ ακουω , επεσε πισω με το κεφαλι .Ευτυχως που το χαλι ειναι χοντρο γιατι λαχταρισα παλι , γκρινιαξε λιγο δεν εκλαψε , πιστευω οτι δεν επαθε τιποτα .Τωρα κοιμαται .

Βρε παιδια πως ποναει η ψυχη μου οταν την βλεπω να ποναει ή να κλαιει , ειναι αυτο που λενε , σκιζεται η καρδια σου για το παιδι σου .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Η ραφαελα εκανε τετοια χαζα!4 μηνων πιανει τη μεζουρα απο διπλα και την χωνει μεσα στο στομα και γυρναω και τη βλεπω γουρλωμενη με τη μεζουρα μεσα στο λαρυγγι:shock::shock::shock: και μια φορα εναμισι χρονων της ειχα παρει ενα πλαστικο πιατο απαυτα που βαζεις στον πατο απο μεσα ζεστο νερο και κραταει το φαι ζεστο.ειχε ξεβιδωσει το καπακι του και την βλεπω ερχεται με το καπακι στο στομα ΟΛΟ μεσα ομως!και περπατουσε και ανετα!εχασα τη μιση μου ζωη !ο αλεξ πριν κατι μηνες ξηλωσε μια πριζα απο τον τοιχο και τον χτυπησε το ρευμα.εκει να δειτε τι επαθα.ημουν και εγκυος τοτε κοντεψα να γεννησω προωρα λεμε!ετρεμαν τα ποδια μου τα χερια μου γενικα ετρεμα!

Holy Diver

Καλημερουδια....

Σημερα ξημερωσε μια αλλη μερα...

Η Πηνελοπη προς την δοξα τραβα..

Εγω ειμαι με εναν πονοκεφαλο νααααααα..

φαιρακι...ολα αυτα μεσα σε μια μερα:rolleyes:Μεχρι τωρα δεν ειχαμε τετοια...τεσπα

Για δειτε αυτο...μεχρι τελους εεεεε???:P

http://www.dailymotion.com/video/xbnwlk_get-out_shortfilms

κι αυτο...αφιερωμενο στο Ζουζουνακι...και οχι μονο:mrgreen::mrgreen:

http://www.dailymotion.com/video/xdkmgn_oedipe_shortfilms

Διαφημίσεις

Kαλα δημητρα , αυτο που εκανε ο αλεξ το εκανα εγω συνεχεια με το ρευμα .Συνεχεια ομως.Ποσες φορες με χτυπησε το ρευμα ουτε και εγω ξερω μεχρι κατσαβιδι εβαλα μεσα .

Κοριτσια εχω συγκινηθει με αυτο που ειδα στο φεις με τον παναγιωτη ,θα παω την δευτερα να καταθεσω χρηματα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Kαλα δημητρα , αυτο που εκανε ο αλεξ το εκανα εγω συνεχεια με το ρευμα .Συνεχεια ομως.Ποσες φορες με χτυπησε το ρευμα ουτε και εγω ξερω μεχρι κατσαβιδι εβαλα μεσα .

Κοριτσια εχω συγκινηθει με αυτο που ειδα στο φεις με τον παναγιωτη ,θα παω την δευτερα να καταθεσω χρηματα .

Φαιρουλα...κι εγω...με το ζορι κρατηθηκα να μην κλαψω...μολις ειδα αυτα τα τεραστια καταγαλανα ματια που αντι για λευκο ειχαν κιτρινο:(

Τοσα λεφτα χαλασα σε ρουχα για την μικρη και λουσα για εμενα...

Εεεε...να μην δωσεις σε ενα πλασματακι που παρολο που ειναι οριζοντιωμενο σε ενα νοσοκομειακο κρεβατι με ορο στο χερι..αυτο ακομη γελα και παιζει????????

Και ποσα αλλα πλασματα σαν αυτο θα υποφερουν???:(:(

ειναι να μη συγκινηθεις με την περιπετεια του μικρου παναγιωτη:roll:

εχω ζησει παρομοια κατασταση με το παιδακι της ξαδερφης μου και ειναι νομιζω το πιο ασχημο πραγμα στον κοσμο....να βλεπεις το βλασταρακι σου να υποφερει!!ο καθενας μας ξερει τι να κανει νομιζω και ας ευχηθουμε να πανε ολα καλα!!

Σημερα πηγαμε βολτα με τον μπεμπακο μας ....μαντεψτε που???αχ βρε smoytsaki ποσο δικιο εχεις με το balux!!!εγω καταενθουσιαστικα και πηγα και σημερα μετα συζηγου!!:P

ηταν και η μπουμπου μας εκει ....με τον Ηρακλη να κοιμαται:roll:.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημερα κοριτσια. τι κάνετε; εμεις καλα. Πηγαμε για σκι χτες, αλλα δεν ημουν σε καθολου καλη μερα (κοινως δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου) και δεν το ευχαριστηθηκα πολυ μωρε. Τελικα αποφασισαμε με το Νικο να μη μεινουμε γιατι εχει πολυ δυσκολη εβδομαδα να διανυσει και ηθελε να ξεκουραστει σημερα, οποτε γυρισαμε χτες νωρις το απογευμα, κοιμηθηκαμε, ξυπνησαμε καναμε μπανιο, στολιστήκαμε και πηγαμε σε ενα παρτυ που ημασταν καλεσμενοι και μαζευτηκαμε κατα τις 2. 11 η ωρα ξυπνησα σημερα, δεν θυμαμαι απο ποτε εχω να ξηπνησω τετοια ωρα. Σε λιγο θα παμε να παρουμε και την Ιλιανα.

Εσεις ολες καλα;

Σου αρεσε βανλιτσα το μπαλουξ ε; Βλεπω και η μπουμπου κατοικοεδρευει εκει χαχα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...