Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εντιτ

και επειδη ΤΗΝ εκραξα εγω και καποιες αλλες ηθελα να πω!

καλε ας την κοπελα να επιθυμει οτι παιδι θελει και ας το αγαπα οσο θελει!!!!!!!!!!!!!!!;)

και γω ας πουμε γουσταρα κοριτσακι!!!αλλα τωρα που εχω τον αντρα μου...τον πριγκιπα μου.....δεν τον ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και η mara μας ηθελε αγορι αλλα τωρα εχει την κορακλα της και κοβει φλεβες!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βανιλιτσα η εμμονη σε ολες τις μορφες ειναι ψυχωση και αρρωστια.πχ εμμονη με το ιντερνετ,εμμονη με το φαγητο, εμμονη με τους αντρες!εμμονη ζηλεια κλπ!οτιδηποτε φτανει σε σημειο εμμονης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΕΣ.αλλο το να εχεις μια προτιμηση και αλλο το να σκεφτεσαι ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ αυτο το πραγμα και μονο αυτο και να παρακαλας να ειναι κοριτσι γιατι δε μπορεις να αγαπησεις εναν γιο!ειναι αρρωστο λεμε!

Holy Diver

αν ειναι αρρωστο οπως λες ας την να γιατρευτει με αλλον τροπο!!!απο δω λιγα μπορουν να γινουν!!!

δε ξερω σε ποιο τοπικ ειναι η συζητηση αλλα πιστευω πως ειναι απλα μια γλυκια εμμονη της κοπελας για μια κορουλα!!!αμα ερθει ο γιος θα ειναι εξισου καλοδεχουμενος!!!

Πολλες κοπελες την παιρνανε αυτη τη φαση γιατι απλα δεν καταλαβαινουν το σημαντικο πιο ειναι!::::ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΤΙΜΕΛΕΣ ΜΩΡΑΚΙ!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

κοιτα οταν μπαινεις και λες οτι σκεφτεσαι αυτο και αυτο να περιμενεις κ αναλογες απαντησεις.μια βολτα στις ''δυσκολες στιγμες΄΄ θα μπορουσε να πεισει τον καθενα που εχει τετοιες εμμονες θα ελεγα.εγω πχ αν εμπαινα η εγω η καποιος αλλος κ ελεγα ''καπνιζω μπροστα στη μαπα του παιδιου μου καλα κανω?'' στανταρ θα ετρωγα το απιστευτο κραξιμο και με το δικιο του φυσικα.αν μπαινει μια εγκυος και λεει ''ειμαι εγκυος και κανω ενα πακετο'' της λενε ''εεε δε πειραζει αυτο δε σε κανει κακια μανα'' πιστευω ανιλαμβανεσαι τι θελω να πω!ειπα και στο διπλα θεμα οτι ξερω συμμαθητη της κορης μου που η μανα του απο την εμμονη της για κορη του αγοραζει μπαρμπι και τον ντυνει νεραιδα και χιονατη και βασιλισσα!

Holy Diver

Δήμητρά μου, έπρεπε κάτι τέτοιες, ο Θεός να με συγχωρέσει, να τραβάνε αυτό που τράβηξα εγώ με την εξωσωματική...αλλάδεν έχουν δει παπά ποπό!Στο καλό άμυαλες

Eμ,παιδακι μου..πως θα του δινεις φρουτα???Ξαπλωτο???

Μια χαρα τον εχεις ορθιο,ετσι πρεπει αλλωστε.

Γυμναζεται κι η μεσουλα του και δεν θα το πιστευεις σ ελιγο καιρο!!Και στο καροτσι πλεον χωρις ανακλιση μπορεις να τον εχεις οταν ειναι ξυπνιος κι ορεξατος.

Εμας παντως μας εφτιαξε πολυ το παρκο...Μολις εγινε 7 μηνων την βαλαμε μεσα και γραπωνοταν και σηκωνοταν ορθια ολο και πιο πολυ...Τωρααααα...αστα...ολο ορθια,ολο σκαρφαλωμα,ολο να πιανεται απο καπου και να περπαταει γυρω-γυρω....

Σημερα μπροστα στα ματια μου εκανε μια σπρωξια με την περπατουρα και της ηρθε στο κεφαλι ενα βαρυ πακετο ορθογωνιο με πραγματα μεσα που το ειχα στηριγμενο ορθιο κοντρα σε μια ντουλαπα...Εχασα την μιση ζωη μου..

αλλα αυτη ρε παιδια...αταραχη,ουτε καν εκλαψε,λιγο γκρινιαξε...Μαλλον δεν της ηρθε με δυναμη γιατι το προλαβα κι εγω καμποσο......

Και τι αλλο εχουμε να δουμε

και πόόόσα τέτοια θα δούμε....ρε έλεγα να τον κρατάω αγκαλίτσα και να τον ταίζω...οχι σε καρεκλάκι, μήπως είναι νωρίς ακόμα.....

Oταν τρωει εννοειται θα τον εχεις καθιστο ρε συ παστακι.αλλα προσπαθησε να μην ειναι ορθη γωνια εντελως.να ειναι λιιιγο πιο πισω.γενικα οταν ενα μωρο κανει μονο του πραγματα απλα το αφηνουμε.αν δε μπορει να κανει μονο του κατι δε το ζοριζουμε γιατι θα εχουμε αντιθετο αποτελεσμα

Συμφωνώ σε αυτό...γι'αυτό και σας ρωτάω....

καλε ας την κοπελα να επιθυμει οτι παιδι θελει και ας το αγαπα οσο θελει!!!!!!!!!!!!!!!;)

και γω ας πουμε γουσταρα κοριτσακι!!!αλλα τωρα που εχω τον αντρα μου...τον πριγκιπα μου.....δεν τον ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και η mara μας ηθελε αγορι αλλα τωρα εχει την κορακλα της και κοβει φλεβες!!!

Εγώ είμαι σαν εσένα...τρελαίνόμουν για μπουμπού, αλλά ο ΓΟΥΡΓΟΥΡΗΣ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ....έλα μωρε μη χεσ, με όλες τις ηλίθιες....ανίδεες εντελώς..μία τέτοια έχω και στην δουλειά...έχει 2 κορίτσια και μόλις άκουσε οτι έχω αγόρι, ξίνισε...σκέψου να ήξερε οτι τον έχω κάνει και με εξωσ....δεν είμαι μάνα εγώ...σιχτιρ βραδυνιάτικο...βλαμένες!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

αμ το αλλο?ημουν εγκυος στη ραφαελα με ρωτουσαν τι ειναι ελεγα κοριτσι και μου απαντουσαν ''ε δε πειραζει γερο να ειναι'':shock::shock: ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?λες και ηταν τελειως υποτιμητικο! μενω εγκυος στον αλεξανδρο στην αρχη μας ειπαν οτι ειναι κοριτσι.μολις το λεγαμε ''α μωρε τι να κανουμε...αλλα καλα ειναι κ 2 κοριτσακια να παιζουν μαζι'':twisted: τελικα μαθαινουμε οτι ειναι στανταρ αγορι ''αχ μπραβο μπραβο ωραια τωρα θα εχεις και κορη αλλα και γιο!!'':mad: στο τριτο δεν ειπαν τιποτα.γεννησα και μετα εμαθαν ολοι οτι ημουν εγκυος:rolleyes: εννοω οι τριτοι οι γνωστοι.απο φιλους μονο μια το ηξερε και στην ελλαδα επιλεγμενοι συγγενεις.αφου καμια βδομαδα πριν γεννησω μας ειδε με τον αντρα μου ενας φιλος του και μου λεει ''εγκυος εισαι η μου κανεις πλακαααα??'' οχι του λεω δεν ειμαι εγκυος ειπα να βαλω κανα μαξιλαρι να σκασουμε στο γελιο:twisted: καλα λεει και γιατι δε λετε τιποτα!! δε το ξερα του λεω να βγαλω και ντελαλη:shock:

για να μου αρχισουν παλι στα ''κοριτσι ειναι ε?ε δε πειραζει μωρε....'' α σιχτιρ

Holy Diver

mara εχω ψωνισει εγω απο κει....η κοπελα πολυ ευγενικη. Λιγο τσιμπημενες οι τιμες, αλλα νομιζω αξιζουν ολα τα πραγματα

πηρα αυτο

http://www.happyhippie.gr/prod.php?pr=439

Oπως το βλεπεις, αντι για κουτι βαφτισης, χωρις το μικρο τσαντακι ειχε 170 ευρω

kalos to rannaki ;)

οντως η μαριεττα γλυκύτατη... σε οτι αφορά στις τιμές.. οτι πληρώνεις παιρνεις αγαπη.. και το τσαντικο απλά υπεροχο στανταρακι το εχεις ηδη αποσβέσει

dZJip3.png

Διαφημίσεις

αμ το αλλο?ημουν εγκυος στη ραφαελα με ρωτουσαν τι ειναι ελεγα κοριτσι και μου απαντουσαν ''ε δε πειραζει γερο να ειναι'':shock::shock: ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?λες και ηταν τελειως υποτιμητικο! μενω εγκυος στον αλεξανδρο στην αρχη μας ειπαν οτι ειναι κοριτσι.μολις το λεγαμε ''α μωρε τι να κανουμε...αλλα καλα ειναι κ 2 κοριτσακια να παιζουν μαζι'':twisted: τελικα μαθαινουμε οτι ειναι στανταρ αγορι ''αχ μπραβο μπραβο ωραια τωρα θα εχεις και κορη αλλα και γιο!!'':mad: στο τριτο δεν ειπαν τιποτα.γεννησα και μετα εμαθαν ολοι οτι ημουν εγκυος:rolleyes: εννοω οι τριτοι οι γνωστοι.απο φιλους μονο μια το ηξερε και στην ελλαδα επιλεγμενοι συγγενεις.αφου καμια βδομαδα πριν γεννησω μας ειδε με τον αντρα μου ενας φιλος του και μου λεει ''εγκυος εισαι η μου κανεις πλακαααα??'' οχι του λεω δεν ειμαι εγκυος ειπα να βαλω κανα μαξιλαρι να σκασουμε στο γελιο:twisted: καλα λεει και γιατι δε λετε τιποτα!! δε το ξερα του λεω να βγαλω και ντελαλη:shock:

για να μου αρχισουν παλι στα ''κοριτσι ειναι ε?ε δε πειραζει μωρε....'' α σιχτιρ

μα ρε ΓΜΤ τι μακακισμένες αντιλήψεις εχουμε....γερό να'ναι και ό,τι να'ναι..άχρηστος άνθρωπος να μην βγει (δηλ μη εργατικός, μακάκας κτλ

)....όλα τα παιδάκια όμορφα και καλά να'ναι...

κορίτσια ο γουργουράκος είναι ΚΑΙ άρρωστος...μια ομορφιά...δεν ξέρω άν πονάει από τα δοντάκια ή επειδή είναι μπουκωμένος ή επειδή είναι όόόλα αυτά μαζίκαι τον τσαντίζουν..τώρα τον ανέλαβε ο χαζμπαντ και τον κουνάει για να κοιμηθεί, γιατί τα έχω παίξει...στράφι πήγαν οι φυσικοθεραπείες....και ο γουργούρης είναι ταλαιπωρ τουτού!....ελπίζω να καλυτερέψει, γιατί έχω ακούσει για έξαρση του Ι1Ν1 και τον έχω κυκλοφορήσει αρκετα αυτες τις 2 εβδομάδες....ας ελπίσουμε οτι είναι μια απλή ιωση...έχουμε και εμβόλιο την Παρασκευή ρε γμτ...τόσες μέρες ήταν μια χαρά...

...και σε κοιτάει με χαμόγελο και δακρυσμένα ματάκια παράλληλα...ωχ μωλε!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Σημερα ηταν η μερα μας....γαμωτο!!

Τριτωσε η γκαντεμια...

-Ειχαμε την πρωινη κατραπακια...

-το απογευμα ειχαμε αλλο με το φαι...ετρωγε τραχανα η κυρια Πηνελοπη(καλοαλεσμενο το σημειωνω) και ολα καλα μεχρι που ξαφνικα την βλεπουμε να θελει εμετο..."Μαρια,θα κανει εμετο" λεει η πεθερα μου."μπαααααα..." λεω εγω "ετσι κανει...αυτη ποτε δεν βγαζει το φαι της"...Η μικρη να συνεχιζει το μπλλ,και να κανει κατι ηχους...Η πεθερα μου αρχισε να φωναζει "πνιγεται,πνιγεται το παιδι"...Του ανοιγω κι εγω το στομα,βαζω το δαχτυλο μεσα...και τι ειχε κανει το ατιμο???

Μια μικρη μαζα τραχανα την ειχε κολλησει πανω στον ουρανισκο της και ολο αυτο την εμποδιζε γι αυτο και οι γκριματσες εμετου...ηθελε να την διωξει απο εκει και δεν μπορουσε...

Την γυρισα κι αναποδα και εκλαιγε γιατι νομιζετε????

Γιατι της πηραμε απο τα χερια κατι βρωμοπαιχνιδα που κραταγε:confused::confused:

Η πεθερα μου επαθε κοκομπλοκο...κι αυτο μετα μας φωναζε απο τα νευρα του μην του παρουμε τα σκατολοιδια..

Το φαι μας..εννοειται το φαγαμε:rolleyes:

-Μετα απο λιγο 3ο σκηνικο

Ειμαστε μπροστα στο πιανο,την εχω πανω στα ποδια μου και την κραταω και χτυπαμε τα πληκτρα...

Ανεμελα...το παιζουμε Μπετοβεν...:tongue:

κανει μια με το κουλαδακι της...πιανει το αναλογιο και πεφτει το καπακι απο το πιανο πανω στο κεφαλι της,διπλα απο το ματι.Ευτυχως το προλαβα και δεν της εκανε σημαδι,μια μικρη κοκκινιλα,αλλα το γκουπ ρε παιδια που ακουστηκε...αυτη την φορα εκλαψε το κακομοιρο!!!

Κι εγω τρομαξα πιο πολυ εδω παρα με το φαι...εκει παραημουν ψυχραιμη.:confused:

Αει στα διαλα...Φανταστειτε να μην προσεχαμε κιολας!!:wink::confused:

Και για να ελαφρυνω την κατασταση ολιγον τι

Μαραααααα...πω ρε,τι μου εκανες μαρη με τα σαιτ..αν και θα βαλω λευκο στην Πενελοπε

παρε εδω

http://www.zachary.gr/gr/collection_subcategory_list_set.php?trgt=26&tm=20110212000659

750 ευρω περιπου:shock::shock:

Ενταξει,ειπαμε ρε φιλε...παιδι μονακριβο βαφτιζουμε...ο νονος θα πλερωσει αλλααααα....ελεος,220 δεν εχουν τα γυναικεια φορεματα...κριμα ο ανθρωπος να τον ξεπαραδιασω

Παντως εγω εχω σπαστει με τα πεταμενα λεφτα κι ετσι δεν στολιζω εκκλησια,ουτε κολυμπηθρες,και λαμπαδα θα παω να παρω μασιφ κερι απο κηροπλαστειο και θα πω στην ανθοπωλισσα μου να μου το στολισει με λελουδα και τερμα...

Βασικα ειμαι και του απλου και τα πολλα πολλα δεν τα μπορω...θα αφησω να μιλησει το φυσικο περιβαλλον που ειναι ολα τα λεφτα!!

αχουτοοοο το μπουλουκινιιιιι!περαστικα μωρε στον μαγουλινο!!

μην ανησυχεις ενα συναχακι ειναι μωρε αλλα να τα μωρα ταλαιπωρουνται γιατι δε ξερουν να φυσηξουν τη μυτη και μπουκωνουν κ αμα θελουν και πιπιλα και με μπουκωμενη μυτη τραβανε πολυ ζορι!ειδικα οταν τρωνε!βαζε του φυσιολογικο ορο πολυ τακτικα για να μη μαζεψουν υγρο και τα αυτακια του!

Holy Diver

πωπω ρε Μαρσυυυυυ τι ηταν αυτο σημερα καλεεεεε !εγω πιο πολυ με το φαι θα ειχα σαλταρει αν γινοταν τετοιο σκινηκο!!!να πνιγεται?απαπαπααααα(και ειμαι και τριτομανα!!!:rolleyes:) δε ξερω τα σκιαζομαι πολυ τα πνιξηματα εγωωωω:cool:

αφου τριτωσε το κακο παει τελος δεν εχει αλλο!!

οσο για τα βαφτισια συμφωνω μαζι σου.το εχουμε κανει το θεματακι επιδειξη μοδας πασαρελα και πολυ σημαιοστολισμα ναουμ.το παιδι παμε να το κανουμε χριστιανακι η κανουμε παρτυ αποφοιτησης?:rolleyes: κιεγω δεν ειχα στολισμους και τα τοιαυτα.βασικα τα βαριεμαι!δε μπορω να ασχολουμαι με ποιο χρωμα λελουδο να βαλω στην κολυμπηθρα για να ταιριαζει με τον ταυτα στο φορεμα:tongue::rolleyes:

Holy Diver

ήρθα και εγώ πάλι, και πέφτω πάνω στην συζήτηση

ρε συ μαρσυ τι ήταν σήμερα παιδάκι μου ?

εμείς μέχρι στιγμής δεν έχουμε πνιγεί παναγία μου στο φαγητό

τι θα κάνω ? ακόμα και στο φρούτο αν μείνει κανένα κομματάκι το βγάζει με την γλώσσα έξω αφού προσπαθήσει να το λιώσει και δεν τα καταφέρει.

οι υπόλοιπες τι κάνετε ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...