Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

re koritsia.. εχουθμε 4 δοντια.. τα βουρτσιζουμε?

Mara,ειναι πολυ μικρο ακομη και με ευαισθητα ουλα για βουρτσισμα.

Με μια γαζουλα βρεγμενη..σκουπισμα και ελαφρυ τριψιμο..αυτο ανακουφιζει κι απο πονακια.Κι εννοειται νερακι μετα το φαγητο για να καθαριζει η στοματικη κοιλοτητα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η πανα βρακακι ειναι τρομερα βολικη αλλα μου εσπαγε τα νευρα οποτε ημουν εξω που για να τους αλαξω πανα επρεπε να τα ξεντυσω εντελως και οχι απλα να κατεβασω λιγο το παντελονακι.γιαυτο αν ειστε εξω να παιρνετε κανονικες πανες με αυτοκολλητα.μιλαμε οτι ειναι πολυ σπαστικο να πρεπει να το ξεντυσεις εντελως απο τη μεση και κατω :twisted:

επισης ειναι πολυ βολικες οταν μαθαινετε γιογιο!

ωχ αυτο δεν το σκεφτηκα , εχεις δικιο και με τακαλτσον δεν βολευει με τιποτα .

Σημερα βρεθηκαμε κοριτσια και περασαμε πολυ ωραια .Κριμα που δεν μπορεσαν καποιες να ερθουν ,ονοματα δεν λεμε(τζο τζο ,new mammy Που χαθηκες?):tongue:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

den leei tpt..leptomereies tetarth poy 8a pao ekei kai 8a ma8o ta panta ola...

rothsa thn aderfh mou pantos peri ths ispanidos sxediastrias.. poly proxo leei sthn ispania kai sxetika fthnh an skefteis oti ola einai dantela kai xeiropoihta... exie kai nyfika analoga me to forema ths mpempas....yeah@!

dZJip3.png

δηλαδη θα παρεις ιδιο νυφικο με ιδιο βαφτιστικο??Ωραιο ακουγεται .

Πες μου αντιδρασεις που ειδαν την πουκι νιτζακι ντυμενη?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

δεν εχει ντυ8ει ακομη φαιρουσκα.... αυριο το πρωι καταφτανω με την σοτλη και τα σεα της στην αυλιδα.. 8α πεσει γελιο τρελο..μακαρι να εχει λιακαδα και να βγουμε ΠΟΛΛΕΣ βολτεσ

dZJip3.png

εφαγα μπαν επειδη εκραξα την αλλη που ειπε οτι ειναι εγκυος και μερα νυχτα παρακαλαει να κανει κορη γιατι αμα ειναι γιος μαλλον δε θα το αγαπαει.της εχει γινει εμμονη και θελει μονο κοριτσι.και επειδη δεν εκραξα εγω κ καποιες αλλες μας ειπαν οτι το παιζουμε τελειες μανες.και ειπα οτι οποια αγαπαει το αγεννητο παιδι της ανεξαρτητως φυλου το παιζει δηθεν και τελεια μανα ενω οποια το αγαπαει κατα προτιμηση φυλου ειναι η κανονικη μανα?και εφαγα το μπαν μουχχεχε

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...