Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

σκυλα η πεθερα???/εκει κοντα μενει κι αυτη?εμενα ολοι κοντα μια γειτονια μακρια ειναι...εμενα σχετικα καλη ειναι η πεθερα..ελπιζω να μην μου λεει μα και μου οταν ειναι να προσεξει το μωρο ..πχ κλαιει και τιποτα κουλα..γιατι θα τα παρω!αλλωστε γι αυτο το λογο φυγαμε απο λαμια κεντρο που μεναμε και ημασταν και κοντα στη δουλεια..εσεις πατε στην πεθερτα καθολου?κι ο πεθερος τα ιδια σκ@@@@ ειναι?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ζωή μου μιλάμε για ηλίθιο άτομο. και αυτή και ο πεθερός και η κουνιάδα.

ο πεθερός είναι μαριονέτα της , αν ακούει όλη μέρα μπιρι μπιρι τι να σου κάνει τα πιστεύει. τόσο καλός πατέρας είναι και αυτός. δεν με χωνεύουν καθόλου. η κόρη σαν φάλαινα και ο άντρας της πάντα με γλυκοκοίταζε οπότε κατάλαβες.

το μωρό δεν το πήγα ακόμα εκεί και όσο μπορώ να το αποφύγω καλά θα είναι. δεν ξεχνάω εγώ που ήμουν στο χειρουργείο και καθόταν και ασχολούνταν με τα κιλά που πήρα. και να λεει ότι αν ο γιος της με ήθελε όπως ήμουν δεν θα έτρεχα στα γυμναστήριο τόσα χρόνια. άκου να τρελαθείς που εγώ πάω στο γυμναστήριο γιατί έτσι γουστάρω και ο άντρας μου με κοιτάει στα μάτια και με λατρεύει.

αντε τα πήρα τώρα πάλι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ela koykla μου μη συγχιζεσαι..καλα για τα κιλα κι εμενα μου πεταγαν κατα διαστηματα καμια σποντα αλλα στα αρ@@@@@ μου..αρεσω στον αντρα μου και φτανει..αν ειναι ετσι μην εχεις πολλα πολλα και τερμα..ξερω κι εγω ολο λεω οποτε με τσιτωνει τιποτα γενικα να αδιαφορω αλλα εκεινη την ωρα βραζω στο ζουμι μου..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ευτυχώς ο άντρας μου έχει τα μάτια του ανοιχτά και τα βλέπει δεν χρειάζεται να αναλώνομαι σε μαραθώνιους καυγάδες. αλλά και πάλι όσο και αδιαφορώ με πιάνουν τα νεύρα μου που και που. αυτό που δεν αντέχω είναι που παίρνει και αρχίζει το παραμύθι πότε θα έρθετε και πότε θα έρθετε. Τι να λέμε τώρα

εγώ με τον άντρα μου να είμαι καλά και το παιδί μας τώρα και αυτή ας κάτσει να φάει την κόρη της και εκείνα τα εγγόνια.

γιαυτό και θα τον βαφτίσω με το όνομα του μπαμπά μου. δεν θα μαι καλά να του δώσω και το όνομα του πεθερού. δεν είμαι τόσο βόδι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλα κι εμεις απο τοτε,απο το τεστ....ειχα και χαλια εγκυμοσυνη οποτε που μυαλο για σεχ!!!

εννοειται οτι η μπεμπα δεν πεφτει κατω απο το επιτρεπομενο για την ηλικια της γιάυτο κανω υπομονη ακομη,ειδομεν!!!

βρε συ ροουζ,που εμπλεξες κοριτσι μου...εγω εχω πολυ καλα πεθερικα,η πεθερα μου σκιζεται να μας περιποιηθει(μου σταθηκε και στην εγκυμοσυνη και στην λοχεια) κι ας δουλευει ωραρια μαγαζιου,ο πεθερος μου ειναι χαλαρος κι ο κουνιαδος μου μια χαρα παιδι...εχουν χεστει επανω τους με την μπεμπα,δεν ειχαν και κοριτσι στην οικογενεια...

Κριμα παντως να μην σε αναγνωριζουν,τουλαχιστον την εξωτερικη σου εμφανιση!!Εγω στις φωτο βλεπω μια πολυ ομορφη γυναικα,και δεν ειναι κοπλιμεντο.

Μην σκας ομως...αφου ο αντρας σου σε αγαπαει και δεν επηρρεαζεται...γραψτους κανονικα οπως φανταζομαι κανεις ηδη και στρεψου στην μανουλα σου και στους δικους σου!!

Διαφημίσεις

μαρσολαν μου όλα ξεκινάνε επειδή η κόρη της είναι θεόχοντρη και άσχημη

και ο γαμπρός της ειδικά στο γάμο είχε αφηνιάζει, να κυνηγάει την μάνα μου να της δώσει συγχαρητήρια για το πόσο όμορφη κόρη και νύφη έχει. σε τέτοια κατάσταση.

οπότε πάντα με ζήλευαν γιατί είμαι άτομο που προσέχω την εμφάνιση μου και δεν πληρώνω πολλά απλά ξέρω να ντύνομαι.

αντί να χαίρεται που ο γιος της πήρα μια γυναίκα και τον κάνει ευτυχισμένο κάθεται και κακιώνει γιατί η κόρη της δεν μπορεί να μου μοιάσει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ειναι πραγματι χαζη..γιατι ζηλευει μια κοπελα που θα επρεπε να την χαιρεται και να καμαρωνει!!Δηλαδη θα χαιροταν το αγορι της να παρει μια χειροτερη σε κιλα απο την κορη της????Πωπω,δυσκολη περιπτωση...Απο οτι καταλαβα παντως πρεπει να μενει μακρυα σας,οποτε εχεις γλυτωσει την καθημερινοτητα.Τωρα σε σχεση με το εγγονι της δεν μπορεις να κανεις πολλα και να το απομακρυνεις εκτος αν καταλαβεις οτι αργοτερα του βαζει τιποτε λογια...προς το παρον παντως εχει δικαιωμα να το δει αν και μεταξυ μας καλα κανεις και το τρεναρεις...αν θελει τοσο πολυ ας ερθει να το δει εκεινη:rolleyes:

έχει έρθει στο σπίτι και δεν της απαγορεύω να το δει

εγώ δεν πάω εκεί με τίποτα, αν θέλει ο άντρας μου ας πάει

μακριά δεν μένουν 5 λεπτά με το αμάξι είναι η απόσταση αλλά δεν τρελαίνεται και αυτή να δει το εγγόνι της αλλιώς θα είχε κάνει ότι κάνουν όλες οι γιαγιάδες του κόσμου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσουδια μου

ζωζακι θα εισαι λιγο πηγαδι τον πρωτο καιρο, και θα πονας. μην αγχωθεις, επαναρχεται αλλα σιγα σιγα. κι εγω ειχα μια στεναχωρια στην αρχη, αλλα τωρα ολα καλα.

4Rnfp3.png

χαχαχαχα....ιντι μου να σε ρωτησω κατι...

εσυ εχεις ψωνισει ποτε απο bimbomarket????

γιατι καλε μην φωναζεις!!!!

Δεν έχω ψωνίσει γιατί μου φαίνεται ακριβούτσικο σε σχέσημε άλλα, πλην των προσφορών που βρήκες εσύ... Πάντως ψωνίζουν πολλές μανούλες από εκεί, so don;t worry...!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...