Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

μια χαρα θα ξεμπερδεψετε νωρις νωρις απο τις πανες.ξερεις τι ανακουφιση ειναι?ουτε να βρωμοκοπανε τα σκουπιδια απο τα σκατωμενα παμπερς και γλιτωνεις και τα εξοδα της πανας:tongue:κ αργοτερα μετα το χρονο να της παρεις εκεινο το ειδικο καπακι για τις λεκανες που ειναι για μωρα.θα τακανει θα πατας καζανακι και τελος ουτε γιογιο σκατωμενα ουτε τιποτα

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια!!!

τι κανετε???πανα βρακακι ακουωωωωωωωωωω....νωρις δεν ειναι ???

εμεις με τα κοριτσια βρεθηκαμε....η Ιλιαννα ειναι απιστευτο κοινωνικοεξυπνοτσαχπινογαργαλιαρικο παιδι!!

η Αντριαννα δε τσαχπινα με τα ολα της με απιστευτο μουτρακι και ΚΟΤΣΙΔΙΑ!!!

το balux δε τελεια επιλογη για παιδικοατα!!!

θα το επισκεφτομαι συχνα αν και θελει κανα 40αλεπτο απο Παιανια!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

kalhmera mhtsi kai pastakomana..ti kanoute?

γεια σου μαρη Πουκομάνα; τι χαμπάρια; πώς πάει το περιοδικό;

βλέπω το πουκάκι παραπάνω από, τι περιμενες θα σου βγει.....μαρή πρόσεχέ την αυτηνε...θα σου φύγει από το σπίτι νωρίς....:-P:-P:-P

παστακι κιεγω στο πρωτο δε το ηξερα οταν χρονισε το εμαθα:rolleyes: επισης δεν υπηρχε και παρεντς :tongue: πουκομαναααααα διαβασα οτι το νιτζακι σου λεει σηκωνεται εεεε?αντε σε λιγο καιρο θα τρεχεις δε θα φτανεις χαχαχα!!

ναι, άσε με...τώρα τον ταίζω ορθιο...ρε κορίτσια πότε αρχίζουν να στέκονται τα μπεμπόνια;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

εννοεις στη μεση τους η στα ποδια τους?

στη μεση περιπου 6-7 μηνων και στα ποδια τους ενω κρατιουνται απο καπου 7-9 μηνων.εντελως μονα 10 μηνων και βαλε.ειναι αναλογα και το παιδι ομως.η ραφαελα 8 μηνων αρχισε να πιανεται απο καπου και να στεκεται ορθια ενω ο αλεξ απο 6.επισης ο Αλεξ 5 μηνων μπουσουλησε

Holy Diver

εμένα ρε γμτ ολοκληρώνει τον 6ο, μπαίνει 7ο και ακόμα ξάπλα είναι...να ανησυχώ....εμείς τον βάζουμε καθιστά, καλά κάνουμε;...δλ την φρουτόκρεμα του την δίνω σε καρεκλάκι που κάθεται σχεδόν 90ο γωνία σχεδόν...μήπως κάνω βλακεία;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

εμένα ρε γμτ ολοκληρώνει τον 6ο, μπαίνει 7ο και ακόμα ξάπλα είναι...να ανησυχώ....εμείς τον βάζουμε καθιστά, καλά κάνουμε;...δλ την φρουτόκρεμα του την δίνω σε καρεκλάκι που κάθεται σχεδόν 90ο γωνία σχεδόν...μήπως κάνω βλακεία;

Eμ,παιδακι μου..πως θα του δινεις φρουτα???Ξαπλωτο???

Μια χαρα τον εχεις ορθιο,ετσι πρεπει αλλωστε.

Γυμναζεται κι η μεσουλα του και δεν θα το πιστευεις σ ελιγο καιρο!!Και στο καροτσι πλεον χωρις ανακλιση μπορεις να τον εχεις οταν ειναι ξυπνιος κι ορεξατος.

Εμας παντως μας εφτιαξε πολυ το παρκο...Μολις εγινε 7 μηνων την βαλαμε μεσα και γραπωνοταν και σηκωνοταν ορθια ολο και πιο πολυ...Τωρααααα...αστα...ολο ορθια,ολο σκαρφαλωμα,ολο να πιανεται απο καπου και να περπαταει γυρω-γυρω....

Σημερα μπροστα στα ματια μου εκανε μια σπρωξια με την περπατουρα και της ηρθε στο κεφαλι ενα βαρυ πακετο ορθογωνιο με πραγματα μεσα που το ειχα στηριγμενο ορθιο κοντρα σε μια ντουλαπα...Εχασα την μιση ζωη μου..

αλλα αυτη ρε παιδια...αταραχη,ουτε καν εκλαψε,λιγο γκρινιαξε...Μαλλον δεν της ηρθε με δυναμη γιατι το προλαβα κι εγω καμποσο......

Και τι αλλο εχουμε να δουμε

Oταν τρωει εννοειται θα τον εχεις καθιστο ρε συ παστακι.αλλα προσπαθησε να μην ειναι ορθη γωνια εντελως.να ειναι λιιιγο πιο πισω.γενικα οταν ενα μωρο κανει μονο του πραγματα απλα το αφηνουμε.αν δε μπορει να κανει μονο του κατι δε το ζοριζουμε γιατι θα εχουμε αντιθετο αποτελεσμα

Holy Diver

κορίτσια μου τι κάνετε ?

από εβδομάδα και επίσημα αρχίζει το μειωμένο μου επιτέλους

για πάνα βρακάκι ακούω, εμείς φοράμε μήνες τώρα καθώς η κοιλίτσα δεν μας αφήνει να κλείσει καλά η κλασική πάνα

σώθηκα με την πάνα βρακάκι

αλλά εμείς ακόμα τίποτα να σταθούμε όρθιοι γιατί ?

του αρέσει να είναι μπρούμυτα να προσπαθεί να κρατήσει τα γόνατα ψηλά αλλά φεύγει προς τα πίσω ακόμα. νομίζω οτι αργίσαμε λίγο.

κατά τα άλλα όλα καλά. εσείς ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου rose μου.

και μεις δεν στεκομαστε ακομη κανονικα μας ριχνει το βαρος μας ποτε αριστερα ποτε δεξια!!

μην ανυσηχεις ....δεν ειναι ολα τα μπεμπακια το ιδιο!!

μου ηρθαν τα πραγματα, θα παω Δευτερα τριτη να τα παρω!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Δημητραααααααααα....alles guuuuuut???Παλι μπαν μαρη???:confused::tongue::tongue::P:p

Τατηηηηη...μπραβο,αν το ειδες εσυ πρωτη...πρεπει να της παρεις ενα δωρακι!!!

Ροζουλι,ολα καλα??

Αυριο γινονται 9 μηνων τα γουρουνοπουλακια μας:P

Κι εμεις μολις τελειωσει το στοκ απο πανες θα παρουμε βρακακι γιατι θελει ολο ορθια να ειναι και εχει καταντησει βασανο η αλλαγη πανας!!

Ελα μωρε...δεν αργησατε!!Θελει τον χρονο του ο Αντωνελος...τα αγορια ειναι λιγο πιο νωχελικα γενικα..μην κοιτας Ηρακλη και Αλεξ που βγηκανε ταλιμπανακια απ μικρα..

Ποιος ξερει μπορει η Μπουμπου κι η Δημητρα να πινανε πολυ red bull στην εγκυμοσυνη τους...χαχαχαχα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...