Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα!

τι κανετε???

εμεις σημερα πηγαεμ στο χαλανδρι και αλωνιζαμε πολλες ωρες! την εβαλα να κανει και κουνια και ξετρελαθηκε!!!!

εσεις δεν θα βγαινατε για ποτακι σημερα?? ή κανω λάθος?? εμενα μου τα χαλασε τα σχεδια ο χαζμπ... μου ειπε οτι ηθελε να παει για καμια μπυρα και τον λυπηθηκα να του το στερησω! οποτε μεσα εγω σημερα!

αυριο για μπαλουξ μαλλον δεν με βλεπω αν και το θελω πολυ..ο λογος ειναι οτι μαλλον δεν θα τα καταφερω να το βρω και αδικα θα ταλαιπωρησω και την μπεμπα... επεξεργαζομαι την ιδεα ν την βαλω σε ταξι...αλλα θα πρεπει να παρω ταξι και για το πηγαινε και για το γυρνα και θα μου βγει κανα 40 μονο αυτο... δεν ξερω.,,ειμαι η κουλή που δεν μπορω να οδηγησω....:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

jo jo οχι σημερα δεν βγηκαμε .Αν παρεις την παραλιακη ευθεια θα βγεις .Δεν ειναι δυσκολο .Ειναι βεβαια λιγο μακρια για σενα , κατανοητο που δεν μπορεις και αγχωνεσαι .

Και μεις σημερα αλωνιζαμε με τον ξαδερφο της και μια φιλη της:tongue: .Η μικρη εχει γινει πολυ κοινωνικη και της αρεσουν παρα πολυ τα αλλα παιδακια .Τα κοιταει τα χαιδευει , τους πιανει το χερακι .Ειναιπολυ γλυκια και τρυφερη μαζι τους .

Μαρα βολευει το πανα βρακακι? και μενα δεν καθεται με τιποτα να της βαλω πανα , εχει ζωηρεψει παρα πολυ .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

jojo αν διαβασεις το μηνυμα τωρα το πρωι, και εχεις καθισματακι αυτοκινητου φορητό, μπορω να σε παρω εγω και να σε φερω. το κινητο μου το εχεις, αν θες παρε με.

φιλακια

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπέλες.

Τι κάνετε;εγώ σήμερα έχω μειωμένο και μπήκα νασας χαιρετήσω...πώς τα πάτε...έχετε αρχίσει τις βόλτες βλέπω ε;ε, έχει και καταπληκτικό καιρό....

Εμείς έχουμε βγάλει τα 2 κάτω δοντάκια και μάλλον βγάζουμε και άλλα και έχω να κοιμηθώ κανα 2 εβδομάδες της προκοπής!σταμάτησα και τις φυσικοθεραπείες γιατί το πρόγραμμα μας (σαν παστακόσπιτο εννοώ) δεν με βοηθούσε και όταν μπορούμε γύρω στον Μάιο θα ξανακάνω....:(:(:(έχω ανακουφιστεί λίγο αλλά όχι 100%.....μία ομορφιά λοιπόν....εσείς πώς τα πάτε;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

παστακιοοον!που εισαι καλε σε χασαμε εεε!βγαλατε δοντακια?μπραβοοο αντε καλα κοψιδια τωρα!:tongue: για μας μη ρωτας.η ραφαελα μεχρι 20 του μηνα θα ειναι με μασκες.εχει καταντησει γελοιο πλεον!ο αλεξ λεει οτι ειναι ''αντρας βαρυς'' μη χεσω που κοιμαται με το αρκουδακι του ακομα που το εχει απο 2 μηνων!:rolleyes: η νεφελη μαμ νανι μιλαει λεει αρλουμπες ΜΠΒΒΒΒ ΑΓΓΓΓΓΓΓΓΓ ΟΥΥΥΥΥΥ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΓΟΥΥΥΥΥΥ και τετοιες φιλοσοφιες!τωρα εχει καμια 10 μερες αρχισε να πιανει αντικειμενα τραβαει τα ζωακια παο το γυμναστηριο και ουρλιαζει τα μαλωνει η τσαουσα!αυτα!

ο γουργουρης τι κανει?τρωτε κρεμες?

Holy Diver

αμάν ρε παιδάκι μου αυτή η Ραφαελίτσα, θα βλέπει χιόνια και θα στρίβει...θα πάει Αφρική να μείνει όταν μεγαλώσει τόσο που έχει ταλαιπωρηθεί από το κρύο!...τι ναπώ , βρε Δημητρα, περαστικάκια στην τσουραπίτσα....όσο για τον Άλεξ, πες του έτσι λέτε όλοι, αλλά όταν τα κάνετε πάνω σας φωνάζετε την μανούλα....άντρες!τι να πείς;...η Νεφελίτσα μεγάλωσε τρομάρα μου...θυμάμαι που ήσουν έγκυος και έλεγες "άντε να γεννήσω...νομίζω οτι είμαι έγκυος από πάντα!":-P:-P:-Pθυμάσαι ρε; πωπωπω και τώρα παίζει η μπουμπούκα με τα γυμναστήρια.....

πως περνάει ο καιρός!!!!

εμείς ξεκινήσαμε φρούτα...είμαστε στην μπανάνα..με το μήλο δεν ξετρελάθηκε, αλλά σε συνδυασμό μετην μπανανούλα το τρώμε...τώρα του έδωσα καμμια 10αριά κουταλίτσες και ήπιε και λίγο γάλα....τον ταιζω σηκωμένο, από τότε που μου είπες για τις ωτίτιδες! /μπράβο ρε Δήμητρα!...ε μα τα λέω εγώ από την αρχή που μπήκα εδω μέσα...ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ!.....ρώτησα και την τνόκτορ και μου είπε οτι κακώς το έκανα αλλά και εγώ η μακακισμένη δεν ρώταγα...απλά κατά τους κολικούς έβλεπα οτι έτσι δεν πόναγε και τον συνέχισα έτσι...αλλά τώρα του το έκοψα,ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ...τι άλλα ρε; τι καιρό έχετε εκεί;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

παστακι κιεγω στο πρωτο δε το ηξερα οταν χρονισε το εμαθα:rolleyes: επισης δεν υπηρχε και παρεντς :tongue: πουκομαναααααα διαβασα οτι το νιτζακι σου λεει σηκωνεται εεεε?αντε σε λιγο καιρο θα τρεχεις δε θα φτανεις χαχαχα!!

Holy Diver

8a so8eis leme me thn pana brakaki!!!!!

η πανα βρακακι ειναι τρομερα βολικη αλλα μου εσπαγε τα νευρα οποτε ημουν εξω που για να τους αλαξω πανα επρεπε να τα ξεντυσω εντελως και οχι απλα να κατεβασω λιγο το παντελονακι.γιαυτο αν ειστε εξω να παιρνετε κανονικες πανες με αυτοκολλητα.μιλαμε οτι ειναι πολυ σπαστικο να πρεπει να το ξεντυσεις εντελως απο τη μεση και κατω :twisted:

επισης ειναι πολυ βολικες οταν μαθαινετε γιογιο!

Holy Diver

μα ακριβωως πεειδη ειμαστε σε γιογιοκατασταση πηραμε το βρακακι... και επειδη μισει την πανα της και αρνειτε να την αλλαξουμε η οτιδηποτε αλλο..ενω την πανα βρακακι την βλεπει σαν.. ρουχο οποτε σου λεει για να μου αλλαζουν ρουχο αυτες 8α με βγαλουν εξω για βολτα παλι οποτε ας κατσω ηρεμη :P

dZJip3.png

einai λογω του οτι ειναι τρομερα σιχασιαρα μητσενα.. μολις τα κανει απευ8ειας θελει να πεταξει την πανα.. οποτε οταν την βλεπουμε ετοιμη αρχικα κα8ομασταν παρεα στη λεκανη και τωρα ψιλο γιογιδιζουμε.. νταξ δεν μας προκυπτει παντα αλλα μια στο τοσο ειδικα τωρα που κα8ετε ανετα κα8ετε και ρεμβαζει χεζοντας.. σε λιγο 8α μου ζητησιε καφε και εφημεριδα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...