Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Για τις εκπτωσεις που λετε λοιπον εγω πηρα την μικρη και εχω ψωνισει την μιση γλυφαδα , την μιση βουλιαγμενης και το αλλο μισο mall .Η μπεμπα εχει βαρεθει να βλεπει βιτρινες και ρουχομανι ...αφου πλεον εχω καταλαβει ποια ειναι και τα χρωματα που αγαπα και σε πια stands της αρεσει να χαζευει :tongue:εχω βγαλει το αχτι μου ομως που δεν ψωνισα ενα χρονο . Φυσικα εχω ψωνισει το αλλο μισο mothercare για αυτην και οπως παντα ολο βρισκω πατεντες να τα κρυβω για να μην με κραξει ο κυριος του σπιτιου ε μαααααα .Δεν μπορω την καταπιεση

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου ρε φαιρυ, πες κανα κολπο κι απο δω. εγω εκει που ειπα οτι τελειωσα με τα ρουχα της μικρης για του χρονου, ξανατρυπωσα στα benetton κα της πηρα αλλη μια φορμα και 4-5 μπλουζακια για του χρονου κι αυτα. Αλλα τελος τωρα, τιποτα αλλο, χαχα

Εγω παρασκευή λεω να παρω και τη μικρη, θα δω αναλογα τι θα κανετε κι εσεις ομως αν βρεθουμε.

Ζουζουνακι μου, υπομονή κοριτσι μου υπομονή. Και μη νομιζεις, στον καθενα τα προβληματά του φαινονται βουνο, κι ας ειναι τα πιο χαζα του κοσμου. Προς θεου δεν θελω να πω οτι τα δικα σου ειναι χαζα, ειναι ατιμο πραγμα οι πεθερες. Ευτυχως ο καλος θεουλης δεν με αξιωσε να το ζησω αυτο. χααχα. Η πεθερα μου δεν ειναι υπολογισιμος αντιπαλος οπως συνηθιζω να λεω.

4Rnfp3.png

καλησπερα κοριτσαρες....τι γινεστε???

μολις γυρισα απο βιτρινες και καφεδακι!!!δεν πηρα τιποτα αλλα εκανα την βολτα μου με τον μπεμπη στον πεζοδρομο στον χαλανδρι και πηρα κατι δωρακια για αυριο!!

θα παμε για κοφι παρασκευη????γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω δεν θα τον παρω τον μικρο γιατι θα πεταχτω και μια μεχρι την δουλεια και εκει μεσα ειναι ολοι με ΙΩΣΕΙΣΣΣΣ ΛΕΜΕ!!!

Γκελλυ Υπομονη ,θα φυγουν!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

τι κάνετε τσούπρες ?

πέρασα να πω ένα γεια. δεν πρόλαβα να διαβάσω νέα σας εύχομαι όλα να είναι καλά

εμείς καλά επίσης στην δουλειά υπάρχει χάος αλλά το θετικό από όλο αυτό είναι ότι το αφεντικό περίεργος βέβαια εκτίμησε την δουλειά που έκανα όσο έλειπα και δεν με πιέζει τώρα. μάλλον είδε αυτοπροσώπως οτι θέλεις πάνω από δέκα χέρια για να κάνεις ότι ήθελε πριν. ο μικρός μου μεγαλώνει γοργά και ειλικρινά ζηλεύω που χάνω τόσα πράγματα κάθε μέρα και καινούρια τι να κάνω όμως λέω δόξα το θεό που τον ξεπέταξα έστω μέχρι 9 μηνών. τον έζησα και με έζησε.

σας φιλώ μικρές μου ταραξίες γιατί ξέρω ξέρω κάτι κανονίζεται , πήρε το μάτι μου κάτι πάλι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

τι κανετε???

σημερα κοριτσια σηκωθηκα πιασμενη ...χερια μεση ποδια ολα ειναι σε απενεργοποιηση λεμε!!

σηκωνω πολυ τον μπεμπη αγκαλια και σιγα σιγα πρεπει να το ελλατωνω γιατι υποφερω!!!

εχει ωραια μερα...πολυ ωραια μερα παλι!!!

gkelly εφυγαν????????αχ σε σκεφτομουν το βραδι...που τηλ με τα δικα μου πεθεριδια, τα οποια ειναι αρρωστα απο ιωση...και θελαν να ερθουν να δουν τον μπεμπη:evil::roll::twisted:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

που εισαι λεω φιλεναδα να κανουμε κομμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε 2 βδομαδες τους ειπα...............:mrgreen:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σας κουκλες!!!

τι κανετε;

μπαινω και μαθαινω τα νεακια σας αλλα δεν προλαβαινω να συμμετεχω σε συζητησεις....με τρεχουν οι κορες οι θεες:D:D:D:D:D

η μαρα που χαθηκε;;;

καλα να περασετε σημερις και αυριο στις εξοδους σας...

γκελυ σε διαβασα και εχεις μεγαλη υπομονη...τι να σου πω...εγω θα τα χα χωσει τρελα....μα δεν ειναι κατασταση αυτη...:twisted:

περαστικα σε σους περνανε ιωσουλες....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

alo alo! edo eimai apla phzw anelehta sth douleia.. re mpoumpou.. se ebala sthn anaomh xtes kai meta./..exa8eis kai exa8hn...11 kai efyga apo edo

zouzounaki.. κανε οτι κανω.. ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΚΟΗ. φράξε τα αυτιά σου και απλά κανε νευματα και τελειωσες.. οσο ασχολεισαι τοσο φθείρεσαι οποτε δνε υπα΄ρχει λογος.. οσο για τα πε8ερικα που μιλανε στον μπεμπη στη μουρη και τριβονται..ΕΛΕΟΣ χριστιανη μου 8α βαλουμε τα παιδιά σητν γυάλα? μια χαρα ειναι ο μπέμπαρος και δεν εχει αναγκη πλεον...

σε αλλα νεα

1. ΠΗΖΩ

2. Σασ αγαπω

3. Η πουκι πλεον στεκεται ορ8ια και σημερα η μανα μου της φορεσε πανα βρακάκι..καμαρωνε σαν γυφτσουλα η άτιμη και επερνε ποζες με το νεο της Outfit.. και γαμω τα βολικα.. τωρα η μαμα μου την μα8αινει να το τραβαει οποτε θελει τσσσσσ μια χαρα ολα ανθηρα. επισης ηρ8ε η στολη νιτζακι και της βρηκα και μικριο σπα8ακι νιντζα και νουντσακο το σκ 8α βγαλω φωτο

μακια μακια μακια

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Μη ριξετε πετρες...... Ξαναπαμε μπαλουξ Παρασκευή πρωι με παιδια αυτη τη φορα;

Ok αυριο στις 11 εκει !!!!!

Βανιλιτσα εχει απεργιες κεντρο .

Σημερα και εγω μαζι με ανδριανα ολη μερα εξω εχει φοβερο καιρο .

Συνεχεια κοιταω το ρολοι και σκεφτομαι οταν θα μαι δουλεια η μικρη τι θα κανει αυτη την ωρα και θα μου λειπει .Ευτυχως που θα φευγω στις 3 και θα την βγαζω μολις τελειωνω γιατι θα της λειψουν και αυτηνης οι βολτες

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

οκ κοριτσια , εγω τωρα το ειδα για τις απεργιες!!!

θα ξυπνησω πολυ πρωι και θα κατεβω πατησια με το κτελ!

θα προσπαθησω να ερθω γυρω στις 11:30 με 12, θα ειστε εκει φανταζομαι!!ας μου στειλει καποια με πμ το κιν της να εχω!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

smoutsaki απο κορωπι δεν πας??

πες μου σε παρακαλω απο βαρης κορωπιου κανουμε δεξια στα φαναρια προς Γλυφαδα και μετα που εχει να στριψεις για baloux??εννοω σε ποιο υψος περιπου?:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...