Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερα ...

Η μικρη μου αμα τσαντιζεται ριχνει τρελο βρισιμο α΄πεάιεπεπαιδκιε τετοιου τυπου και φωναζει τον πατερα της για συμπαρασταση ..Φυσικα αμα ειναι μαζι του εμενα με γραφει εντελως ....Προσπαθει να μπουσουλησει αλλα φοβαται και γυρναει πισω , μπορει να κανει μια ολοκληρη στροφη γυρω απο τον εαυτο της καθιστη και ψαχνεται ...εχει πολυ γελιο

Πεμπτη βραδυ κανονιζουμε ποτακι(κοκταιλς) εκει που προτεινε η μπουμπου , οποια θελει ακολουθει ..φιλουσκιααααααα

γεια σας- γεια σας και απο εμας!!!

μωρε τι κριμα .....εχουμε να παμε σε γιορτη αυριο βραδι:cry::cry::cry:εγω νομιζα οτι θα πηγαιναμε παρασκευη μεσημερι!!!:oops::oops::oops:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσιααααααααα...ουουουου!!

χαχα!!

Με εχει ξεμυαλισει ο καιρος...και που να μπει η ανοιξη για τα καλα!!!Που λετε αυτες τις μερες ολο βολταρια ειμαστε...Ξυπναμε,τρωει φρουτοκρεμουλα,μπαινει καροτσι κι αντε γειααααααα!!!Εχει τελειο ηλιο,ζεστη...η μικρη περναει τελεια!!Κι η μαμα επισης...

Την Κυριακη αν ειναι ετσι ο καιρος θα παμε στο χωριο...να δουμε και λιγο θαλασσα...ανυπομονω!!

Φαιρονι....δυστυχως θα αργησω να ερθω Αθηνα ξανα:cry::cry:

Μπορει το καλοκαιρι να πεταχτω για λιγο...αλλα θα εξαρτηθει απο πολλα και κυριως απο το ποτε θα εχω την μετακομιση!!!

Κριμα...θα πιειτε ποτακια χωρις εμενα...αλλα παντα θα πινετε κι ενα στην υγεια μου και της Πηνελοπης.

Και μετα θα βαζετε τσαχπινογαργαλιαρικες φωτο στο φατσοβιβλιο να σας χαιρομαι!!

Σμουτσακι...εγω την μικρη την παω σε ομοιοπαθητικο απο την αρχη..Της πηρε ιστορικο και προς το παρον τον χρειαστηκαμε οταν εβγαλε το πρωτο δοντι που ανεβασε και πυρετο...Εγω παντως τι να πω...αρχαρια ειμαι αλλα μια χαρα η Πηνελοπη μετα απο το καψουλακι!!!

Μαρη Παστακομανα....τι χαμπαρια??Τι κανει το γουργουριδιο???Μην ανησυχεις πολυ...για τις ωτιτιδες λεω...πραγματι μπορει να συμβει αυτο που λεει η Δημητρα αλλα μπορεις να το προλαβεις...αρκει να βαζεις ενα μαξιλαρι χοντρο κατω απο το κεφαλι του Γουργουρη!!!

Οσο για τα της βαφτισης...να μην σχολιασω τις τιμες,ασε...πιανε να μας πιασουν τον κωλο αλλα δεν θα τους κανω το χατιρι!!!

Δεν σας ειπα εε??Η Πηνελοπη εχει αρχισει να κοιμαται ΚΑΙ μπρουμυτα...σκαρφαλωνει οπου βρει ακομη κι επανω μας..κι ειναι ολο νταντανταηηη,ντειντει,γρρρργρρρρ,σουφρωματα μυτης..

Ιδιως αυτο το σκαρφαλωμα...εφιαλτης:tongue:..παρολο που εχει πεσει κιολας και εχει χτυπησει τα μουτσουδια της..εκει αυτηηηηη.Ιδιως στο κεφαλαρι στο διπλο...κι εχει μια αγαπη στην απλικα..να αναβοσβηνει το φως.Ωιμεεεεεε...

Δημητρααααα...μπραβο στα ζουζουνια σου...μια χαρα αναπτυσσονται...να χαιρεσαι τον χοντρουλη σου:twisted::twisted:

Μπραβο στην ομορφη Πηνελοπιτσα μας , και αυτη ζωηρεψε σε μερικες μερες , οπως η δικια μου :mad: και μεις ξεκινησαμε τις βολτες μολις εφτιαξε ο καιρος αλλα η μικρη αρχισε να μου γινεται ατιθαση , βαριεται στο καροτσι , γκρινιαζει και θελει να την βγαλω .Τι στην παιδικη χαρα την πηγα και καναμε κουνιες , τι βολτες στην γλυφαδα , τι στα πιο ομορφα μαγαζια να διαλεξει συνολακια , τιποτααααα , γκρινιαζε !!! ωσπου που ηρθαμε σπιτι και εριξε κατι υπνους πω πω πω μεχρι τις 7 κοιμοταν .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

τα μωρα που πινουν γαλα ξαπλωμενα κινδυνευουν απο περισσοτερες ωτιτιδες γιατι το γαλα κυλαει απο το στομα στην ευσταχιανη σαλπιγγα(καλα το ειπα???:confused: καπως ετσι τελος παντων!) και στο αυτι!!

σμουτσακι οταν εχει μυξες δε βαζετε σταγονες? να σου πω η δικια μου παθαινε συχνα ωτιτιδες και τελικα ειχε κρεατακια!απο τοτε που τα εβγαλε (εχει εναμισι χρονο) δεν επαθε ουτε μια φορα!

Μωρε μονο σταγονες? Με τις συριγγες μπαινουν οι οροι, και σταγονες (γιατροσοφι παιδιατρου) και απ' ολα. Αλλα οι μυξες ειναι μυξες, καθαριζει η μυτη, αλλα τις εχουμε ολο το χρονο, και λιγο να μην προσεξεις.... τσουπ.... να σου η καρια η ωτιτιδα.

Δηλαδη ρε κοριτσια δεν ισχύει η βολτα της παρασκευής? α κριμα κι εγω υπολογιζα οτι θα σας εβλεπα. Δυστηχως εγω πεμπτη βραδυ δεν μπορω:(

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Μωρε μονο σταγονες? Με τις συριγγες μπαινουν οι οροι, και σταγονες (γιατροσοφι παιδιατρου) και απ' ολα. Αλλα οι μυξες ειναι μυξες, καθαριζει η μυτη, αλλα τις εχουμε ολο το χρονο, και λιγο να μην προσεξεις.... τσουπ.... να σου η καρια η ωτιτιδα.

Δηλαδη ρε κοριτσια δεν ισχύει η βολτα της παρασκευής? α κριμα κι εγω υπολογιζα οτι θα σας εβλεπα. Δυστηχως εγω πεμπτη βραδυ δεν μπορω:(

smoutsaki εμενα ο παιδιατρος μου εχει πει : το σωτηριο στην ωτιτιδα-για να μην εμφανιστει και για να μην χειροτερεψει ειναι :ορος στην μυτουλα του παιδιου 10 λεπτακια πριν μπει για μπανιο!!οταν τελειωσει το μπανακι του με μια μικρη βοηθεια με βαμβακι ελευθερονονται οι μυξες και δεν συσωρευονται στα αυτακια και στον βρογχο!!

βρε οσες μπορουμε παρασκευη πρωι-μεσημερι γιατι δεν μαζευομαστε???:rolleyes:

καφεδακι ή καμια μπυριτσα μερες που κανει???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

HELLOOOO!

Ti κανετε κιουριες μου???

Λεμε για ποτακι αυριο βραδακι Γκαζι οπως σας ειπε και το Φαιριδιο...

Δεν μπορεις Σμουτσακι? ελαααα:D

Παρασκευη Κολωνακι ισχυει αμα θελετε, εγω κατα τις 11 μπορω να ειμαι εκει, αλλα δυστυχως πρεπει να ειμαι σπιτι στις 3 διοτι φευγει η κυριουλα!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

γεια σας κοριτσια,τι κανετε?

φιλακια στε μπεμπονια,ιδιως τα αρρωστουλικα:P:p

που θα παει δεν θα τελειωσει ,ο χειμωνας,μπας και συνελθουν κι αυτα,ουφφφφ

εμεις συνεχιζουμε μασκες aerolin......

παντως κι εγω νομιχζα οτι θα κανονιζατε καφε την παρασκευη

εγω παντως για παρασκευη πρωι ,μεχρι 1,30 κεντρο καπως θα μπορουσα να το βολεψω,αυριο βραδυ,θα παμε με τα πεθερικα μου εξω,πρωτη φορα που θα αφησω βραδυ τον μπεμπη στην κυρια που τον κραταει

ο αντρας μεχρι τωρα,ουτε να το ακουσει,αλλα μολις το ζητησε ο πατερας του,....ουτε συζητηση ......τα νευρα μου:evil::evil::evil::evil:

κοριτσια,τα εχω παρει στο κρανιο,ολη μερα τριβωνται στα μαγουλα του μπεμπη,τον βαζουν να τους χαιδευει,και του μιλανε στο στομα.......ουτε εγω που ειμαι μανα του δεν τα κανω αυτα......τα θεμα,μεταδοση μικροβιων,δεν υπαρχει γιαυτους,καθε φορα,που παω σπιτι,καθομαι και το απολυμαινω το βρεφος.....σημαρα του τα ειπα του αντρα μου,αμα ,του λεω,σου φιανεται,ζορικη η θεραπεια με τις μασκες,κατσε να κανει ο μπεμπης καμια στοματιτιδα και τοτε θα διασκεδασουμε ολοι μαζι:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

και ειμαι η υστερικια με την καθαριοτητα,λεει η πεθερα μου

τα εχω παρει λεμεεεεεε

γιατι το αλλαζω γιατι τον πλενω,ακουσων ακουσων,γιατι του πλενω το πρωι το προσωπο,αφου του εχω κανει μπανιο το προηγουμενο βραδυ:?

και γιατι ανοιγω το πρωι τα παραθυρα,αφου κανει κρυο,δηλαδη τοσοι ανθρωποι μεσα στο σπιτι,να μην ανοιξω κιολας

καλο εεεεε???????

αντε σας ζαλισα,δεν τελειωνω

α,ναι,το σαββατο τους μαγειρεψα,την κυριακη περασα ολο το πρωινο στην κουζινα ,την δευτερα τους μαγειρεψα.....την τριτη,την τεταρτη και βλεπουμε φαγαμε αυγα με ενα συμπληρωμα,θα φτασει η χοληστερινη λεμε,στο κοκκινο:rolleyes::rolleyes:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

αληθεια ρε κοριτσια σκεφτομαι,να του πω του συζυγου,να αφησουμε τον μπεμπη,του αγιου βαλεντινου,στην κυρια,για να βγουμε.....οχι οτι τρελλαινομαι,με την ιδεα,αλλα ετσι,θελω να παρω το οχι στην μουρη,και να του τα χωσω τρελλα,:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

υστερα θελουμε με σεξ....μη χεσω.........

που εισαι ρε μαρα,να με βοηθησεις να τα χωσουμε:tongue::tongue:

οταν ερχονται οι δικοι μου γονεις,ξεσκιζονται οι ανθρωποι στις δουλειες,και στα ψωνια,και ουτε λογος να τους βγαλουμε εξω,τους ξεπεταμε με κατι delivery......τωρα?????????????

ασε που ξαναηρθανε χωρις δωρο για το παιδι,του δωσανε χρηματα και θελανε να τον βγαλω και φωτογραφια με τα λεφτα στο χερι

οχι πειτε ρε κοριτσια,πειτε μου,ειναι υπερβολικη,ειμαι παραλογη,τι ειμαι γ%^%^*& την τρελλα μου ?

8 μηντων ,ρε κοριτσια ,το βρεφος και δεν πηγε μια φορα στα μαγαζια ,να παρει ενα σκατοφορμακι,αλλα βολτα,στην γειτονια,εκοβε ολη την μερα σημερα,να βρει ολους τους φουρνους και ολα τα μπακαλικα,γυρω γυρω

καλα,σταματαω,δεν τελειωνουν εξαλλου

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Γκελακο...

την επομενη φορα που θα ερθουν οι γονεις σου να τους βγαλετε κι αυτους εξω...το αξιζουν.Και με τετοιο προηγουμενο ας τολμησει να πει τιποτε "ο γαμπρος"!!

κι εννοειται να του ζητησεις να βγειτε εξω οποια μερα θες...οχι για να του την πεις αλλα γιατι το αξιζεις...και μετα του την λες κιολας:tongue:

Τωρα για τα χρηματα...θα σου ελεγα να μην σκας και να το δεις αλλιως.Δεξου τα και σκεψου οτι ετσι μπορουν..για σκεψου να σου εφερνε και κατι τελειως ασχετο με τα γουστα σου...και να μην μπορουσες να το αλλαξεις,η να μην ηθελες να του το φορεσεις αλλα να πρεπει...

Καλα για την φωτο με τα χαρτινα στο χερι...ασχολιαστο:evil:

ενταξει,μαρσολανακι,καταλαβαινω,οτι υπαρχουν και πιο σοβαρα θεματα για να τα παρεις στο κρανιο

και πιο ζορικες περιπτωσεις πεθερικων αλλα και γονιων...δεν λεω....αλλααααα........δεν παυω να τα εχω παρει

αυτο που με διαολιζει ειναι το θεμα της καθαριοτητας,οσο για τους γονεις μου,μην σου πω οτι γιαυτο κανω υπομονη,για να μην μπορει μετα να μου πει οτι δεν εκανα οτι ηθελε

τελος παντων..........εχετε ψωνισει τιποτα,στις εκπτωσεις?

εγω τιποτα $#%^$#%^$# και μου εχει λειψει,αυτο γιατι δεν ψωνισα ουτε περισυ ,λογω εγκυμοσυνης

ΓΚΕΛΥ

Ζουζουνακι μου...δεν χρειαζεται να απολογεισαι σε κανεναν για τα συναισθηματα που σου δημιουργουν...κι αν ακομη υπαρχουν χειροτερες περιπτωσεις...εσυ αυτες βιωνεις,αυτες σου σπανε τα νευρα και αν με ρωτας...ξεκαθαρα σου απαντω...ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!

Για την καθαριοτητα μην χαριζεις καστανα...

Οσο για τις εκπτωσεις..εγω ολο και κατι τσαντουλες τσιμπησα,ολο και κατι μπλουζακια...κι ελεγα δεν θα παρω αλλα εβγαλα κι εγω τελικα το αχτι μου:tongue:Πιο πολλα βεβαια ψωνισα για την μπουμπου!!

Ζουζουνακι μου...δεν χρειαζεται να απολογεισαι σε κανεναν για τα συναισθηματα που σου δημιουργουν...κι αν ακομη υπαρχουν χειροτερες περιπτωσεις...εσυ αυτες βιωνεις,αυτες σου σπανε τα νευρα και αν με ρωτας...ξεκαθαρα σου απαντω...ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!

Για την καθαριοτητα μην χαριζεις καστανα...

Οσο για τις εκπτωσεις..εγω ολο και κατι τσαντουλες τσιμπησα,ολο και κατι μπλουζακια...κι ελεγα δεν θα παρω αλλα εβγαλα κι εγω τελικα το αχτι μου:tongue:Πιο πολλα βεβαια ψωνισα για την μπουμπου!!

εγω λεω να παρω κανενα παπουτσακι,κανενα μπλουζακι,κανενα πανωφορι,δεν εχω καταληξει,σε παλτο,τζακετ,οτι μου ερθει θα παρω,αλλα ποτε?

αυτο ειναι το θεμα μου

για τσαντα ,πηρα περισυ μια ΚΕΜ ,και ειναι ολοκαινουργια ,πολυ καλη ποοιοτητα,λες και την πηρα χθες,και φυσικα ,κολλησα,μονο αυτη χρησιμοποιω,βαριεμαι να βγαζω κιολας τα πραγματα μου,απο τσαντα σε τσαντα,βολευτηκα....οσο για τον μπεμπη,δεν εχω ακομη αποφασισει για βαφτιση,αλλιως θα ειχα ψωνισει,με αυτη την αφορμη

τι θα κανω,δεν μπορω να τον κανω να παρει μαι αποφαση,τα ιδια μου εκανε και με τον γαμο,και μια μερα ,κανονισα εκκλησια και κεντρο και απλα του το ανακοινωσα

ετσι θελω να κανω και τωρα,αλλα θελουμε να την κανουμε εκτος αθηνων και δεν ξερω ακομη τιποτα,πρεπει να παμε επιτοπου να δουμε κεντρα και εκκλησιες

αν την καναμε εδω ,θα ημουν ετοιμη,αυριο το μεσημερι,τα εχω βρει ολα,αλλα αδικα

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...