Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου τα πρωτα αποτελεσματα ειναι οκ.Παμε τωρα για τα δευτερα που θα κανουνε 2 εβδομαδες περιπου. εχω και ενα μικρο πονακι χαμηλα στην κοιλια ποθ ερχετε και φευγει οχι οτι ειναι πολυ εντονο αλλα περιεργο..λετε να εχω συσπασεις??

Fifi μου ευχαριστα τα νεα σου .

Παιρνεις yutopar? αν ναι, ειναι πολυ καλα για τις συσπασεις .

Γεια σου Μαρσολαν τσαχπινιαρα !!! ποτε θα ξαναρθεις?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Κοριτσια μου τα πρωτα αποτελεσματα ειναι οκ.Παμε τωρα για τα δευτερα που θα κανουνε 2 εβδομαδες περιπου. εχω και ενα μικρο πονακι χαμηλα στην κοιλια ποθ ερχετε και φευγει οχι οτι ειναι πολυ εντονο αλλα περιεργο..λετε να εχω συσπασεις??

μπραβο φιφακι μου τελεια!!!!κ τα αλλα αποτελεσματα τελεια θα ειναι!

μην ανυσηχεις για το πονακι που λες.στη 2η εγκυμοσυνη ετσι ειναι εχεις πιο πολλα πονακια αλλα δεν ειναι τιποτα.στην τριτη ακομα χειροτερα.ειχα συσπασεις απο πριν μπρω στον 6ο.

και το μαγνησιο ειναι καλο για τις συσπασεις αλλα δε πρεπει να λαμβανεται την ιδια ωρα με τον σιδηρο.πρεπει να εχουν 3 ωρες διαφορα!

αντε με το καλο να μας πεις και τα αλλα αποτελεσματα!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

χτες εκανε εμβολιο η Νεφελιτσα και εχει γκρινια απο χτες.48 ωρες κραταει η γκρινια...αλλα ειναι απιστευτη!εκανε κ πυρετο μεχρι 38.5...κατα τα αλλα μια χαρα ειναι 6680 κ 68 εκ.πριν 5 μερες πηγαμε κ τον Αλεξανδρο για κοντρολ.ειναι 99 εκ και ΝΑΙΙΙΙΙ εφτασε 13 ολοκληρα κιλαααααα:tongue::tongue: πριν ενα μηνα ηταν 10.5 ...αλλα εφτυσα αιμα για να τον φτασω 13.ολη μερα με κατι στο στομα ειναι:shock: σημερα ειχαμε κοντρολ τη Ραφαελα.ειναι 110 και 19 κιλα:rolleyes: αυτη ειναι ακριβως στη μεση στις καμπυλες απο τη μερα που γεννηθηκε.εκανε κ τεστ ουρων της μετρησε κ πιεση κ σφυγμους ολα μια χαρα!τελος ετησιος ελεγχος:tongue:

εδω εχουμε ζεστη...7 ολοκληρους βαθμους!:D μη γελας...για μας 7 βαθμοι ειναι τελεια χαχα εχτες να δεις χαρα που ειχαμε 10!ουαου!!:tongue:

Holy Diver

γεια σας κοριτσακι

φιφακι μου μπραβο για τα καλα σου νεα. αντε και στα επομενα καλα.

δημητρουλα μπραβο και σε σας που πατε τοσο καλα.

Εμεις ειμαστε καλα αλλα με μυξες ΠΑΛΙ...

Αποφασισα λοιπόν να παω σε ομοιοπαθητικό την Ιλιανα μπας και αντιμετωπισουμε χωρις αλλες αντιβιωσεις τις ωτιτιδες και ΣΙΑ. και ο Θεος βοηθός

Δημητρα εσυ το εχεις σκεφτει για τη Ραφαελα που τραβιεται τοσο πολυ το παιδακι;

4Rnfp3.png

Ναι σμουτσακι ρωτησα κιολας αλλα εδω ειναι πανακριβοι.δε τους καλυπτουν τα ταμεια γιατι η χωρα δεν αναγνωριζει την ομοιοπαθητικη σαν απαραιτητο για την θεραπεια αλλα μονο την κανονικη ιατρικη.ρωτησα σε πολλους κ οι τιμες ανα επισκεψη φτανουν μεχρι κ τα 200 ευρω:shock: τελος να πω οτι φοβαμαι να το διακυνδινευσω κυριως γιατι δε θελω να πειραματιζομαι με τα πνευμονια.κανουμε μασκες μη κορτιζονουχες(ευτυχως!) φοβαμαι μη γινουν χειροτερα κ εχουμε πισωγυρισματα ξερω γω??:confused:

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλημέραααααα.

Τι κάνετε; χάθηκα λόγω μλκ%$%$# δουλειάς.....πολλά πράγματα στο πόστο μου έχουν μείνει 5μήνες πίσω!δεν γεννούσα εκεί μέσα να τελειώνα...χίλιες φορές, παρά αυτό το πράγμα που αντιμετωπίζω τώρα....δεν προλαβαίνανε και καλά..κατά τα άλλα, σε λίγο θα τους περισσεύω..να δω ποιος μ@@#Λ@!#κας θα τα τρέχει αυτά που τρέχω τώρα......στο καλό!

Τι κάνετε καλέ;

ΩΧ Δήμητρα; Τί είπες τώρα;ο δικός μου πίνει γάλα ξαπλωτός από τότε που γεννήθηκε....τον έβαζα έτσι γιατί είχε αέρια καιπόναγε σε άλλη στάση και μόνο έτσι έπινε ήρεμος το γάλα του!!!!!ώχ λέγε μου τέτοια τώρα να μουρλαθώ...είμαι που είμαι, να απογίνω....

εγώ έχ αρχίσει και ψιλο-ψάχνω για βαφτίσια...προχθες ρίξαμε και έναν μικρό χορό με την πεθερά μου, γιατί νομίζει οτι ξαναπαντρευόμαστε και πρεπεινα καλέσουμε όλο το σόι, αλλά ευτυχώς ο πάστας την έβαλε στην θέση της!...μας τα εχει πρήξει τα συκώτια και αυτή..εντάξει είπαμε....σκέψου να πλήρωνε κιόλας!...αλλά ευτυχώς έχω άνδρα που μιλάει και δεν είναι μαμούχαλο....άγο έχει η πεθερά μου, γιατί άν αντιμετώπιζε εμένα, θα είχαμε κακά ξεμπερδέματα...δεν είμαι και για πολλά σε μερικά θέματα.....

αυτά...τι άλλα ρε κορίτσια;...καλά τι βγάζουν για τα βαφτίσια!λεφτά να έχεις να δίνεις..κάτι καραμελωτά, κάτι ζαχαρωτα...εγώ θέλω απλά πράγματα, αλλά να έχουν και το κατιτίς τους...θα δούμε..πάντως στο ψάξιμο είμαι...

θα τα ξαναπούμε...φιλάκια πολλά!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημερα κοριτσια. Παστακια μου τι κάνεις?

Smouts ποτε σου ξεκινησε τις ωτιτιδες??

Την πρωτη εβδομαδα που πηγε σταθμο :(. Δευτέρα ξεκίνησε, Παρασκευή εκανε 39 πυρετο και οξεία ωτίτιδα. Ιωγενής παρακαλώ. Μετα από 20 μερες αλλη μία, και τωρα τρίτη φορά. Δυστηχως μαλλον εκανε ευαισθησια στο αυτακι.

συνηθως για τις πολλαπλες ωτιτιδες ευθυνεται το αν το παιδι οταν ηταν μωρο επινε γαλα ξαπλωμενο.

Εμας ευθύνονται οι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ και ΣΥΝΕΧΕΙΣ μυξες λογω του σταθμού. Γαλα ξαπλωμενη δεν εχει πιει ουτε μια φορά μέχρι σήμερα που κοντευει 19 μηνων.

Αλλα οταν ξεκιναει παιδικο σταθμο Δευτερα 1 Σεπτεμβρίου και Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου ξεκινανε οι μυξες μεχρι τον Ιούλιο που θα κλείσει ο σταθμός, τι περιμένεις?

4Rnfp3.png

καλημερα ...

Η μικρη μου αμα τσαντιζεται ριχνει τρελο βρισιμο α΄πεάιεπεπαιδκιε τετοιου τυπου και φωναζει τον πατερα της για συμπαρασταση ..Φυσικα αμα ειναι μαζι του εμενα με γραφει εντελως ....Προσπαθει να μπουσουλησει αλλα φοβαται και γυρναει πισω , μπορει να κανει μια ολοκληρη στροφη γυρω απο τον εαυτο της καθιστη και ψαχνεται ...εχει πολυ γελιο

Πεμπτη βραδυ κανονιζουμε ποτακι(κοκταιλς) εκει που προτεινε η μπουμπου , οποια θελει ακολουθει ..φιλουσκιααααααα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

τα μωρα που πινουν γαλα ξαπλωμενα κινδυνευουν απο περισσοτερες ωτιτιδες γιατι το γαλα κυλαει απο το στομα στην ευσταχιανη σαλπιγγα(καλα το ειπα???:confused: καπως ετσι τελος παντων!) και στο αυτι!!

σμουτσακι οταν εχει μυξες δε βαζετε σταγονες? να σου πω η δικια μου παθαινε συχνα ωτιτιδες και τελικα ειχε κρεατακια!απο τοτε που τα εβγαλε (εχει εναμισι χρονο) δεν επαθε ουτε μια φορα!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...