Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Κοριτσια καναμε εμβολιο το πρωι.η μικρη μεσα στην γκρινια απο το εμβολιο.το ξερα οτι θα γινει ετσι :twisted:κοιμαται κ γκρινιαζει!κ αυριο ετσι θα παει.εκανε κ πυρετο 38.3 εχει τωρα.

ειμαστε 6680 και 68 εκ!!!

λοιπον ρωτησα το γιατρο για το πρεβεναρ.επειδη απο αλλες κοπελες ξερω απο ελλαδα οτι κανενας γιατρος ΛΕΕΙ οτι δε ξερει τιποτα!ο δικος μου παραδεχτηκε οτι οντως υπηρξε προβλημα στο πρεβεναρ παρτιδα δεκεμβριος 2010 λεπτομεριες δε μου ειπε.μονο αυτο.απο τον ιανουαριο λεει ειναι ολα οκ. δε ξερω κοριτσια τι να πω μολις σταματησε η μικρη να κλαιει κ κοιμαται αλλα κανει μορφασμους γκρινιας

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου Δημητρα.

περαστικα στην μικρουλα μας, για ωριτσες θα ειναι μετα θα συνελθει.

να σου πω κατι...γνωμη μου παντα ετσι:πιστευω οτι οι υπαρχουν καλοι παιδιατροι παντου, υπαρχουν και σκαρτοι σαφως επισης παντου, ειτε ειναι στην Ελλαδα ειτε ειναι στην Γερμανια ειτε ειναι στην Σουηδια!!!αρκει να τους εμπιστευομαστε!!

εγω παντως τον γιατρο μου τον εμπιστευομαι και ειμαι συγουρΗ πως αυτα που μου ειπε για το εμβολιο ηταν αληθεια!!!

παντου παιζονται συμφεροντα και ποσο μαλιστα στο θεμα ΠΑΙΔΙΑ!!

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ...!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βανιλιτσια λαθος καταλαβες δεν ειπα εγω οτι δεν εχει καλους γιατρους.εχω γνωρισει κ εγω καλους γιατρος.επισης κ ο Νικολαιδης Νο 1 εμβρυοχειρουργος στο εξωτερικο.εγω απαντησα στο ερωτημα που ειχε τεθει απο καποιες κοριτσια μετα το ποστ της μαιρη13.επειδη ειπε οτι δε ξερουν οι γιατροι αν ηταν ελαττωματικο κ μετα κατεληξαν οτι η αιτια ηταν οντως το εμβολιο.γιαυτο κ εγω θορυβηθηκα κ το ρωτησα.θεωρησα καλο να σας πω τι μου ειπε.

η μπεμπα ακομα γκρινιαζει.οσο δε γκρινιαξε 3 μηνες θα το κανει σημερα.της εβαλα κ υποθετο γιατι πηγε 38.5

το καλο ειναι οτι τρωει κανονικα.ο πονος πονος κ το φαι φαι:rolleyes:

Holy Diver

βανιλιτσια λαθος καταλαβες δεν ειπα εγω οτι δεν εχει καλους γιατρους.εχω γνωρισει κ εγω καλους γιατρος.επισης κ ο Νικολαιδης Νο 1 εμβρυοχειρουργος στο εξωτερικο.εγω απαντησα στο ερωτημα που ειχε τεθει απο καποιες κοριτσια μετα το ποστ της μαιρη13.επειδη ειπε οτι δε ξερουν οι γιατροι αν ηταν ελαττωματικο κ μετα κατεληξαν οτι η αιτια ηταν οντως το εμβολιο.γιαυτο κ εγω θορυβηθηκα κ το ρωτησα.θεωρησα καλο να σας πω τι μου ειπε.

η μπεμπα ακομα γκρινιαζει.οσο δε γκρινιαξε 3 μηνες θα το κανει σημερα.της εβαλα κ υποθετο γιατι πηγε 38.5

το καλο ειναι οτι τρωει κανονικα.ο πονος πονος κ το φαι φαι:rolleyes:

να σου πω κατι...ολοι ξεραν για το πρεβαναρ...αλλα ολοι επισης (οι καλα ενημερωμενοι γιατροι)ξερουν πως υπαρχουν και αλλα απο πισω!!!

το θεμα ειναι πως παιζονται ολα στην πλατη του καθε γονιου, και στην τρομαρα που παιρνουμε καθε φορα!!!μακαρι ολα τα παιδακια του κοσμου να ειναι καλα και να μην εχουν την αναγκη τους!!αλλα ελα που δεν γινετα:!:

φαγανουλα η μπεμπα εεε??

ετσι και ο δικος μου τοτε με την ουρολημωξη 25 ημερων μωρο και επινε 180 γρμ γαλα...που να παει εμενα το μυαλο μου με τοσο γαλα που επινε οτι υποφερει ......:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλησπέρα κορίτσια μου πέρασα αν δω τι κάνετε

εγώ πρώτη μέρα στη δουλειά είχα αγωνία σαν την πρώτη μέρα στο σχολείο

το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά και το πρωί είχα απίστευτη αγωνία

σαν χαζή, τι να σας πω τώρα δουλειά έχω να φάνε και οι κότες

λες και η κοπέλα που ήταν δεν καταχώρησε ποτέ της τιμολόγιο

ένα ραφάκι γεμάτο ακαταχώρητα μου ήρθε ταμπλάς να δω πότε θα τα τελειώσω

σκόνη απίστευτη το τηλέφωνο μου έγινε άσπρο από μαύρο τι να πω άντρες βρομιάρηδες. απο που να αρχίσω και που να τελειώσω

ααα για το μειωμένο, θα το δούμε μετά από λίγο καιρό μου λέει να μπουν κάποια πράγματα σε πρόγραμμα γιατί επικρατεί χάος

ως ένα σημείο το καταλαβαίνω αλλά και έως άλλο όχι γιατί δεν το καταλαβαίνω ?

γιατι λογικά να το δεις με το χάος που επικρατεί τι να σου κάνει η μια ωρίτσα την μέρα δεν σώζεται η κατάσταση, αλλά έδωσα τόπο για την ώρα.

θα το ξανά δούμε εντός ολίγο καιρό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια....

rose και εσυ ξεκινησες δουλεια??αντε με το καλο....εγω εχω μια εβδομαδα και ακομα να προσαρμοστω.....

θελω να πιστευω σε λιγο καιρο οτι θα τα καταφερω....

παντως μου κακοφαινεται...μου λειπει και ο μικρος αρκετα...εινα και το σπαστο ωραριο...αστα να πανε....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλησπέρες..... τι κάνετε;;

rose καλή αρχή στη δουλειά!

marsolan τι κάνετε;;; Νιώθω ακριβώς το ίδιο με εσένα. Δε βαρέθηκα ούτε λεπτό, μα ούτε λεπτό...

dimitra ολόκληρος παίδαρος η μικρή! να είναι καλά!

διαβάζω και τα μάτια μου έχουν γίνει σαν της κουκουβάγιας. έρχονται και η μία ατυχία μετά την άλλη. χθες το πρωί κατεβαίνουμε να πάμε στο μνημόσυνο του παππού μου κ μου είχαν σπασει το τζάμι του συνοδηγού :evil::evil::evil::evil::evil:

krEEp3.png

IjZep2.png

Roze ετσι νιωθω και εγω , εχω τρομερο αγχος , τι θα βρω εκει .Πως θα προσαρμοσω τα ωραρια μου και τον υπνο μου χιχιιχιχ .Εχω και το ΕΑΠ που συμπεσει με ξεκινημα διαβασματος για εξετασεις .Αλλα μ αρεσει που θα μιλαω με κοσμο και θα μαι και λιγο εκτος πιτζαμας , παιχνιδιου και βολτας .Εχω την δυνατοτηα να μεινω σπιτι αοριστου αλλα δεν το κανω με την καμια .Την κορακλα μου την λατρευω αλλα νομιζω οτι πρεπει να υπαρχουν ισορροπιες στην ζωη μας .Δεν ξερω αυτη την λογικη εχω , ισως να κανω και λαθος και να σα ςγκρινιαζω σε λιγο καιρο που θα κουραζομαι :tongue::tongue:

Μπουμπου μαριιιι που εισαι ???

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

άντε με το καλό!! ζόρι βρε παιδί μου το διάβασμα (σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα που έχουμε όχι μόνο του) αλλά είναι το μόνο πράγμα που προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ ακόμη κι αν γκρινιάζω οριεσμένες φορές.

καληνύχτα & όνειρα γλυκά!

krEEp3.png

IjZep2.png

marsolan τι κάνετε;;; Νιώθω ακριβώς το ίδιο με εσένα. Δε βαρέθηκα ούτε λεπτό, μα ούτε λεπτό...

διαβάζω και τα μάτια μου έχουν γίνει σαν της κουκουβάγιας.

καλα ειμαστε Στεφαν!!

Μα πως να βαρεθω??Που ξυπναω με το ζουζουνι μου,που το βγαζω βολτα ολη ωρα,που παιζουμε και ασχολουμαι μαζι της???:-P:razz::tongue:

Θα ηθελα να το παρατεινω...οχι βεβαια οτι δεν θα περναω καλα στην δουλιτσα μου αλλα μια χαρα ειμαι τωρα...

Καλα...χαρα στο κουραγιο σου με το διαβασμα...

Εγω εχω κλεισει απο ακαδημαικο διαβασμα...μονο "εξωσχολικα" που λεμε και της δουλειας μου...μιλαμε στην ιδεα ενος μεταπτυχιακου πχ αυτην την στιγμη...βγαζω φλυκταινες!!!

Γεια σου Φαιρουλινι ναζιαρικο με το απαιχτο Ανδριανακι σου!!!

καλημερες καλες και γλυκες!!!!

περασα να πω ενα γεια....παω για καφεδακι παραλια!!!που ειστε ολες καλεε????fifaki σε σκεφτομουν χθες...τι κανεις???πως εισαι ???

κοριτσια αν ο καιρος συνεχιστει ετσι....παμε την παρασκευη το μεσημερι για φαγητο στην πλακα???η για καφε???mara ελα και συ....κανε ενα κιτ -κατ πια!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...