Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

όχι το σπίτι της μάνας μου είναι 2 λεπτά απόσταση θα έχει έτοιμα γάλα και θα τον ταίζει

αλλιώς ήθελα περισσότερο χρόνο άσε που μπορεί να κάνει και κακά γιατί το συνηθίζει με το φαγητό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι και μενα τα κανει αυτα

Θα κατσω να το συζητησω με τον αντρα μου , μηπως βρω κανα δευτερο καθισματακι να την πηγαινει αυτος μωρε ...την λυπαται η ψυχη μου να την ξυπναω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ναι ρε συ είναι και ανάποδα όταν είναι να κοιμηθούν ξυπνάνε και όταν είναι να ξυπνήσουν κοιμούνται ώρες

εμένα τουλάχιστον έτσι κάνει

έχει μια φατσούλα το πρωί άλλο πράγμα και τεντώνεται ώρες μαχμουρλής είναι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αχ και εγω τρελαινομαι να την βλεπω να τεντονεται .Συνηθως δεν την βλεπω γιατι ξυπναει μονη της και το χανω αυτο .Αλλα προχθες που τεντοσε ποδαρακια χερακια μου θυμησε λιγο που ηταν νεογεννητο και τεντωνοταν ...θα την φαωωωω

άσε άσε μια μπουκιά θα τον κάνω και εγώ

τεντώνει μπουτάκια και χεράκια τρελό γέλιο

εγώ πολλές φορές τα πρωινά όταν ξυπνούσε τον έπαιρνα στο κρεβάτι για να χουζουρέψω λίγο παραπάνω και αυτός μου πείραζε τα μάγουλα τα μαλλιά έπαιζε και στο τέλος τον έπαιρνε ξανά ο ύπνος

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Ναι και εγω το κανω αυτο αμα θελω να κοιμηθω λιγο παραπανω:tongue: της αρεσουν τα χερια μου , τα πιανει και παιζει με αυτα μεχρι που την ξαναπαιρνει ο υπνος !!

νομίζω ότι θα μου λείψουν όλα αυτά

αλλά πάλι λέω δόξα το θεό που μου δόθηκε η ευκαιρία να μείνω μαζί του μέχρι τον 9 μήνα. είναι το μεγαλύτερο δώρο για μένα. όλα τα άλλα θα τα συνηθίσω εν καιρό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ροζακιιιι...με το καλο στην δουλεια κοριτσι μου,ολα καλα θα πανε!!!Να ευχαριστεις τον Θεο που εχεις την μαμα σου...θα δεις οτι δεν ειναι κατι τρομερο...θα συνηθισει κι ο Αντωνελος και θα φτιαξει καλυτερο προγραμμα!!

Εγω θα παρουσιαστω στην δουλεια 15 Ιουνιου για καμια 15αρια μερες αν και πιστευω οτι θα με απαλλαξουν γιατι δεν εχει μαθηματα εκεινο το διαστημα και μετα επισημα 1η Σεπτεμβρη!!

Εγω ρε κοριτσια δεν εχω βαρεθει ουτε στιγμη που καθομαι,δεν εχω νιωσει να πληττω δευτερολεπτο..να νιωσω κουρασμενη ισως αλλα βαρεμαρα μεχρι τωρα ποτε.

Μακαρι να ειχα την οικονομικη ανεση και να μπορουσα να επιμηκυνω την αδεια μου...αλλα δυσκολο.

Πραγματικα...αν μπορουσα θα επαιρνα και ανευ αποδοχων αλλα επειδη δεν ειμαστε σε τετοια καταπληκτικη θεση μονο ονειρευομαι:rolleyes:

Την δουλεια μου την αγαπω αφανταστα...αλλα την Πηνελοπη ακομη πιο πολυ..χαχα!!

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααα!!!

Ροζ μου σε σκεφτομαστε , περιμενω νεα να πεις πως πηγε η πρωτη μερα .

Μαρσολαν μου σε κανα μηνα θα σου πω και εγω αν αξιζει τελικα να δουλευεις !! Παντως εγω εκλεισα ακριβως εναν χρονο που καθισα σπιτι.

Πως περασε ετσι ο χρονος!

Τι μαγειρευουν σημερα?? ειδικα για την μπουμπου ?

γεια σας κοριτσια

τι κανετε?

ελπιζω να περασατε ομορφο Σ/Κ

για το σμουτσακι,ειμαι σιγουρη:P:p:p

ροουζ καιλη αρχη στην δουλεια

φερακι,καλημερα,εμεις σημερα μακαροναδα,μαλλον με κιμα;)

διαβαζα τι γραψατε για τα φαγητα,εμας δεν μας αφηνεια κομη σπανακι,αλλα ντοματα,ναι.......δεν καταλαβαινω

βεβαια κι εμας οχι ψαρι,αυγο...και....οχι μπροκολο,γιατι και να το αλεσω θα εχει σπορακια,γενικα ,λεει ,ο κανονας ειναι,οχι οτιδηποτε εχει σπορακια

εντωμεταξυ,ο μπεμπης,ειχε 4 μερες που δεν ετρωγε την κρεμα βανιλια,και νομιζα οτι ηταν ο βηχας η αιτια,οταν ομως του εδωσα,γιωτης φρουτοκρεμα,την ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ:D:D:D:D

αυταααα,ααααα,εχασα και 4 κιλα:tongue:

αααααα,θα εχω και τα πεθερικα μου οοοοοοληηηηη την εβδομαδα:mad::sad::mad::sad:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

geiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sas! Καλη αρχη στις εργαζομενες και καλα κρασια γενικως μουαχαχαχ

λοιπον.. κλειδωσε η ημεορμνηνια 11 ιουνιου πουκοβαφτίσια και 10 ιουνιου πουκογάμος (σε ΠΟΛΥ στενο οικογενιακό κύκλο αυτος)

κατα τα άλλα το σκ μας περασε και συνειδητοποιησα για μια ακομη φορα οτι πλη των ωρων που κοιμαται και 8ελει καποιον να της κραταει το χεράκι (τα καλα τα δικα μου) η πουκι κατα τα αλλα ειναι και γαμω το ανεξαρτητο και "μην με σαλιωνετε αλλο με φιλια δεν αντεχω" παιδάκι... αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

dZJip3.png

γεια σας κοπελιες!!

τι γινεστε???

mara μου με το καλο ευχομαι κοπελα μου και πουκοβαφτιση και πουκογαμο!!

γιατι δεν τα κανεις την ίδια μερα να ξεμπερδευεις???:rolleyes:

ζουζουνακι .....καλο κουραγιο με τα πεθεριδια:lol:

τελικα τσουπρες θα βρεθουμε για καφε παρασκευη προυνο???:?::rolleyes:

φαιρυ τι φτιαχνεις στην μπεμπα σημερις τελικα??

εγω μοσχαρακι βραζω αλλα με τι .......ακομη να αποφασισω:rolleyes:εξαλλου εμεις μεσημεριανο τρωμε μετα τις 5;)!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...