Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Σμουτς άσε να ξέρεις πόσες φορές έχω κάνει και εγώ την σκέψη αυτή με το χρόνο

σαν χθες μου φαντάζουν όλα άστα να πάνε

εμένα μου κακοφαίνεται που δεν θα είμαι δίπλα στο μωρό τόσες ώρες σε καθημερινή βάση αλλά ξέρω όλα είναι θέμα συνήθειας

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ροζάκι καλή αρχή! Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά και να μπεις σύντομα σε ρυθμό... Θα μας λείψεις για λίγο μέχρι να προσαρμοστείς αλλά θα είμαστε εδώ, σταθερή αξία και έχουν δίκιο τα κορίτσια...έλα και λίγο προς τα κάτω! Εγώ θα έρθω πάντως Θεσσαλονίκη στα τέλη Αυγούστου γιατί έχω ένα γάμο. Ελπίζω να τα καταφέρω και να βρεθούμε για ένα καφέ ε? Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Ροζακι μου καλη αρχη και μην στεναχωριεσαι βρε, οταν θα κανεις το δευτερο θα το ξαναζησεις κοπελα μου...οποτε εαν δεις οτι δεν την παλευεις...ξερεις εσυ:)

σμουτσακι ητανε ωραια στο βουνο ε?? δεν ειχε κοσμο και αναμονη στα καρεκλακια ??

Τα αλλα κοριτσακια τι κανουνε?? τα μπεμπακια σας?? εγω επηξα αυτο το σκ δεν εχω βγει απο την Πεμπτη και εγω αγωνια για τα αποτελεσματα..τα σπανια συνδρομα ,θα αρχισουν ρε γαμωτο 2 εβδομαδες θα κανουνε να βγουνε τα αποτελεσματα...για να σκοτωνω την ωρα μου κοιταζω μωρουδιακα στο ιντερνετ,εχω καποιες ερωτησεις να σας κανω αλλα θα περιμενω τα αποτελεσματα πρωτα...αυτην την εβδομαδα θα εχει τελειο καιρο θα φτανει τα μεσημερια μεχρι 18 βαθμους οποτε κανονιστε κανενα καφεδακι να δω και τα μπεμπονια please

Rose μου καλη αρχη !!! αντε δες πως ειναι να μου πεις και μενα γιατι σε ενα μηνα ξεκιναω και εγω.

Φιφακι μου , αχ ξερω εγω απο πηξιμο και search στο ιντερνετ απο το πρωι ως το βρραδυ .Καλα αποτελεσματα να εχεις .

Μπουμπου , παμε πεμπτη βραδυ για ποτακι ? σμουτς ? εσυ μπορεις?Μαρα ? αλλες??

Κανα μπαλουξ ή κολωνακι ή γκαζι βρε παιδι μου για κοκτειλ και μουσικη ? και τρωμε αν θελετε .....αντεεεεεε μιλαμε εχω ξεσαλωσει εντελως χιχιχιχιιχ

Σημερα πηγα και εγω την μικρη βολτουλα στον φλοισβο , της αρεσε πολυ η θαλασσα , κατσαμε και την χαζευε επισης της αρεσαν πολυ τα μπαλονια και τα φυτα , ολα ηθελε να τα κοψει και να τα φαει

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας κοριτσακιαααααα

ροουζ μου μην αγχωνεσαι! ολα καλα θα παν! εγω ξεκινησα δουλεια οταν η μπεμπα ηταν 3μισι μηνων..και μου φαινοταν βουνο! πηγαινα στην τουαλετα για να κλαψω.... αλλα τωρα 2μιση + μηνες μετα ολα εινια καλα...(συνεχιζω και αποκλειστικο θηλασμο..ουτε στα πιο τρελα ονειρα μου!) γυριζω σπιτι και ασχολουμαι μονο με μπεμπα...μονο με το φαγι τα βρηκα λιγο σκουρα..αλλα τον βρηκα τον ρυθμο και γι'αυτο!! θα δεις κι εσυ θα εισαι μια χαρα..

μακαρι να μην επρεπε να δουλευουμε.... που ειναι το 1 εκ ????? αφου παρακαλαω τοσο καιρο λεμεεεεεεεεεεε

Διαφημίσεις

Να παιξουμε τζοκερ , μπας και .....

αν και να σας πω κατι βρε κοριτσια και μεσα στο σπιτι ολη μερα κουραζεσαι

κορίτσια μου το τελευταίο βράδυ του ξενυχτιού

αχ μάνα μου να δούμε τι θα δούμε

έχω και αυτή την καθυστέρηση γαμώτο θα σκάσω σαν μπαλόνι μέχρι να μου έρθουν

πρήστηκα σαν φούσκα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ελα μωρε γιατι μετα δεν θα ξενυχτας? ενταξει οχι ως τις 3 αλλα το βραδακι στις 10-11 δεν θα σε βλεπουμε? εχεις και ιντερνετ δουλεια θα μπαινεις μετα απο λιγο καιρο .Αντε να μου πεις πως ηταν η πρωτη μερα!

καλά δεν το συζητώ να κοιμάμαι πριν τις 12 κατάθλιψη με πιάνει μόνο που το σκέφτομαι

θα σου πω εντυπώσεις μετά από τις πρώτες εβδομάδες όταν θα έχω μπει σε ρέγουλα γιατί στην αρχή σίγουρα θα μου κακό φανεί και θα έχω όλο και κάποια κακή κουβέντα να πω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλά τζο-τζο πώς τα κατάφερες να αφήσεις την μικρή 3 μηνών?

πω πω πρέπει να ήταν αφάνταστα δύσκολο

όσο για τον αποκλειστικό θηλασμό αυτό απαιτεί πολλά πολλά μπράβο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αχ μια χαρα , 8 ξυπνουσα εγω πριν την μπεμπα .Τωρα θα ξυπναω 6.30 ή 7 να δω πως θα αντεχω

ναι είναι βάρβαρη ώρα δεν το συζητώ

ειδικά το χειμώνα και εγώ σκέφτομαι πώς θα τον ξυπνάω και θα τον βγάζω έξω με το κρύο

έχει μάθει να ξυπνάει αργά και τώρα θα αλλάξει όλο του το πρόγραμμα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ασε και μενα 10 ξυπναει , τις προαλες που ειχα μια δουλεια την ξυπνησα και γκρινιαζε . Ποσο την λυπηθηκα αλλα δεν ηξερα τι να κανω.

Θα τον ταιζεις πριν φυγεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...