Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ναι ναι , δεν καθιερωνουμε , σαββατο πρωι , με τεκνα καπου να πηγαινουμε ??? ή μπαλουξ ή παιδοτοπους ή παραλιααααααα σε λιγο καιρο ααααααααααααα ναι ναι θελω παραλιαααααααα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας...κοριτσαρες!!!τι κανετε??

πηγατε mall ε??????

ρε παρτε και κανα τηλ και σε μας!!!

εμεις εμεις σημερις πηγαμε παραλια!!!!!!!!!!!!!!!πορτο ραφτη!!!στο λιμανακι ηταν τελεια!!ο μπεμπης εκανες τσαχπινιες!

δεν θα παμε κολωνακι για καφε παρασκευη τελικα???εμενα με βολευει γιατι θα παω και στην δουλεια μια βολτα οποτε θα ειμαι κεντρο!!!κανονιστε και πειτε μου!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

κοριτσια μουουου.......

τι θεικη μερα η σημερινη???Τι ηλιος,τι ζεστη,τι ζωντανια...

απολαυσαμε βολτα στην λιμνη....

τρελλα ηταν!!!!!:P:p:p:p

Πηγαμε για φαγητο,βολταραμε κατω απο τα πλατανια,ειδαμε και ακουσαμε τα παπια...η Πηνελοπη...κυρια στην καρεκλα της(να ειναι καλα το φορητο καρεκλακι)...ολο γελιο κι ορεξη!!!

Μονο στον καφε μετα γκρινιαζε...φυσικο αφου της πηγαμε πισω τον υπνο.

Χαλαλιιιιιιιι....

ενιωσα οτι ηρθε το καλοκαιρι....

σκετη απολαυση σημερα η μερα!!!

κοριτσια μουουου.......

τι θεικη μερα η σημερινη???Τι ηλιος,τι ζεστη,τι ζωντανια...

απολαυσαμε βολτα στην λιμνη....

τρελλα ηταν!!!!!:P:p:p:p

Πηγαμε για φαγητο,βολταραμε κατω απο τα πλατανια,ειδαμε και ακουσαμε τα παπια...η Πηνελοπη...κυρια στην καρεκλα της(να ειναι καλα το φορητο καρεκλακι)...ολο γελιο κι ορεξη!!!

Μονο στον καφε μετα γκρινιαζε...φυσικο αφου της πηγαμε πισω τον υπνο.

Χαλαλιιιιιιιι....

ενιωσα οτι ηρθε το καλοκαιρι....

σκετη απολαυση σημερα η μερα!!!

γεια σου marsolanaki....ναι μωρε σημερα ηταν τρελα η μερα!!

δεν ειναι φοβερο τωρα που αντιλαμβανονται ποσο χαιρονται και αυτα μια ατα????:lol:

ποιο καρεκλακι της εχεις παρει??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γενικα αυτον τον μηνα ειμαι σε αναζητηση για:καρεκλακι φαγητου,καθισμα αυτοκινητου και γενικα παιχνιδακια που θα τον κανουν να στερεωνεται και εξοικιωθει λιγο με καθομαι -σηκωνομαι!!:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

αχ τα πουλακια μου....ξετρελλενονται...!!!!

καλα...πως εκανε η μικρη οταν ειδε τα παπιαααα:tongue::tongue:

Αμ το αλλο...την βαλαμε κι εκατσε κατω στο γρασιδι πανω σε ενα κουβερτακι...κι επιανε με το χερακι της τα χορταρακια γυρω γυρω και ολο γελαγε λες κι ανακαλυπτε δεν ξερω κι εγω τι....

Της εχω αυτο:

http://www.amazon.co.uk/My-Little-Seat-Travel-Chair/dp/B002AKLSMW/ref=sr_1_30?s=baby&ie=UTF8&qid=1297014310&sr=1-30

σε αλλο χρωμα!!!

βρε κοριτσια οταν τους κανετε σουπιτσα με μοσχαρακι και αστρακι βαζετε και κατι αλλο μεσα???δηλ εγω λεω να βαλω ζυμαρικο κρεας και λιγο ντοματουλα!!να βαζα και σπανακι η θα ειναι πολυ βαρυ??:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

αχ τα πουλακια μου....ξετρελλενονται...!!!!

καλα...πως εκανε η μικρη οταν ειδε τα παπιαααα:tongue::tongue:

Αμ το αλλο...την βαλαμε κι εκατσε κατω στο γρασιδι πανω σε ενα κουβερτακι...κι επιανε με το χερακι της τα χορταρακια γυρω γυρω και ολο γελαγε λες κι ανακαλυπτε δεν ξερω κι εγω τι....

Της εχω αυτο:

http://www.amazon.co.uk/My-Little-Seat-Travel-Chair/dp/B002AKLSMW/ref=sr_1_30?s=baby&ie=UTF8&qid=1297014310&sr=1-30

σε αλλο χρωμα!!!

ωραιο!θα κοιταξω και γω στο amazon!!:wink:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εμεις σπανακι οταν γινουμε 10 μηνων θα φαμε!!!και ντοματα οχι ακομη...ας ζεστανει καλυτερα ο καιρος,να ειναι εποχης!!!

Βασικα εγω δεν της βαζω ζυμαρικα στο κρεατακι,μονο λαχανικα...τα ζυμαρικα κυριως τραχανα της τα δινω το βραδυ μονα τους βρασμενα σε ζωμο!!!

Βανιλιτσα...το καρεκλακι αυτο το εχουμε μονο για εξω!!!Ειναι φορητο!!Μου αρεσε γιατι εχει και ιμαντες σταθεροποιησης οπως τα καροτσια!!

Στο σπιτι εχουμε το Polly magic της chicco και στην πεθερα μου ενα απο Ικεα!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου , σουρτούκες που όλο βόλτες οργανώνετε

δεν σκέφτεστε και εμάς που είμαστε από μακρυά

εμείς σπανάκι φάγαμε κανονικά απλά τα πολλά λαχανικά τον έκαναν να κάνει κακά 5-6 φορές την μέρα και τα σταμάτησα για λίγο

και εγώ το είχα παρακάνει μπρόκολο , κουνουπίδι και σπανάκι πέρα από τα κλασικά

όλα είναι ένα και ένα για κακά

τέλειωσαν τα ψέματα λοιπόν από αύριο επίσημα εργάζομαι

ώρε γλέντια που έχουν να γίνουν

θα μου λείψετε μέχρι να βρω ρυθμούς, και από την δουλειά χλωμό το κόβω να μπορώ να μπαίνω

ααχχ πάνε οι μέρες οι καλές

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εμεις σπανακι οταν γινουμε 10 μηνων θα φαμε!!!και ντοματα οχι ακομη...ας ζεστανει καλυτερα ο καιρος,να ειναι εποχης!!!

Βασικα εγω δεν της βαζω ζυμαρικα στο κρεατακι,μονο λαχανικα...τα ζυμαρικα κυριως τραχανα της τα δινω το βραδυ μονα τους βρασμενα σε ζωμο!!!

εγω για το σπιτι εχω της fisher prisce!

ενα φορητο ομως το χρειαζομαι γιατι τωρα που ανοιγει ο καιρος ...θα μαστε ολο ατες!

εμενα μου ειπε σπανακι να του δινω κανονικα ...!

και ντοματουλα επισης!!!τον τραχανα μου τον απαγορευσε γιατι εχει γαλα κατσικισιο και προβειο:rolleyes:

εγω του βαζω κοτοπουλακι με πεπονακι η αστρακι και κανα καροτακι μεσα. το μπροκολο με κοτοπουλακι και πατατουλα!!!το σπανακι ομως δεν μου κολαει πουθενα!!:rolleyes::tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γεια σας κορίτσια μου , σουρτούκες που όλο βόλτες οργανώνετε

δεν σκέφτεστε και εμάς που είμαστε από μακρυά

εμείς σπανάκι φάγαμε κανονικά απλά τα πολλά λαχανικά τον έκαναν να κάνει κακά 5-6 φορές την μέρα και τα σταμάτησα για λίγο

και εγώ το είχα παρακάνει μπρόκολο , κουνουπίδι και σπανάκι πέρα από τα κλασικά

όλα είναι ένα και ένα για κακά

τέλειωσαν τα ψέματα λοιπόν από αύριο επίσημα εργάζομαι

ώρε γλέντια που έχουν να γίνουν

θα μου λείψετε μέχρι να βρω ρυθμούς, και από την δουλειά χλωμό το κόβω να μπορώ να μπαίνω

ααχχ πάνε οι μέρες οι καλές

rose καλο ξεκινημα λοιπον!!!

μη μας ξεχνας ομως εεεε???τοσα ταξιδια κανεις κανενα προς Αθηνα δεν κανονιζεις???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Βανιλίτσα μου δεν πρόκειται να σας ξεχάσω, είστε οι μοναδικές φίλες που είχα και μοιράστηκα τόσα πράγματα

απλά μέχρι να μπω σε ένα πρόγραμμα και να ταχτοποιήσω το χάος θα πάρει λίγο καιρό

θα με θυμηθείτε όταν έρθει η ώρα όπως και εγώ τώρα καταλαβαίνω την σμουτς

ταξίδια κάνω αλλά να δω πότε θα αξιωθώ να κατέβω Αθήνα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

rozaki μου καλή επάνοδο και υπομονή. Θα βρεις τους ρυθμούς σου και θα μπειτε και παλι σε (νέο) πρόγραμμα, αλλα αυτό μην περιμένεις να γίνει την Τρίτη. Θα σου παρει κανα μήνα να "ισιώσεις" με τα νεα ωραρια και τις υποχρεωσεις.

Βεβαια εσυ εχεις τους γονείς σου που είναι μεγάλη βοήθεια οπότε μην ανησυχείς καθόλου. Ολα θα πανε καλά.

Ρε κοριτσια πως περασε ο καιρος. Ποτε ησασταν εγκυες, ποτε γεννουσατε μια μια, και τωρα αρχιζετε κι επιστρεφετε δουλεια σιγα σιγα.

Αλλαζω θεμα. Το σκι σημερα ηταν ΤΕΛΕΙΟ. Μπουμπου μου σορρυ, δεν το λεω για να σε κανω να ζηλεψεις, αλλα βρες τροπο και πηγαινε. Μιλαμε για τρομερή εκτόνωση. Παντως παρα τα 3 χρόνια που είχα να κάνω, ήμουν Ντούρασελ. Το Νίκο τον άφηνα μονίμως μισή πίστα πίσω. Κι εφαγα μόνο μία τούμπα (πολύ αξιοπρεπής).

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...