Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Ετσι τον θελω τον ηρακλη , προχω ...ε τι οτι και οτι αντρα θα δωσω στηνκορη μου !!!χαχαχαχα

Λοιπον σημερα εγω και η τζοτζο ειχαμε συναντηση στο mall ....περιτω να σας πω τι εγινε .,...ξεμυαλιστικαμε με τις τιμες και η μια εψαχνε την αλλη μες στα μαγαζια ...!!!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχα τρελές! μια χαρά!

Εγω ειχα παει μεχρι πλατεια νεας Σμυρνης για καφεδακι φαγητακι και μετά σπιτι γιατι ειχαμε παιδιατρο!

με τα ζουζουνια πηγατε??

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

τα ζουζουνια μου κοιμουνται κ τα 3 !!:P:p:p σε καμια ωρα θα φαει κ η μικρη στον υπνο κ θα ξυπνησει αυριο το πρωι κατα τις 8!κιεγω επισης με ενα βυζι ναααααα με το συμπαθειο:rolleyes: αλλα τι να κανω αφου τα βραδυα κοιμαται σερι 8-9 ωρες θελω να ξεκουραζομαι κ λιγουλακι:rolleyes: κατα τις 8 το πρωι τρωει κ μετα την ξαναπαιρνει ο υπνος για κανενα 2ωρο.ειμαστε πολυ υπναρουδες λεμεεεεε

Holy Diver

Ετσι τον θελω τον ηρακλη , προχω ...ε τι οτι και οτι αντρα θα δωσω στηνκορη μου !!!χαχαχαχα

Λοιπον σημερα εγω και η τζοτζο ειχαμε συναντηση στο mall ....περιτω να σας πω τι εγινε .,...ξεμυαλιστικαμε με τις τιμες και η μια εψαχνε την αλλη μες στα μαγαζια ...!!!!

ρε κοριτσια, ήμουν κι εγω στο mall σημερα. τι ώρα πήγατε ρε γμτ, δεν το ήξερα:(

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

μπήκα για μια καληνύχτα!!! Ειμαστε μια χαρά απύρετες!!!ουφ ευτυχώς τέλος...αντε να περάσει και το συνάχι... είδα και για τα ψώνια σας και ζήλεψα!!! Φιλάκια κουκλίτσες μου

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

κι εγω το υποψιαζομαι, αλλα εχουμε κανονισει να παμε με παρεα που πανε εκει, οποτε ειπαμε να το ρισκαρουμε. του ειπα το αλλο σ/κ καλαβρυτα ο κοσμος να χαλασει

4Rnfp3.png

αχ κι εγω της ψωνισα παρα πολλα σημερα. ειπα να εκμεταλλευτω τις εκπτωσεις.

Ενα θα σας πω. Πρέπει να δειτε τι τυπακι εχει γινει το παιδακι μου με τα γυαλια ηλίου της.

4Rnfp3.png

μπήκα για μια καληνύχτα!!! Ειμαστε μια χαρά απύρετες!!!ουφ ευτυχώς τέλος...αντε να περάσει και το συνάχι... είδα και για τα ψώνια σας και ζήλεψα!!! Φιλάκια κουκλίτσες μου

Επιτελους το κοριτσακι μωλέ!!!

κι εγω το υποψιαζομαι, αλλα εχουμε κανονισει να παμε με παρεα που πανε εκει, οποτε ειπαμε να το ρισκαρουμε. του ειπα το αλλο σ/κ καλαβρυτα ο κοσμος να χαλασει

Ελπιζω να κανετε καμια καταβασουλα αντε αφιερωσε την πρωτη και σε μενα που πρεπει να κανω ταμα για να δω πιστα!

αχ κι εγω της ψωνισα παρα πολλα σημερα. ειπα να εκμεταλλευτω τις εκπτωσεις.

Ενα θα σας πω. Πρέπει να δειτε τι τυπακι εχει γινει το παιδακι μου με τα γυαλια ηλίου της.

τι γυαλια της πηρες??? Πεθαινωωωωωωωωω:D:D

Διαφημίσεις

smoutssssss και φαντασου οτι σε σκεφτηκαμε!!!!!!!.

Το κανονισαμε τελευταια στιγμη ,ειχα μαθημα και λεω δεν παω mall ας παρω την τζο τζο που μενει κοντα ..γμτττττ θα σε βρισκαμε .Ειμασταν 4 με 6

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας!!!

ξυπνησε ο Ηρακλής κατα τις 5 και εκανα μια ωρα να τον ξαναβαλω για υπνο...μιλαμε ειμαι κομματια...

εντωμεταξυ πριν λιγο γυρισε ο αντρας του σπιτιου, καθε φορα που βγαινει ξημερωματα γυρναει και εγω γυριζω με τις κοτες!!!

Καλά τελος αυτα, την επομενη φορα να δεν ξημερωσει δεν γυρναω, αντε να θυμηθω λιγο τα παλια γιατι τα εχω παρει λεμε...

Ελειπε και ολη μερα σημερα σε δουλειες και μετα τσουπ παρτον κι εξω!

μαρη φαιρυ την επομενη που θα βγουμε κανονισε ξενυχτι ε??

Κορες δεν κανονιζουμε καθιερωμενη Σαββατιατικη με τεκνα balux που ειναι και ωραια και πολυ φιλικα για τα παιδακια???

καλα μιλαμε απο τα νευρα μου δεν με πιανει υπνος, αχχχχ δεν θα επιστρεψει Αθηνα ο Νικολακης (Βερτης!!!) θα σου πω εγω τι ωρα θα γυρναω, αν δεν πει καληνυχτα προσεκτικα σπιτακια σας δεν παω πουθενα!χαχαχαααααα

αντε μακια γιατι ο Ηρακλής δεν θα με λυπηθει ποιος ξερει τι ωρα θα ξαναξυπνησει...

ουφ ξεθυμανα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...