Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερα σας κοριτσακια.μερες εχω να δω τι κανετε?ειστε ολες καλα?μπραβο!!!!

ζωζα 40ιζεις? αντε με το καλο ρε κοριτσακι.

εμενα στις 40 μερες μου εβαλε διαστολεα και με κοιταξε και με το χερι.ετσι επετειακα!δεν ξερω αν επαθα αμνησια αλλα δεν θυμαμαι καθολου αν με κοιταξε πε το κολπικο υπερηχο.νομιζω ναι.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια μου

ζωή εγώ πήγα στην γιατρό και δεν με εξέτασε ίσως γιατί είχα κανονικά κύκλο περιόδου

ήθελε μόνο να μου κάνει τεστ παπ αλλά της είπα άλλη φορά και μου είπε άντε μετά το καλοκαίρι.

τώρα όσο για σεξ και εμείς ακόμα τίποτα, αν και δεν γέννησα φυσιολογικά η τομή της καισαρικής είναι αρκετά χαμηλά.

να ρωτήσω τις πιπίλες πως της πλένεται ? μια φορά έβαλα απορρυπαντικό κουζίνας και πήρε μέσα αφρό και φοβάμαι να της πλύνω ξανά με αφρό.

αλλά και πάλι δεν καθαρίζουν με σκέτο νερό και αποστείρωση

evi μου κάνε υπομονή , τώρα είναι οι δυσκολότερες μέρες και η ζέστη δεν βοηθά καθόλου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγω με νερο τις πλενω rose και αποστειρωση..αχ σκυλοβαριεμαι σημερα και νυσταζω..εσεις απο ψυχολογια πως ειστε?εγω καλα ..σταματησα να φοβαμαι τα παντα οσο αναφορα την μπεμπα..και τωρα που χαμογελαει με τρελενει!κατα τα αλλα με πιανουν νευρακια αρκετες φορες και γκρινιαζω ..και νιωθω οτι δεν περναει πολυ η ωρα μου ..μου λειπει και η δουλεια..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου...τι κανετε???

τα μωρακια σας....???

ροουζ υπαρχει απορρυπαντικο πιατων της προδερμ....

εχω παντως ξερω οτι πρεπει να βαζεις και λιγο υγρο και να τις ξεπλενεις πολυ καλα

76IGp3.png

χαπι μου το πρόβλημα είναι να μην πάρει η πιπίλα μέσα αφρό, τώρα αν είναι προδέρμ ή άλλο διαφορά δεν έχει.

από ψυχολογία εγώ είμαι μια χαρά η δουλειά δεν μου λείπει καθόλου και θα πάρω και το 6μηνο οπότε φαντάσου πότε θα γυρίσω. καλο Δεκέμβρη.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χαπι μου το πρόβλημα είναι να μην πάρει η πιπίλα μέσα αφρό, τώρα αν είναι προδέρμ ή άλλο διαφορά δεν έχει.

από ψυχολογία εγώ είμαι μια χαρά η δουλειά δεν μου λείπει καθόλου και θα πάρω και το 6μηνο οπότε φαντάσου πότε θα γυρίσω. καλο Δεκέμβρη.

ουτε εμενα μου λειπει η δουλεια....και ουτε προκειται να μου λειψει η συγκεκριμενη δουλεια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

το μωρό θα το κρατάει η μαμά μου που είναι το σπίτι της δίπλα στο δικό μου και δίπλα στην δουλειά μου.

η δουλειά δεν μου λείπει γιατί φυσικά είμαι υπάλληλος εκεί και όπως κάθε υπάλληλος έχω πολλά παράπονα από το αφεντικό και θα χαρώ να κάνω χρόνο να τον δω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπερα κι απο εμενα,

τι νεα???εμεις συνεχιζουμε τη διαιτα γαλακτος...χτες ηπιε μονο 685 μλ...μονο αλλη μια φορα το εκανε αυτο πριν απο κανενα μηνα που ηταν πολυ μικρουλα.Εχω μεγαλη εγνοια αλλα δεν την βλεπω να γκρινιαζει,το εχει κουπωσει στον υπνο.Χτες εφαγε στις 12 με 12.30,κοιμηθηκε στη 1.30 και ξανα ζητησε γαλα στις 6.30 και μετα ξανα υπνο μεχρι τις 10.30....Στις 12.07 θα παμε παιδιατρο,θα την παρακολουθω μεχρι τοτε και βλεπουμε...

Εγω εχω γιατρο την Πεμπτη...θα μου κανει και τεστ Παπ,θα γελασουμε ή θα κλαψουμε απο πονο δεν ξερω!!!Θα σας πω εμπειρια:rolleyes::rolleyes:

οσο για επαφες...εχμμμ...ας με δει ο γιατρος και βλεπουμε!!Παντως ο καημενος ο αντρας μου κοντευει να κλεισει χρονο χωρις κοκο!!!

χαχα χα!ωραια τα λες rose!αχ κι εγω ηθελα να το προσεχει η μαμα μου αλλα ειναι πολυ νεα 46χρ..και δουλευει ακομα..εχει μαγαζι..η πεθερα μου θα το κρατησει 63 ειναι αυτη εχω το αγχος μου βεβαισ αλλα πιστευω να τα καταφερει,αλλωστε δεν θα πηγαινω καθε μερα..θα ξεκινησω με την δευτερα που εχουμε περισσοτερη δουλεια και βλεπουμε..τι να πω τωρα και με αυτη την κωλοκριση που πανε ολα χαλια..αν δεν ειμαστε πανω στην δουλεια να προσεχουμε τα παντα..χαιρετισματα...

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

μαρσολαν μου εμείς έχουμε να έρθουμε σε επαφή από την μέρα που έκανα το τεστ εγκυμοσύνης. ναι μην γελάτε έχει λαλήσει ο καημένος αλλά και εγώ. μια το πρώτο τρίμηνο να περάσει που είναι επικίνδυνο μια εκκρεμούσε το ένα ή το άλλο και μετά με την κοιλιά στο στόμα άστο καλύτερα. τώρα έχουμε την τομή της καισαρικής. η οποία αν και είναι καλά είναι αρκετά χαμηλά και φοβάται. η αλήθεια είναι ότι και οι δύο είχαμε τις φοβίες μας γιαυτό η αποχή ήταν κοινή απόφαση.

ζωή μου εγώ με την πεθερά μου δεν τα πάω καλά δεν ξέφυγα από το κλασικό πρότυπος ελληνίδας πεθεράς που έχει γιο. από την άλλη πλευρά όμως , πλήρη αδιαφορία για τον γιο και αδυναμία στην κόρη. οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να το πάω εκεί. η μάνα μου μια και μεγάλωσε 3 παιδιά την εκπαιδεύω κιόλας όλο αυτό το διάστημα που είμαι χωρίς δουλειά. μαθαίνει τα χούγια του μωρού και της μαθαίνω τις συνήθειες μου ώστε να μην έχω και εγώ πρόβλημα όταν γυρίζω από την δουλειά με διάφορα ΄κολπάκια' που θα του έχει μάθει η γιαγιά.

μέχρι στιγμής όλη η οικογένεια μου έχουν τρελαθεί με το μωρό και δεν μένει ποτέ παραπονεμένος. υπάρχουν άτομα να τον προσέχουν και με το παραπάνω.

αν το μωρό κοιμάται αυτό σημαίνει΄ότι είναι χορτάτο. από την άλλη πρέπει να παίρνει και βάρος. θα φανεί στο ζύγι μην σε στεναχωρεί.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...