Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και μετα καπακι πηγαινες Βερτη!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα

ναι ναι, τρελες εποχες...χαχαχαχαχα

Ααααα, δεν σας αρεσε? Εμενα μου άρεσε πολύ. Αφου και με τα κουζινικα της Ιλιανας, εγω παιζω αβερτα χιχιχι

κι εμενα μου αρεσε ειναι πολυ γλυκό, σιγα μωρε φανταστειτε κι εγω που ειμαι το αντιθετο της καλης νοικοκυρας θα το εκανα αν ειχα κοριτσακι ειναο πρωτότυπο, ε αν ειναι το κανεις και σε αγορακι ολοι οι chef αντρες ειναι!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Καλημέρα κι από μας... Δυστυχώς η μικρή αρρώστησε και έχει πυρετό, λίγο βήχα και συνάχι :(... Μέχρι 38.5 ανέβασε και τι βγάζουμε με ντεπόν. Να σας ρωτήσω... καλύτερα μετράμε τον πυρετό στο κούτελο ή στο αυτί με το ηλεκτρονικό θερμόμετρο΄???

περαστικα μωρε........ και τα κακομοιρα οταν αρρωσταινουν δεν ξερουν και τι τους συμβαινει και σε κοιτανε με εκεινο το βλεμα της απογοητευσης...

να ρωτησω κατι.. το ψηφιακο στο μετωπο ποσο και απο που? γιατι με ενδιαφρει τα μαλα

εγω απο το φαρμακειο ειχα παρει ενα που εχει επιλογη και για την θεροκρασια του δωματιου... πολυ με βολεψε...κοτεουν να τελειωσουν και οι μπαταριες! 50 ? εκανε...

γεια σας κοριτσια

ειδα και την φωτο,αψογη......αντε να το ξανακανουμε

εγω εχω 2 μερες να μπω στο καφε,ο μπεμπης αρρωστος,πολυ βηχα και κυριως το βραδυ,ειμαι με 3 ωρες υπνου ,σπαστο,απο προχθες.....σημερα παμε γιατρο,και βλεπουμε....μεκοιταει με ενα παραπονο,και δεν ξερω τι να κανω,ασε που εχω τυψεις,αφου μαλλον εγω τον κολλησα...ουουουουυοφφφφφφφφφφφφ

παντως για την εξοδο ,εχω κι εγω προταση.......πρωτον οντως στην εθνικης αντιστασης ,πιο κατω εχει,πολυ καλο μεξικανικο,el taco bueno, με σουπερ μαργαριτα,εμεις ,εχει τυχει να παμε μονο για τις μαργαριτες..........αλλα,τελειο φαγητο,και κρασι......στο ψωμι και αλατι...στην πλατεια χαλανδριου.........μενου απο λουκακο.......αψογο.....ανεξαρτητως ονοματος,πολυ ωραιος χωρος και εξαιρετικο service

αλλα,θα την βρουμε την ακρη,βορεια ,νοτια,κεντρο....δεν τιθεται θεμα...αρκει να βρισκομαστε

φιφι......καλα αποτελεσματα:P:p

φιλακια σε ολες τις κορες και στα μπεμπονια,παω παιδιατρο.....

περαστικα και σε σας..:confused::confused:

ολες οι προτασεις ειναι οντως σουπερ!!!1 τα εχω δοκιμασει ολαααααχαχα στο el taco πηγαιναμε καθε δευτερα μετα τον γυναικολογο...χαχαχαχαχα και το βραδυ πριν γεννησω εκει ημουν! και επερνα τηλεφωνα και ενημερωνα οτι γενναω και με κοιτουσαν περιεργα απο τα γυρω τραπεζια χαχαχα

κοριτσια γιατι περναιτε τοσο ακριβα θερμομετρα???

και γω ψηφιακο εχω , το κλασικο για ολους μας.και μαλιστα αυτο μου το εδωσαν και απο το Μητερα.

Ααααα, δεν σας αρεσε? Εμενα μου άρεσε πολύ. Αφου και με τα κουζινικα της Ιλιανας, εγω παιζω αβερτα χιχιχι

καλα...νομιζω οτι τα κουζινικα ειναι το καλυτετο παιχνιδι για τα παιδακια! αλλα ουτε εγω θα ρο εκανα θεμα βαφτισης....ισως να εφτιαχνα το προσκλητιριο ομως! το βρηκα ενδιαφερο!

frtou re pousth exei kai x factor to kerato moy! telos paw na fygw tous fhnw sth mira tous..PAW SPITI MOY!

αχ ρε μαρα.... τα εχω κανει και εγω αυτα τα σερυ στη δουλεια...και μετα δεν μπορουσα να οδηγησω να παω σπιτι... σκοτεινες εποχες:(:(

κοριτσια ειμαι και εγω μεσα για κολωνακι!!!!!!!!! χαχαχα

εμεις χτες ειχαμε πολυ γκρινια΄...και μετα την επιασε ενα σπαρακτικο κλαμα για καμια ωρα και μετα κοιμηθηκε στην αγκαλια μου.... τρομοκρατηθηκα,,,ημουν ετοιμη να φερω γιατρο...

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριρσάρες μου! Εμείς πάμε καλά με τον πυρετό... από χθες στις 8.30 που της έδωσα τελευταία φορά ντεπόν μου έχει μείνει απύρετη! Αν δεν ανεβάσει σήμερα τ οβράδυ αυτό ήταν τελειώσαμε :) . Σμουτσάκι προσπαθώ να της κάνω λαβαζ (αυτό που μου είπες με τον ορό) αλλά δεν τα καταφέρνω...δε βγάινει από το άλλο ρουθούνι. Τι να πω ίσως βγαίνει κι επειδή γινόμαστε λίγο μούσκεμα δεν το καταλαβαίνω??? Μετά τι κάνεις? απλά σκουπίζεις το μυτάκι? Πάντως φτηνά τη γλυτώσαμε με τον πυρετό...

Για την άλλη εβδομάδα επειδή θα φύγουμε την Παρασκευή για το εξοχικό δεν το βλέπω να μπορώ να έρθω σε συνάντηση! Αν πάτε Καλάβρυτα το επόμενο σκ Σμουτς μάλλον θα σας βρούμε εκεί με μπαμπά και κόρη! Να αλλάξουμε και κινητά να συνεννοηθούμε!

Ελπίζω όλα τα υπόλοιπα μπεμπέκια που ήταν άρρωστα να γίνουν σύντομα καλά.

Πολλά φιλάκια στα γλυκά σας μαγουλάκια ( και στα γλυκά σας μπεμπονάκια!)

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

μπαααα,μαλλον δεν εισαι...καλαααααα.......ελεγα μηπως ελεγα με κανεναν ανθρωπο καμια κουβεντα......εγω εδω εχω τα πεθερικα μου,ηρθαν σημερα και θα μεινουν μια εβδομαδα,και ........απλα κανω υπομονη

ευτυχως που ηρθαν και ...εκανε ο μπεμης βηματα,ειπε λεξεις,εφαγε,γελασε,τετοια........γιατι πριν ερθουν ....το χαοςςςςςςςςςςςςςςςς

αυτααααααααααααα

θα ξαναμπω αργοτερα,αν και δεν νομιζω σημερα να βρω κανεναν

σας φιλω

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Γειά σας κοριρσάρες μου! Εμείς πάμε καλά με τον πυρετό... από χθες στις 8.30 που της έδωσα τελευταία φορά ντεπόν μου έχει μείνει απύρετη! Αν δεν ανεβάσει σήμερα τ οβράδυ αυτό ήταν τελειώσαμε :) . Σμουτσάκι προσπαθώ να της κάνω λαβαζ (αυτό που μου είπες με τον ορό) αλλά δεν τα καταφέρνω...δε βγάινει από το άλλο ρουθούνι. Τι να πω ίσως βγαίνει κι επειδή γινόμαστε λίγο μούσκεμα δεν το καταλαβαίνω??? Μετά τι κάνεις? απλά σκουπίζεις το μυτάκι? Πάντως φτηνά τη γλυτώσαμε με τον πυρετό...

Για την άλλη εβδομάδα επειδή θα φύγουμε την Παρασκευή για το εξοχικό δεν το βλέπω να μπορώ να έρθω σε συνάντηση! Αν πάτε Καλάβρυτα το επόμενο σκ Σμουτς μάλλον θα σας βρούμε εκεί με μπαμπά και κόρη! Να αλλάξουμε και κινητά να συνεννοηθούμε!

Ελπίζω όλα τα υπόλοιπα μπεμπέκια που ήταν άρρωστα να γίνουν σύντομα καλά.

Πολλά φιλάκια στα γλυκά σας μαγουλάκια ( και στα γλυκά σας μπεμπονάκια!)

Θέλει λίγο τέχνη ο ορός με τη συριγκα. κι εγω στην αρχή δεν τα καταφερνα, μου εκανε ιδιαιτερα η δασκαλα της Ιλιανας και το πήρα το κολαι!!!!

Εντωμεταξύ όταν ελεγες απο που να παιρνεις τον πυρετο, σου απανταγα βλακειες, γιατι καταλαβα αλλα ντ αλλων.

Εμεις προς το παρον αυριο θα παμε Παρνασσο (πρωτη φορα στα χρονικά, πάντα καλαβρυτα πηγαινουμε) για το επομενο δεν ξερω ακομα να σου πω. Στειλε μου με πμ το κινητό σου.

Φιλακια και σε σας

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου, τι κανετε??

σημερα ηρθε η παιδιατρος μας για εμβολιο και τον μηνιαιο ελεγχο αναπτυξης...

Η πρωτη εκπληξη την περιμενε στην πορτα οπου ο Ηρακλής πηγε πατ πατ πατ τρεχομπουσουλώντας να την υποδεχτεί!

Γενικως ολα καλα απο υγεια, πολυ καλος στις καμπυλες και πολύ προχω σε αναπτυξη γενικως:D:D:D

Απο διατροφουλα ειχαμε μεγαλες αλλαγες!!

Πλεον τα τρωμε ολα ελευθερα εκτος απο αυγο, ψαρι, ξηρους καρπους και οσπρια!

μας ειπε οτι μπορει να τρωει χοντροαλεσμενο ή και πατημενο με το πιρουνι το φαγητο μας αλλα να του εχουμε μεριδα χωρις αλατι!

Επίσης γιαουρτακι πηρα προβειο βιολογικο σημερα και πρωτη μερα το τσακισε ολο παρολο που ειναι ξυνο!!!:D:D:D

Γενικώς μας ειπε αφου μασαει κανονικα να του δινω πια και κομματακια με προσοχη!

Ειμαι πολυ χαρουμενη, δεν ξερω τι να του πρωτοδωσω!

Γεια σου μπουμπουκαααααααααα...

ειδες που σας αφηνει πλεον να τρωτε πιο ελευθερα???

Ε μα ειπα κι εγωωωωωω...παντως αυτα που δεν σας εδωσε ουτε εμεις τα αρχισαμε ακομη!!

Γεια σου μπουμπουκαααααααααα...

ειδες που σας αφηνει πλεον να τρωτε πιο ελευθερα???

Ε μα ειπα κι εγωωωωωω...παντως αυτα που δεν σας εδωσε ουτε εμεις τα αρχισαμε ακομη!!

γεια σου κοριτσαρα...

βασικα ειχαμε καθυστερησει το εμβολιο και τον μηνιαιο ελεγχο εξαιτιας της ιωσης και των ακροαστικων, αλλιως θα μας τα ειχε δωσει νωριτερα!

Ευτυχως ειναι πολυ καλή και σε θεματα διατροφης μιας και υποστηριζει τα αγνα προιοντα πχ γιαουρτι προβειο και οχι παιδικο, βρωμη, ψωμακι και κασερι ή ανθοτυρο, τραχανα κτλ

τι κανει η Πηνελοπιτσα?

γεια σας κοριτσακια μου, τι κανετε??

σημερα ηρθε η παιδιατρος μας για εμβολιο και τον μηνιαιο ελεγχο αναπτυξης...

Η πρωτη εκπληξη την περιμενε στην πορτα οπου ο Ηρακλής πηγε πατ πατ πατ τρεχομπουσουλώντας να την υποδεχτεί!

Γενικως ολα καλα απο υγεια, πολυ καλος στις καμπυλες και πολύ προχω σε αναπτυξη γενικως:D:D:D

Απο διατροφουλα ειχαμε μεγαλες αλλαγες!!

Πλεον τα τρωμε ολα ελευθερα εκτος απο αυγο, ψαρι, ξηρους καρπους και οσπρια!

μας ειπε οτι μπορει να τρωει χοντροαλεσμενο ή και πατημενο με το πιρουνι το φαγητο μας αλλα να του εχουμε μεριδα χωρις αλατι!

Επίσης γιαουρτακι πηρα προβειο βιολογικο σημερα και πρωτη μερα το τσακισε ολο παρολο που ειναι ξυνο!!!:D:D:D

Γενικώς μας ειπε αφου μασαει κανονικα να του δινω πια και κομματακια με προσοχη!

Ειμαι πολυ χαρουμενη, δεν ξερω τι να του πρωτοδωσω!

μπραβοοοοοο!!!απολα θα του δεινεις αφου μασαει!ετσι εκανε η ραφαελα κ αναγκαστικα εκανα αναλατα τα φαγητα ολα κ στο πιατο μας εβαζε ο καθενας αλατι.μεχρι κ παστιτσιο ετρωγε κ γεμιστα κ απολα:tongue: ψαρι σε μας αρχιζουν 8-9 μηνων κ αυγο επισης τοτε

αντε καλες μασεεεεεεες

Holy Diver

να σαι καλα ρε Δημητρουλα!!!

αυτο κανω τωρα προσπαθω να βγαλω εβδομαδιαιο προγραμμα φαγητου διοτι ο χαζμπαντ ειναι καλομαθημενος απο το σπιτι του και δεν τρωει τιποτα μιλαμε!

εχει στρωσει ολιγον αλλα και παλι εχει ακομα να κανει προοδους!!!!

τι κανουν τα ζουζουνια σου???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...