Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στεφ χεσε μεσα γιατι αμα το ανοιξω δεν 8α τους ξεπλύνει τιποτα.. το κακο ειναι οτι η εταιρεια εχει κανει σπλιτ και αυτυη τη στιγμη ταλαιπωριεμαι για την δευτερη εταιρεια.. ετσι και δεν μου δωσουν εξτρα τους εσκισα... 8α με δειτε στακαναλια

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

κοριτσια να ρωτησω κατι?

πνευματικά αδελφια ποια λέγονται?

α) το παιδί μου με το παιδί του νονου της?

β) το παιδί μου με ενα αλλο παιδί που εχει βαφτίσει ο ίδιος νονος

γ) και τα δύο?

4Rnfp3.png

γεια σας κοριτσια...τι κανετε???

περαστικα στα μπεμπονια σας;)τι κρυο ειναι αυτο γμτ??!!!!

Να μη μπορουμε να βγαλουμε τα παιδια λιγο εξω!!!ο δικος μου σημερα επιανε (οταν τον ειχα αγκαλια)το χερουλι της πορτας!!!σαν κατι κουταβακια που περιμενουν να τα βγαλεις εξω για πιπι ετσι και αυτος!!:shock:

Ζουζουνακι που μενεις???ο αντρας σου γιατι ψαχνει δουλεια??λογιστικο γραφειο δεν ειχατε μαζι???(ή κανω λαθος, μπορει).

γεια σας κοριτσια,τελικα εχουμε βρογχιολιτιδα,μας εδωσε εισπνοες και otrisalin και υπομονη

βανιλακι,εχουμε μαζι με τον αντρα μου γραφειο το οποιο κυριως το δουλευω εγω,εκεινος μεχρι τωρα ητανοικονομικος διευθυντης σε εταιρεια,εκτος γραφειου,αλλα ενεκα η κριση ξεκληριστηκε η μιση εταιρεια και.....

οποτε ψαχνει για νεα διευθυνση και βλεπουμε,γιατι η αγορα ειναι γεματη διευθυντες κοριτσια,αφηστε τα.......

σμουτσακι αυτο για το οτρισαλιν το βρηκα πολυ ενδιαφερον......θα αλλαξω γραμμη πλευσης γιατι,εγω το χρησιμοποιω πολυ,μεχρι τωρα.....ως προς το ερωτημα σου,το (β) ειναι σιγουρα για το (α) δεν ξερω

μαρα αει κοριτσαρα μου στο σπιτι σου,πες οτι εχεις το παιδι στο σπιτι,ελεος πια,ουουουουφφφφφ

σας φιλω ,παω για τις εισπνοες,ο θεος βοηθος.....καλο μας ξημερωμα και ευχομαι σε μενα και σε ολες μας να κοιμηθθουμε αποψε ,γιατι εγω εχω 3 μερες να κοιμηθω,φιλακια

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

κοριτσια να ρωτησω κατι?

πνευματικά αδελφια ποια λέγονται?

α) το παιδί μου με το παιδί του νονου της?

β) το παιδί μου με ενα αλλο παιδί που εχει βαφτίσει ο ίδιος νονος

γ) και τα δύο?

το παιδι σου με το παιδι που εχει βαφτισει ο ιδιος ο νονος ειναι πνευματικα αδερφια

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...