Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλα οσο θυμαμαι το γελιο χθες δεν μπορωωωωωωωωωωω...χαχαχαααα

λοιπον απο βδομαδα πρωι ειπαμε εεεεεε?

μολις φτιαξει ο καιρος εξορμισης!!!! θα πεσει παλι γελιο....

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εννοειται !!!!! θα σε παρω τηλεφωνο ...

Εν το μεταξυ και εγω σκεφτομαι τα χθεσινα και τις φοβερες ατακες μας και δεν μπορω γελαω σαν χαζο μονη μου αχαχαχχαχαχα

παντως ωραια ντυθηκαμε χαχαχαχαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

χαχαχαχαχα ναι ειδικα εγω...αλλα ηθελα να βαλω σορτσακι η κιουρια..χχααχαχαχαα!

βασικα ταιριαζαμε και με το μαγαζι, ειχαμε το καταλληλο ντυσιμο...χαχαχαχαχαχαα

παω για νανι τρελογκα μου, νανι που λεει ο λογος θα ξυπνησω παλι 800 φορες αλλα χαλαλι μωλέ!!!!!

Αντε φιλακια και κανονισε παλι να σε ακουσει ολη η περιοχη σου εκει....

θα σου στειλει η γειτονια εξωδικο...χαχαχαχαααααααα

φιλακια πολλάαααααα

καλα οσο θυμαμαι το γελιο χθες δεν μπορωωωωωωωωωωω...χαχαχαααα

λοιπον απο βδομαδα πρωι ειπαμε εεεεεε?

μολις φτιαξει ο καιρος εξορμισης!!!! θα πεσει παλι γελιο....

Καλημεραααα

Λοιπον απο εβδομαδα που λετε, καντε το παρασκευή που μπορω να ερθω κι εγω πρωι ......

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια ελπιζω να ειστε ολεσ καλα και τα μπεμπακια σας

λοιπον τα νεα ειναι το παιδακι βγηκε ειναι σπιτι του τωρα οι γιατροι λενε οτι εχει πολυυυυυυυυυυυυυ δρομο μπροστα του ας ελπισουμε να πανε οοοοοοοοοοοολα καλα!

τελικα κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο εφταιγε το εμβολιο καθε αυτου και οχι η παρτιδα ηταν απο τα ατυχα παιδακια ας ελπισουμε να παν ολα καλα ας κανουμε μια ευχουλα ολεσ οι μανουλες τι αλλο να πω!

ας ειμαστε αισιοδοξοι αυτα ! αν εχω νεα θα ξαναγραψω ας ελπισουμε τα επομενα νεα να ειναι σουπερ για ολους και περαστικα και αγυριστα στο παιδακι!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Καλημέρα κι από μας... Δυστυχώς η μικρή αρρώστησε και έχει πυρετό, λίγο βήχα και συνάχι :(... Μέχρι 38.5 ανέβασε και τι βγάζουμε με ντεπόν. Να σας ρωτήσω... καλύτερα μετράμε τον πυρετό στο κούτελο ή στο αυτί με το ηλεκτρονικό θερμόμετρο΄???

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

τατιανα μου, με το χερι στο κουτελο, απλα καταλαβαινεις αν εχει πυρετο, με το θερμομετρο ξερεις ακριβως ποσο εχει, ωστε να ξερεις αν θα του δωσεις αντιπυρετικο ή οχι.

περαστικα σας κριμα που αρρωστησε το μιρκακι μας

εσυ πως την παλευεις?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

τατιανα μου, με το χερι στο κουτελο, απλα καταλαβαινεις αν εχει πυρετο, με το θερμομετρο ξερεις ακριβως ποσο εχει, ωστε να ξερεις αν θα του δωσεις αντιπυρετικο ή οχι.

περαστικα σας κριμα που αρρωστησε το μιρκακι μας

εσυ πως την παλευεις?

Καλά είμαι εγω... πολύ πιο ψύχραιμη απ'ότι με περίμενα. Απλά στεναχωριέμαι να τη βλέπω ζαβλακωμένη :(. Εχω θερμόμετρο ψηφιακό που μετρά και στο αυτί και στο κούτελο τη θερμοκρασια αλλά δεν ξέρω πιο είναι πιο αξιόπιστο. Μετράω και τα 2 κάθε φορά!!! τεσπα... υπομονή να κανει τον κύκλο του και να περάσει!!! Εσύ καλά??? Η κουκλα η Ιλιάννα?

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλησπέρα!!!!

τι κάνετε;;;; διαβάζω τα νέα σας μαζεμένα κ μου έχετε λείψει! διαβάζω τις περιγραφές από τις συναντήσεις κ ζηλεύω. στεναχωριέμαι που δεν έχω μπορέσει να σας δω!

δεν προλαβαίνω ν΄ανασάνω. μας έχουν έρθει όλα μαζεμένα βλέπετε... ήμουν άρρωστη, μετά αρρώστησε ο άντρας μου κ μετά αρρώστησε ο μικρός με εμετούς, πυρετούς κ.λπ. Μέσα σε όλα αυτά πλησιάζουν τα deadlines που έχω για τις εργασίες που πρέπει να παραδώσω και γενικώς δεν την παλεύω.....:shock::shock::shock:

ελπίζω να είστε πολύ πολύ καλά, να περνάτε πολύ πολύ καλά και να δώσετε πολλά πολλά φιλιά στα μπεμπόνια!

krEEp3.png

IjZep2.png

αχου τατι μου περαστικουλιαααααααααααα

να ρωτησω κατι.. το ψηφιακο στο μετωπο ποσο και απο που? γιατι με ενδιαφρει τα μαλα

δες αυτό

http://www.healthstores.gr/product.heb.asp?pfid=43721&prid=44103

krEEp3.png

IjZep2.png

γεια σας κοριτσια

ειδα και την φωτο,αψογη......αντε να το ξανακανουμε

εγω εχω 2 μερες να μπω στο καφε,ο μπεμπης αρρωστος,πολυ βηχα και κυριως το βραδυ,ειμαι με 3 ωρες υπνου ,σπαστο,απο προχθες.....σημερα παμε γιατρο,και βλεπουμε....μεκοιταει με ενα παραπονο,και δεν ξερω τι να κανω,ασε που εχω τυψεις,αφου μαλλον εγω τον κολλησα...ουουουουυοφφφφφφφφφφφφ

παντως για την εξοδο ,εχω κι εγω προταση.......πρωτον οντως στην εθνικης αντιστασης ,πιο κατω εχει,πολυ καλο μεξικανικο,el taco bueno, με σουπερ μαργαριτα,εμεις ,εχει τυχει να παμε μονο για τις μαργαριτες..........αλλα,τελειο φαγητο,και κρασι......στο ψωμι και αλατι...στην πλατεια χαλανδριου.........μενου απο λουκακο.......αψογο.....ανεξαρτητως ονοματος,πολυ ωραιος χωρος και εξαιρετικο service

αλλα,θα την βρουμε την ακρη,βορεια ,νοτια,κεντρο....δεν τιθεται θεμα...αρκει να βρισκομαστε

φιφι......καλα αποτελεσματα:P:p

φιλακια σε ολες τις κορες και στα μπεμπονια,παω παιδιατρο.....

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...