Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

έλα ρε συ μάρα μου ακόμα ? για ολονυχτία το πας ?

άντε δίνε του σιγά σιγά

φαίρυ σαν να βλέπω το silver lighting ή μου φαίνεται ?

Ναι καλα τα ειδες!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααα δεν σας ειπα πηρα και εγω τηλεφωνο στην δουλεια , μου ειπαν οτι με περιμενουν αντε να δουμε .Ειχα μαθημα σημερα και τα παιξα δυσκολα τα πραγματα να δω τι θα τα κανω ολα μαζι

1ον υπαρχει κ τραχανας με γιαουρτι!

2ον τα μπισκοτα που τους δινουμε να μασουλανε δεν γινονται με γαλα?:tongue:

ναι Δημητρουλα..το ξερω...γλυκος και ξινος!!Τρελλαινομαι λεμε!!Αλλα της Βανιλιτσας δεν της το επετρεψε ακομη...ισως επειδη δεν της επετρεψε ακομη και το γιαουρτι ουτε μπισκοτο!!!

Εμεις καθαριζουμε τα παντα...εκτος απο αυτα που προανεφερα και θα τα βαλουμε σταδιακα!!

κατα τα αλλα εσυ τι κανεις βρεεεε?Τα ζουζουνακια??Ο Αλεξ πηρε τα επανω του??Η Ραφαελιτσα καλα...αστερι!!Και το Νεφελακι μεγαλωνει!!!

ο αλεξ εγινε 13 κιλα (εμοτικον που χορευει σαμπααααααα οεεε οεεεε :tongue:)

ακομα 2 να παρει κ θα ειμαι τρελλα ευχαριστιμενη:cool:

η ραφαελα αρχισε να αντιμιλαει κ να ριχνει κ ταπες που με αφηνουν:eek::eek: ετσι! το πρωι ηθελε φουστα ....εντωμεταξυ εχουμε χιονια:rolleyes: να της εξηγω ποση ωρα οτι δε κανει γιατι εχει βηχα κ θα γινει χειροτερα κ αυτη εκει να επιμενει!τελικα της υψωσα τη φωνη κ την υψωσε κ αυτη.της λεω '''ααα να σου πω μη μου φωναζεις εμενα!!!!!'' και μου λεει φωναζωντας πιο δυνατα'' ΓΙΑΤΙ!!!ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕ ΚΑΝΕΙς!!!???!?!?"'

εκει εμεινα μακακας:rolleyes:

Holy Diver

καλησπερα μανουλες...ασχετο αυτο που θα πω αλλα μολις ειδα τον μαυρο κυκνο και ενθουσιαστηκα...παρα πολυ ωραια ταινια,καταπληκτικη..τρομερες ερμηνειες και αυτη η μουσικη,αχ,αυτη η μουσικη της λιμνης των κυκνων..καθε φορα που την ακουω κλαιω...τη ωραια ιστορια με την οντετ και τον πριγκηπα...το θυμαστε?το ειχατε δει σε παιδικο??

Διαφημίσεις

πολυ καλο ποτε παμε ειπαμε????:P

σύντομα ελπιζω, εγω το τιμω οσο πιο συχνα μπορω με ανεβαζει τρελα αυτο το μαγαζι και τα κοκτειλ δεν το συζητω τα καλυτερα της Αθηνας κατ εμε οι μπαρμαν ζωγραφιζουν εκει μεσα!

καποια μερα που δεν θα εχει απεργια των παντων ε;

(ο καθενας με τον πονο του:D)

σωστο διοτι εχει και μετρο εκει (σταση κεραμεικος) και ειναι 3 λεπτα το μαγαζι

Και εγω εχθες ανοιξα καταλογο μηπως δω καμια μαργαριτα αλλα τιποτις , μονο ουισκι ειχε η Πιτσαρια :tongue:

Καλα μπουμπου πλεον το χαλανδρι το εμαθα παραπολυ καλα , ειδικα εκει στα φαναρια εεε?? χαχαχα

Γιατι που βρεθηκαμε βυρωνα ?? δεν λες τα δικα μου τα καλα.

Της λεω μπουμπου θα σε παω εγω αττικη γρηγορα και απλα, της επιασα την παρλα αυτη γελουσε οδηγουσε και επιασε ευθεια ...Βρεθηκαμε Βυρωνα και ψαχνομασταν στις πλατειες χαχαχαχα

χαχαχαα ειπα να μην σε δωσω και να το χρεωθω μονη μου, αλλα εισαι και εσυ τζιμανι μανιτσα μου!

Μωρε βγαλαμε αλλα εγω ντρεπομαι να τις δειξω :tongue:

οταν ποζαρες ομωωωωωωωωωως?? δεν ντρεποσουν, πτου σου@:P:p:tongue::tongue:

Κοριτσαρες μου ολα καλα πηγανε στην επεμβασουλα...τωρα ηρεμια σπιτι μεχρι το Σαββατο και αναμονη Δευτερα τα πρωτα αποτελεσματα και τα αλλα θα κανουνε 15 μερες:confused: ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ....ειναι πολυ γλυκουλης!!!

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ... :D:D:D:D

Τις περασα τις φωτοο ..λυσαξατε:tongue::tongue::tongue:

εχει κι αλλες ρε συ, δεν εχει??και με τις υπολοιπες τσουπρες!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Douar μου μολις ειδα το σχεδιαγραμμα. ευχαριστωωωωω, αυριο που θα μου φερει ο εξυπνακιας μου πισω το καθισμα θα του κανω μια προβα διοτι αναγκαστικα πρεπει να μαθω να το δενω μεχρι να δουμε τι θα γινει με το μεγαλο αυτοκινητο

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχα μαριιιιιι μπουμπου , με εκανες και πεθανα στα γελια βραδιατικο θα ξυπνησω και τον αντραμου χαχαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...