Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απλα μου τη δινει γιατι η μια σημερα το παιζει αρωστη εδω κ δυο μερςες βασικα, η αλλη δεν ερχεται γιατι απεργαι μετρο και βροχη και κλπ...και μενω εγω και μια αλλη συναδελφοσ την οποια την εδιωξα πριν δυο ωρες γιατι ειχε διακοπη ρευματοσ στο σπιτι της και ηταν το κοριτσακι της μοναχο...τι να την εκανα...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

α οχι να το σωσει ΔΕΝ παιζει με την καμια... αλλα τελευταιο τευχος ρε φιφακο μου... 12 χρονια εντυπο.. να το αφησω να κανει τελευταιο λανσαρισμα στο περίπτερο και να ειναι σαν χρέπι? ε δεν λεει..ψωμακι φαγαμε τοσα χρονια απ αυτο..κλαψ!

dZJip3.png

hallo...βλέπω περάσατε πολύ ωραία πάλι ε;.......μωρέ αισθάνομαι αποκομμένη:(:(:(πολύ στεναχωριέμαι που δεν μπορώ και εγώ να πάρω μέρος σε κάτι τέτοιο....αμάν γμτ...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

α οχι να το σωσει ΔΕΝ παιζει με την καμια... αλλα τελευταιο τευχος ρε φιφακο μου... 12 χρονια εντυπο.. να το αφησω να κανει τελευταιο λανσαρισμα στο περίπτερο και να ειναι σαν χρέπι? ε δεν λεει..ψωμακι φαγαμε τοσα χρονια απ αυτο..κλαψ!

συγνωμη ποιο εντυπο???πες μου να το παρω

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Φιφη...καλη ξεκουραση και καλα αποτελεσματα!!!

Φαιρυ...βγαλε αγαπη μου τις φωτο λεμεεε...μεταξυ μας ειμαστε..χαχα!!!Θελω να τις δω ολες..ιδιως τις πιο τσαχπινικες..

Ειδα ηδη την μια που ανεβασε η Βανιλιτσα...μια χαρα μου εισαστε...με τα ποτηρακια σας γεματα..τελειααααααα!!!

Δεν πειραζει μωρε αν δεν εχετε ολες μαζι...σιγα!!

Αρκει που βγαλατε!!

Εμεις εδω..στο παρκο καθεται η κυρια,ψιλοασχολειται με τα παιχνιδια της..εγω εχω ετοιμα και τα υλικα για το αυριανο μεσημεριανο...λαχανορυζο...θα φαει κι η μικρη απο αυτο απλα δεν θα βαλω αλατι στην μεριδα της!!!Οποτε με ενα σμπαρο δυο τρυγονια...

Αντε,κοριτσια..μολις χρονισουν θα μπορουν να τα τρωνε ολα οποτε εκει να δειτε γλεντια...δεν θα χρειαζονται ιδιαιτερα φαγητα(οχι οτι δεν θα τους τα φτιαχνουμε..αλλα η ευκολια να λεγεται!!)

βανιλιτσα,κι εμεις μπισκοτο οχι ακομη αλλα τραχανα τωρα που γινεται 9 μηνων ναι!!Εσενα γιατι δεν σε αφηνει ακομη ο γιατρος???Τι σου ειπε??Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος??Στο λεω γιατι ουτως η αλλως ζυμαρικα τρωτε ηδη οποτε προς τι η απαγορευση??Μηπως επειδη γινεται με γαλα??

Εμεις κοριτσια σε 9 μερες ξεκιναμε κροκο,οταν γινει 9.5 μηνων θα φαμε σπανακι και οσπρια+ολο το αυγο πλεον οταν γινει 10 μηνων!!

Μονο το ψαρι θα βαλουμε στον χρονο!!!

Γεια σας κοριτσάκια.....χάθηκα αλλα τι να κάνω????ξεκίνησα δουλεια και ζοριζομαι πολυ.......μου λείπει πολυ ο μικρουλης μου...τα πράγματα στη δουλεια είναι δύσκολα το περίμενα αλλα όχι σε τέτοιο βαθμό......

Βρήκατε εξω????μπράβο σας ζηλεύω....φαντάζομαι περασατε ωραία....

Καλο βράδυ.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...