Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Μωρε βγαλαμε αλλα εγω ντρεπομαι να τις δειξω :tongue:

Γιατι μαρι δεν δειχνεις στα κοριτσια να δουνε τι χασανε?? αυτη που εχεις το δαχτυλο στο στομα ανεβασε τη οπωσδηποτε:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημητρουλαααα τι κανεις?? τα παιδακια σου?? α ρε επρεπε να ησουνα εχθες, μεγαλα γελια σου λεω... εκανα αμνιοπαρακεντιση σημερα

αααα φιφακι μου τα αποτελεσματα ποτε βγαινουν?εχεις κ φωτο του πιτσιρικα?τελεια τελεια!!!

ασε μη μου το λεεεεες για τη συναντηση!σκυλοζηλευω που ολο συναντιεστε κ εγω στην απεξω:-(:-(:-(

Holy Diver

hello what's up χιχι τι κάνουμε

εγώ σήμερα πήγα πρώτη μέρα δουλειά να δω τι παίζει και απο εβδομάδα τέλος τα ψέματα

ξεκινάω μια εβδομάδα νωρίτερα γιατί η κοπέλα η άλλη φεύγει και εγώ σκατά τώρα

δεν πειράζει νομίζω οτι μετά από τόσο καιρό το έχω και λίγο ανάγκη για να πω την αλήθεια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Δημητρουλα μην σε νοιαζει σε περιμενουμε για να κοψουμε την πιτα μας το καλοκαιρι:D οταν ερθεις με το καλο θα κανονισουμε μεγαλο παρτυ και θα ερθουνε και ολα τα κοριτσια απο υπολοιπη ελλαδα

Ροζακι καλη αρχη με την δουλτσα σου,ειδα και τις δημιουργιες σου εχθες με τρομερο μοντελο , την φαιρι νομιζω οτι πρεπει να κανετε μια φωτογραφιση, θα σου απογειωσει τις πωλησεις:D

φίφη μου δεν ξέρεις πόσες φορές είπα στα κορίτσια που αγόρασαν να ανεβάσουν φωτο

είναι το καλύτερο μου να τα βλέπω φορεμένα όσο για την φαίρυ ναι σε αυτό συμφωνώ απόλυτα γιατί έχω δει να φοράει κομμάτια και τα αναδεικνύει αφάνταστα είναι αυτό που χρειάζεται ένα κόσμημα

μια γυναίκα να το φοράει και όχι να την φοράει το κόσμημα

φαίρυ μου τι φορούσες ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπερα....rozaki μου εμεις τα ειπαμε ...καλη αρχη λοιπον και καλη δυναμη!!

θα μου τα στειλεις αυριο....θελω να διαλεξω και κανα κολιεδακι μωρε αλλα τωρα δεν εχω χρονο ισως αργοτερα!!

τι κανει ο μικρος???

fifaki μου καλα αποτελεσματα ευχομαι.Ολα θα πανε καλα κοριτσι μου!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Σμουτσακι δεν πονεσα τωρα λιγο αισθανομαι οτι κατι εχει συμβει στην μητρα χαμηλα αλλα ειναι φυσιολογικο μου ειπε ο γιατρος..μου εδωσε και κατι χαπια για 2 μερες για να μην εχω συσπασεις

καλησπερα....rozaki μου εμεις τα ειπαμε ...καλη αρχη λοιπον και καλη δυναμη!!

θα μου τα στειλεις αυριο....θελω να διαλεξω και κανα κολιεδακι μωρε αλλα τωρα δεν εχω χρονο ισως αργοτερα!!

τι κανει ο μικρος???

fifaki μου καλα αποτελεσματα ευχομαι.Ολα θα πανε καλα κοριτσι μου!!!

αυριο Ρούλα μου θα τα πάει η αδερφή μου στο ταχυδρομείο

φιφη μου ναι καλή επιτυχία αν και όπως λέμε πάντα σίγουρα την έχεις

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...