Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

γεια σαααας,

ολες καλα??εμεις χαλαρα..απολαμβανουμε υπνο και φαι φουλ!!!Νεφελη ειδες που στο ρινγκ-σλινγκ ηρεμουν σεδον αμεσως και κοιμουνται??Τα νανουριζει το περπατημα και η σωματικη επαφη τα γλυκουλια μου.Καλα,εννοειται οτι και εμας μας κοιτανε συνεχεια οταν την εχω εκει..μαλλον ειμαι η μοναδικη που το κυκλοφορω ετσι το παιδι:mrgreen::mrgreen:

Ροουζ,ανεβασα φωτο να μας δεις με το σλινγκ μονο που την ουρα την εχω μισοκρυμμενη,αν παρατηρησεις ειναι σκουρα εμπριμε ενω το υπολοιπο υφασμα καφε ανοιχτο.

εγω αγορασα απο την κοπελα που εχει το σαιτ www.babywearing.gr υπαρχουν ομως κι αλλες επιλογες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε? να σας πω οτι και μενα το μωρο τις πρωτες φορες μου εκλαιγε στη βολτα, μετα απο λιγες φορες ομως συνηθισε και μετα δεν εβγαζε ουτε κιχ.

μαρσυ μου νομιζω οτι το site ειναι με καταληξη gr, απ' οτι θυμαμαι.

ειδα μια κυρια σημερα, και διαβαζοντας τα δικα σας, σκεφτηκα μηπως παρω κι εγω ενα. θα το σκεφτω.

νεφελακι μπραβο, ειδες που ολα πηγαν καλα. ετσι σιγα σιγα θα αρχισεις να βγαινεις και θα αισθανθεις πολυ καλυτερα. να θυμαστε στα μωρα να βαζετε ενα σεντονακι στο καροτσι τους για να μην ζεστενονται πολυ. μπορει να τους φταει και αυτο.

τι βροχη ηταν αυτη που εριξε σημερα στην αθηνα. χαμος. και ειχα και απλωμενα ρουχα εξω γαμωτο, αντε παλι πλυσιμο.

φιλακια πολλα

4Rnfp3.png

marsolan μου μπορείς να μου στείλεις το λινκ από το δικό σου σλινκ γιατί δεν βγάζω άκρη έτσι όπως είναι το σαιτ. όλα μαζί τα εχει.

ροουζ,το αποφασισες οτι θα παρεις τελικα?το δικο μου σλινγ ως σχεδιο και επιλογη χρωματος δεν υπαρχει σε φωτο αλλα θα σου βαλω τα λινκ για να δεις πρωτα τις γενικες φωτο και μετα να μπεις στην φορμα παραγγελιας οπου φαινονται ολα τα διαθεσιμα υφασματα.Επισης και τις οδηγιες στη θεση που το βαζω εγω!!

Επισης,εννοειται οτι για οποια απορια μπορεις να στειλεις μειλ στην Στελλα η οποια θα σου απαντησει αμεσα.

http://babywearing.gr/Slings/ringsling.htm

http://babywearing.gr/Shopping/RingSling/Shopping_RingSling.htm

http://babywearing.gr/Babywearing/instructions_ringsling_adjust.htm

http://babywearing.gr/Babywearing/instructions_ringsling_hipcarry.htm

Διαφημίσεις

καλώς την χάπι

εσύ πες μας τα νέα σου, πως είναι οι πρώτες μέρες χωρίς δουλειά

μαρσολαν μου ευχαριστώ, πες μου πόσες μέρες κάνει να έρθει?

αντικαταβολη έχει?

εσύ πως το διάλεξες αφού δεν υπάρχει σε φωτό ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

επειδη ειναι χειροποιητο επιλεγεις εσυ το υφασμα,το χρωμα και το σχεδιο.Εγω ας πουμε το ηθελα στο βαμβακερο,καμηλο και να εχει εμπριμε τελειωμα στην ουρα.Εσυ μπορει να το θες λινο,κοκκινο και να εχει μπλε γαζια ή να γραψεις επανω μια φραση.Το παραγγελνεις οπως εσυ θες!!

Ερχεται με αντικαταβολη με speedex 3 ευρω σε 2-3 μερες.

Η βασικη τιμη οπως θα δεις και στο λινκ ειναι 42 ευρω κι αναλογα με το τι αλλο βαζεις επανω ανεβαινει.Εγω που διακοσμησα την ουρα πληρωσα αλλα 5 ευρω,δηλαδη συνολο 47+τα 3 ευρω του κουριερ.

Μην διστασεις να στειλεις μνμ στην κοπελα...ειναι πολυ καλη και γλυκια και θα σε βοηθησει αφανταστα.Ακομη και τηλ.μπορεις να την παρεις.

οκ έκανα παραγγελια , έστειλα και mail για να ρωτήσω το μέγεθος γιατί εγω είμαι μικροκαμομένη μην είνα τεράστιο και δεν ξέρω που να το βάλω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

οκ έκανα παραγγελια , έστειλα και mail για να ρωτήσω το μέγεθος γιατί εγω είμαι μικροκαμομένη μην είνα τεράστιο και δεν ξέρω που να το βάλω

εγω με υψος 1.74 πηρα το κανονικο μεγεθος,εχει και μικρο και μεγαλο.Μου ειχε στειλει η Στελλα μνμ με φωτο για να δω πως ειναι και να αποφασισω..επισης μου εστειλε τροπους να κρυβω την ουρα οποτε θελω ή να την μικραινω...

εγω περα απο το σλινγκ που το θεωρω πιο γυναικειο πηρα και το mei tai για τον μπαμπα μας και για οταν η μπουμπουκα θα βαρυνει πολυ

εγώ πήρα της κικο μάρσιπο αλλα δεν έκατσε λεπτό το έρχεται ψηλά στο κεφάλι και δεν βλεπει οπότε θα περιμένουμε να μεγαλώσει λίγο για να το βάλουμε

αυτό θέλει ο άντρας μου δεν του αρέσει κανένα άλλο.

ελπίζω να βολευτώ το ρινκ σλινκ εγώ γιατί με το καρότσι δεν πάει ρε συ με τους ανέστητους οδηγούς και το σκατό δρομο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα όπως πάντα πρώτη , χθες ο μπέμπης έκανε ανησυχο ύπνο

και ξυπνουσε κάθε 3 ώρες

καλά σε λιγο καιρό δεν θα χοράει στην καλαθούνα, τα πόδια του εφτασαν σχεδόν κάτω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κι απο εμενα...τι καλημερα,μεσημεριασε!!!

Εμεις προς το παρον απο υπνο καλα παμε...

με το γαλα κανουμε νουμερα...ειχα συνηθισει που ετρωγε πολυ και τωρα που μου μειωσε τις ποσοτητες ανησυχω!!!

θα την παρακολουθησω λιγες μερες μηπως ειναι φαση,και αν συνεχιστει για πολυ θα δουμε με την γιατρο τι μπορει να φταιει!!!

να 'μαι παλι , εμείς σήμερα είμαστε όλο νούμερα με τον ύπνο.

κοιμάται 10 λεπτά και μετά ξυπνάει από τις 9 αυτό το πράγμα με έχει τρελάνει

είναι και αυτή η ζέστη ρε παιδί μου.

μαρσολάν μπορεί να φταίει η ζέστη αλλά μπορεί να είναι και φάση, και εμένα δεν έχει σταθερή ποσότητα εκεί που τρώει 170 μπορεί στο άλλο γευμα να φάει 75

ότι να ναι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπερα κουκλιτσες μου....

ροουζ μου τελεια ειναι η αδειουλα,αλλα δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομη,φαντασου οτι νομιζα αυριο δουλευω...(χαχαχα)...

βλεπω και τον αντρουλη μου λιγο παραπανω και το ευχαρηστιεμαι...

περιπενω να παμε και στο γιατρο τη τεταρτη και να δω το μουργακο μου...

θα ξεκινησω σιγα-σιγα να πλενω και ρουχαλακια απο αυριο...(ετσι λεω)

αυτα τα νεα μας....

76IGp3.png

καλημερα κοριτσουδια μου..ανοιγω το καφε και σας κερναω παγωμενο φραπεδακι γιατι σημερα κανει πολυ ζεστα...η μπεμπου μου μια χαρα κοιμηθηκε παλι αποψε..στρωνει το πουλακι μου!τωρα την εκανα μπανακι φτιαξαμε την μαλλουρα μας και αραξαμε...στην ριλαξαρα!αχ καθε μερα μου φαινεται οτι μεγαλωνει και ομορφαινει..αχ χαζεψα..αυτα ..τα δικα σας τα μπεμπε τι κανουν?ασχετο στην εξεταση στο γυναικολογο μετα τις 40 μερες τι κανει?κολπικο υπερηχο?απο σεξ τι γινεται?δοκιμασε καμια σας?εγω οχι ακομα..και ειμαι περιεργη να δ ω αν χαλαρωσα απο κατω γιατι ειμουν στενη..ελπιζω να μην εγινε πηγαδι...

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...