Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!1

XAXA μαρα μου περιγραφη σουπερ!!!!!!! τι να καμω η γυναικα να μην αγχνομαι??? αφου γυρισα σπιτι και τους βρηκα και τους δυο σε εξαλλη κατασταση.... μεχρι να τους βαλω για υπνο χαζμπ, και φιτσιους ειδα κι επαθα! και το δυσκολο τασκ ηταν ο χαζμπ..ο φιτσιους μπηκε για πλακα κουνια!

λοιπον! κι εγω χαρηκα πολυ που σας ειδα και ξαναειδα! φιφακι ολα αλα θα πανε! σου στελνω ολη την σκεψη μου!!!!!!!!

βαριεμαι σημερα πολυυυυυυυυυυ θα την κοπανησω μαλλον κατα τις 3.........

το μπαλουξ ειναι καλη ιδεα!!!!! και με αντρες!

smouts ποση ωρα ειναι απο το χαλανδρι το μπαλουξ?? για να ξερω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και σχετικα με το πrevenar...

ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε οτι ηξερε για το περιστατικο ,,

αλλα δεν βγηκε καποια ανακοινωση για αποσυρση η εξετασεις ή κατι τελος παντων γιατι ηταν μεμονωμενο περιστατικο...το 1/1.000.000 που λενε...

εγω ειμαι ακομα χεσμενη βεβαια γιατι οπως γνωριζεται η μπεμπα εκανε απο την ιδια παρτιδα πριν απο 20 μερες περιπου...

αν εχετε καποιο νεο ρε κοριτσια για το παιδακι πειτε μου....

ontos Κουκλακι μου εσυ και το τζοτζινι εισασταν σε αναμενα κάρβουνα ενα πράγμα.. λογικο δεν λέω ;)

φυσαλιδονι το πηρα κανε το σουμουσου σου και το ανακοινωσα στις κορασιδες..οχι νεο για το παιδακι δνε ειχαμε.. το βανιλακι η8ελε να πει κατι για το πρεβεναρ 8α το ελεγε χτες λεει αλλα ξεχαστηκαμαν!

οτι συμβαινει μου ειπε ο ανθρωπος πολυ σπανιο βεβαια.

δεν βγηκε ανακοινωση γιατι ολα ηταν οκ, παιζονται πολλα μου επε...ανταγωνισμος και βαλε....(βλεπε Η1ΝΙ).

Να μη βαζουμε καχυποπτα πραγματα στο μυαλο μας και το βασανιζουμε χωρις λογο.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

και εγω χεσμενη ειμαι ρε τζο...

και ειναι η πρωτη φορα που μαθαινω οτι επιβεβιωνεται και απο γιατρο αυτο...

μαλλον τα παιδακια μας τη γλιτωσαν...το ευχομαι...το αλλο παιδακι ομως τι να κανει;;;

μακαρι να μαθαιναμε νεα....

μαρα τελικα η κουμπαρουλα σου οκ με την εγκυμοσυνη της ετσι;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

alo! Καλα για να το σκασω χτες μια λογικη ωρα αφησα ΤΡΕΛΗ δουλεια για σημερα οποτε δεν πολυ διαβαζω τι λέτε.. εχουμε και λεμε λοιπον τα χθεσινα χαιρια μας

μπουμπουσκα. μαλλι κανισακι, σορτσακι καρω λες και ειναι 12 χρονη στο κολεγιο που παει η Γκοσιπ Γκερλ ένα πράγμα..

φαιρυ. καλα... η μις πάρεντς με το μινι να πάει και έρχεται και τα μαγουλα αναψοκοκινησμενα (μαρι τι εγινε με τον χαζμπαντ χ8ες;)

σμοθτσιδου. η σοφη μανα της παρέας. στελεχιακο τυπάκι με συμβουλες δια ναυτιλομενες και μη

τζο τζο. το άγχος στα μάτια της.. το παιδι μου και εγω κατασταση

βαλιλοπαιδο. αλλο σεξουαλικο ειδωλο απο εκεί... δεν εχω λογια..απλά δεν έχω λόγια.

γκελακος. παιζει και να ΜΗΝ εχω γνωρισει πιο γλυκο παιδί έβερ.. μαρι εσυ το παιδι σου δεν χρειαζχεται να το πας παιδικο στα8μο..εισαι ο παιδικος στα8μος μόνη σου

νιουμανα. αυτη να μου το 8υμη8ετε ειναι μεγαλο ρεμάλι.. ενα τσιφ 8ελει και ενα σφηνακι τεκίλα για να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.

μαρα. κουλανοβα βιλανοβα μην τα ξαναλέμε...

ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΦΙΚΟ. Βλ΄πεπω και εγω που λέτε ενα νικνειμ φιφι.. λεω αντε θα ειναι καμια γλυκουλα κανα κοριτσουδι συμαζεμενο, κανα παιδακι τελος πάντων.. και ερχομαι φιλες αντιμετωπη με την απολυτη σταρ του συμπαντος.. το παιδι βρισίδι..το παιδι πινω μπυρες και ρευομαι και λέω βρισιές για να περάσει η ώρα. Ο ΑΝΘΡΩΦΠΟΣ ΜΟΥ ενα πράγμα...

καλη επιτυχία μαναρι μου για σημερα και περιμενουμε νέα!

σεξουαλικο ειδωλοοοοοοοοοοοοοοο?????χιχιχι τωρα ξεστραβωθηκα και το ειδα.....fairyyyyyyyyyyyyyy μαζεψε την μας λεει σεξουααλεςςςςςς...

ποιαααααα???η κυρια που σηκωσε το μαγαζι να βρει βοτκες και τεκιλεςςςς.....:lol::lol::lol:πιτσαρια ειναι δω μανδαμμμμμμμ:tongue::tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

το κουμπαράκι διανυει την 6η εβδομαδα..και ζαλιζετε μουτχαχαχαχαχα απλα ο δοχτρω της εδωσε ενα..στα8εροποιητικο φαρμακο κατι τετοιο λογω και ηλικιας..ειναι 37 το μαναρακι μου...αλλα νομιζω οτι ολα πανε καλα

dZJip3.png

αντε με το καλο...τι ωραιες στιγμες...οχι οι ζαλαδες...εκεινο το σκηνικο στην αρχη...

νιου ειχε μπει μια κοπελα και ειχε γραψει οτι ενα παιδακι συναδελφου της ειχε παρενεργειες απο το πρεβεναρ και ηταν νοσοκομειο...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Παιδιά μην αγχώνεστε (μεγάλη κουβέντα λέω το ξέρω) αλλά οι παρενέργειες σ'ενα παιδί δε σημαίνουν τίποτα. Το κάθε παιδάκι έχει τις δικές του ευαισθησίες και η στραβή μπορεί να κάτσει από κει που δεν το περιμένεις όσο κι αν φυλάγεσαι! Δυστυχώς... Ολα τα εμβόλια δυνητικά μπορεί να δημιουργησουν παρενέργειες στα μπεμπόνια αλλα μ'αυτό το σκεπτικό δε θα τα εμβολιάζαμε τα παιδιά! Ας είμαστε όσο μπορούμε ψυχραιμες και να προσπαθούμε να ενημερωνόμαστε σωστά...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια ειχα παει εξω να παρω προμηθειες για τις 3 μερες που θα μεινω μεσα..τα πηρα ολα μιλαμε...σοκολατες μπισκοτα πατατακια κλπ...καλα μαρι μαρα εχω γελασει με τις περιγραφες σου αλλα τι να πουμε για το ατομο σου για πες?? που εαν ειχανε σοβαρο αλκοολ στο μαγαζι ακομη εκει θα ειμασταν ...εχε χαρη που ειμαι σε ενδιαφερουσα αλλιως θα σου εκανα μεγαλη πλακα...πες της κουμπαρας να μου στειλει πμ με ολες τις αποριες και φοβιες της αμα θελει μια και εχουμε την ιδια ηλικια ....ευχαριστω κοριτσαρες μου για τις ευχες σας...θα σας ενημερωσω μολις γυρισω...

σωστα κοριτσια συμφωνω...ελα ομως που οταν ακους κατι και εχεις μολις εμβολιασει το παιδι σου με το ιδιο εμβολιο σε πιανει ενας πανικος...τεσπα..

αυτο ακριβως.... οταν ειχα δει οτι ειχα πεσει και πανω στη ιδια πατιδα τα ειδα ολα......

Fifaki μου , σημερα θα πανε ολα τελεια ...εχθες δεν ηταν μια τυχαια συναντηση θα παει γουρι λεμε !!! Εν το μεταξυ σε συμπαθησα παρα πολυ ..

Συγχωρεστε με εχθες για τα πολλα γελια αλλα βρε κοριτσια ημουν πολυ ευτυχισμενη που σας ειδα , που βγηκαμε , που τα παμε και ναι ξερω γινομαι μελο ....

Καλα με μπουμπου περασαμε τρελα μεχρι και την ωρα που αποχαιρετιστηκαμε !!! τι γελιο ηταν αυτο ..

Παντως αμα καμια σας δεν ξερει καλα το δρομο , εμεις θα σας κατατοπισουμε σιγουρα ...Μονο τον γυρω της Αθηνας που δεν καναμε ...αν μας εβλεπε κανας χριστιανος απο ψηλα ,θα εβλεπε ενα μινι κουπερ να κανει γυρω γυρω ολοι , την αττικη οδο αχαχαχαχαχαχα

χαχαχαααα, γιατι μαρη ειχαμε να δουμε κι αλλα αξιοθεατα σε γυρω περιοχες, εγω για να σου δειξω κ τα βορεια σε πηγαινα περα δωθε, τι νομιζες, οτι χαθηκααααααα??:rolleyes::tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαααααα

Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα σε μια παρεα απο ενα γελαστο και χαρουμενο ατομο...εγω αμα δεν εισαι ετσι και χειροτερα δεν γουσταρω...χιχι δεν ξερω εαν με καταλαβατε καποια στιγμη σας προσπερασα με το αυτοκινητο μετα το χιλτον και σας κορναρα και σας χαιρετησα αλλα σας ειδα μεσα γελουσατε πολυ και λεω ποιος ξερει τι λενε τωρα τα τρελοκομεια...

χαχαχαχ χαμπαρι δεν πηραμε ειχαμε λιωσει στο γελιοοοο!! οτι να ναι!!

πολυ πολυ θετικη ενεργεια για ολααααααααααααααα:D:D:D

alo! Καλα για να το σκασω χτες μια λογικη ωρα αφησα ΤΡΕΛΗ δουλεια για σημερα οποτε δεν πολυ διαβαζω τι λέτε.. εχουμε και λεμε λοιπον τα χθεσινα χαιρια μας

μπουμπουσκα. μαλλι κανισακι, σορτσακι καρω λες και ειναι 12 χρονη στο κολεγιο που παει η Γκοσιπ Γκερλ ένα πράγμα..

φαιρυ. καλα... η μις πάρεντς με το μινι να πάει και έρχεται και τα μαγουλα αναψοκοκινησμενα (μαρι τι εγινε με τον χαζμπαντ χ8ες;)

σμοθτσιδου. η σοφη μανα της παρέας. στελεχιακο τυπάκι με συμβουλες δια ναυτιλομενες και μη

τζο τζο. το άγχος στα μάτια της.. το παιδι μου και εγω κατασταση

βαλιλοπαιδο. αλλο σεξουαλικο ειδωλο απο εκεί... δεν εχω λογια..απλά δεν έχω λόγια.

γκελακος. παιζει και να ΜΗΝ εχω γνωρισει πιο γλυκο παιδί έβερ.. μαρι εσυ το παιδι σου δεν χρειαζχεται να το πας παιδικο στα8μο..εισαι ο παιδικος στα8μος μόνη σου

νιουμανα. αυτη να μου το 8υμη8ετε ειναι μεγαλο ρεμάλι.. ενα τσιφ 8ελει και ενα σφηνακι τεκίλα για να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.

μαρα. κουλανοβα βιλανοβα μην τα ξαναλέμε...

ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΦΙΚΟ. Βλ΄πεπω και εγω που λέτε ενα νικνειμ φιφι.. λεω αντε θα ειναι καμια γλυκουλα κανα κοριτσουδι συμαζεμενο, κανα παιδακι τελος πάντων.. και ερχομαι φιλες αντιμετωπη με την απολυτη σταρ του συμπαντος.. το παιδι βρισίδι..το παιδι πινω μπυρες και ρευομαι και λέω βρισιές για να περάσει η ώρα. Ο ΑΝΘΡΩΦΠΟΣ ΜΟΥ ενα πράγμα...

καλη επιτυχία μαναρι μου για σημερα και περιμενουμε νέα!

πιο καλή περιγραφή δεν παιζειιιιιιιι! τα ειπες ολα...νταξ πουλακι μου το μαλλι μου δεν ειναι κανισακι, ειναι πριζαααααα, χερι στην πριζα!:tongue:

Eγω βανιλιτσα μου το ξεδιπλωσα το ταλεντο ....

Αντε να κανονισουμε να κοψουμε και μια πιτα εεε τι λετε ? ωραια ιδεα της Σμουτς ...

Μαρα απαντω στην ερωτηση σου ....

Κολασηηηηηηηηηη:P:p:p:grin:

μαρή τρελόγκα τριξανε οι σουμιέδες εεε??κολασμενο γκομενιδιοοοοο!

ο λαος θελει πιτααααααααα:!

το κουμπαράκι διανυει την 6η εβδομαδα..και ζαλιζετε μουτχαχαχαχαχα απλα ο δοχτρω της εδωσε ενα..στα8εροποιητικο φαρμακο κατι τετοιο λογω και ηλικιας..ειναι 37 το μαναρακι μου...αλλα νομιζω οτι ολα πανε καλα

ολα καλα θα πανεεεεεε λεμεεεεε!!!

γενικως εγω το διασκεδασα μακαρι να το συνεχιζαμε σε κανα μπουζουκι....χοχοχο

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...