Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ναι ρε το πειραιτκο λουκ ειναι πολυ τρεντι! μουαχχαχα

αχχχχχχχχχχχχχ 6 η ωρα εχει ραντεβου το κουμπαρινι μου με τον γυναικολογο μου να δει σπορακι... σνιφ... αξεχαστες εποχες..

πλακα πλακα...παρανοικεσ αγχωτικες β τριμηνιυ γνωριστηκαμε.. παρανοικεσ μαμαδες β τριμηνου γιναμε!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πλακα πλακα αν και να σου πω εμενα σπανια με πιαναν τα αγχωτικα μου αλλα γουσταρα παρεα...αχαχαααα

βεβαια εμενα που ειμαι ζεν αν με πιασει το υστερικο μου αντε μαζεψε με

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλα εισαι... οσο ζεν και αν νιωθεις αγαπη αμα σου μπει κατι στο κεφαλι αει βγαλε άκρη μετά... αχ τοπ κουμπαριδι μου 8α κανει μπεμπε.. την ενημ,ερωσα να μην περιμενει να δει τπτ... για να μην ρωταει που ειναι τα ποδια που ειναι τα χερια οεο και κλπ

dZJip3.png

Γειά σαααααας...μόλις σχόλασα γκρρρρρρρρρρρρρρρ...ευτυχως ποτ πληρώνομαι τις υπερωρίες λόγω συνδικαλιστών μας...να'ναι καλα΄....

Τί νέα...βλέπω γίναμε θέμα λόγω οτι είμαστε όμορφοι και δεν σπαταλιόμαστε σε μία μόνο...Α! Βγάλαμε και το πρώτο μας δοντάκι μωλέε΄΄εέέέέέέ΄......

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Αυτό ήταν, χαλάει το συμπεθεριό!!!! Τέλος μαρή παστάκια, δε στη δίνω, άκου εκεί να έχει κι άλλες ο γαμπρός?!!?!? Εμείς θέλουμε καλό παιδί, όχι να σουλτουκεύει.:lol::lol::lol::lol:

(καλημέρα κοριτσάκια!!!)

My_beba μην ακούς...κακοτοπιές είναι...εμείς απλά είμαστε πολύ χαδιάρηδες!ουάάάάάάάάάάά

:twisted::twisted::tongue::tongue:

χαχαχα..να πατε στο Ιραν τοτε..εκει σκεφτονται να επαναφερουν την πολυγαμιαααα!!Χαχαχαααααα!!

Καταλαβες δηλαδη????Αλλες μαναδες δεν δινουν τον γιο τους σε καμια...η παστακομανα τον ταζει απο εδω κι απο εκει...!!!

χαχαχαααα!!

Καλα εεεεεε...το ειδε κι η mybeba και απαντησε....!!αυτο ειναι interactive cafe:tongue::tongue::mrgreen::mrgreen:

όταν σου έχει χαρίσει ο Θεός τέτοιο ΜΩΡΟ το μοιράζεσαι,δεν το κρατας για τον εαυτό σου...ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ...ΧΙΧΙΧΙΧΙΧ...my beba μην ακούυυυυς!

καλημερα!!!!

Τελικα παστακια ο δικος σου ονομα και πραγμα , πασα τον ανεβαζεις πασα τον κατεβαζεις ε να οριστε ειναι λογικο να εχει πολλες στην λιστα του χιχιιχιχ

Μπηκα να πω ενα καλημερα και φυσικα να δω τι γινεται με την συναντηση γιατι αλλαζει καθε τρεις και λιγο !!!

Νιου φυσικα και σε περιμενουμε , να πεις στον συζυξ να κρατασει το μπεμπε!!!Σημερα ειναι η μερα μας :)

πασάς ναί!άμα σας συναντήσω και εγώ κάποτε, θα με καταλάβετε...χιχιχιχι

pastakia στολη για τον πασα ρε συ με τις πολλες γυναικες....

http://www.epilegin.gr/product_info.php?cPath=23_84&products_id=1783&osCsid=06d1644d954cc461faac77cbe6284b8d

χαχαχα

μαρή μπουμπου, πλάκα πλάκα, ωραίο αυτό...λές να το παραγγείλω;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

χαχαχαχαχαχαχαχα η στολη ειναι τελειαααααααααααααα παστακι παρτην χαχαχαχαχα

λοιπον χτες ελεγες οτι θα μας τον δωσεις στη Νεφελιτσα εεεεεεε:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: κιεμεις θα παρουμε τον Αντωνελο για να σας εχουμε 2-2:tongue: μονο εσεις θα εχετε 2?δε καταλαβαααααααα!!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Γιατί μαρή; αγώνα κάνουμε; άν είναι έτσι να το πάμε το στοίχημα....ααααλλά! θέλουμε και τη Νεφελίτσα γιατί είναι ζουμπουρλίδικη σαν εμάς!είναι για σμάτς!....λοιπόμ επειδή δούλευα από τις 07.00 πμ-18.30 και όπως καταλαβαίνετε εχω αρχίσει και γέρνω από την μια πλευρά(αυτή που θα ξαπλώσει στο κρεβάτι) σας φιλώ όλες, νύφες μου και μη:tongue::tongue::tongue:....

Καληνύχτα σε όλα τα γλυκά παιδάκια αλλά και στα ζουζουνόπαιδα!

ΥΓ1: Καλά μιλάμε στην Πάτρα έχει ένα Κ$@#@@λόκαιρο! Πολύ αέρα, πολύ κρύο(γύρω στους 5 βαθμούς) και στην βιομηχανική που δουλεύω έχει και πάάάάρα πολλή υγρασία...σου σπάει το νευρικό συστημα αυτό το πράγμα,,,,,

ΥΓ2:Δήμητρα είδα που σε κλείσανε πάλι στο "ΑΔΙΚΙΑ" τόπικ...καλά, να το σχολιάσω....ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΟΠΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ,αλλα τα έχουμε ξαναπεί αυτά, δεν μας εκτιμάνε εμάς που μιλάμε χύμα...μας φοβούνται...γι'αυτό γμσ τους!κακώς ασχολείσαι....

ΛΟΙΠΟΝ!

καληνύχτα σας

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

κοριτσιααααααααα...

αυριο τελικα δεν εχουν απεργια τα ΜΜΜ!!!Οποτε δεν θα εχει και τρομερη κινηση..αλλα και θα λειτουργουν για οσες βολευονται να αφησουν το αυτοκινητο σε καποιο μετρο και να κυκλοφορησουν ετσι!!!

Παστακια...κι εδω πολυ σκατοκαιρο...αστα!!Αερα,βροχη,κρυο απιστευτο...το μεσημερι που βγηκα για μαναβικο κλπ παρολο που φορουσα πολυ ζεστα ρουχα...ξεπαγιασαααααα/

Συνεπως η Πηνελοπη για αλλη μια μερα κλεισμενη στο σπιτι!!

Καλημέρα!!! Αχ κορίτσια πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Ειστε όλες εκπληκτικές!!! Πόλυ το χάρηκα χθες... και εννοείται θέλω πολύ να το επαναλάβουμε!!! Σας φιλω όλες και τα μπεμπόνια σας και φυσικά και όσες ακόμα δεν έχω δει πχ Μαρσυ, Παστάκι, Λέτα, Ροζάκι κλπ που ελπίζω να σας γνωρίσω κάποια στιγμη...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλημερα!!!!!! τι εγινε καλε που πηγατε ολες , ξενυχτησατε εχθες και τωρα ειστε κομματια?:tongue:

Και εγω περασα παρα πολυ ομορφα , νομιζω οτι το καταλαβατε με τετοιο γελιο που εριξα ... την αλλη φορα σας υποσχομαι να ειμαι πιο σοβαρη :lol:

Ασχετο , σας πειραξε το φαγητο ??? ολο τουαλετα ημουν :roll:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εεεε λοιπον το ποσο στεναχωρηθηκα που δεν ηρθα χθες δεν λεγεται...

καλημερα κιολας...

με χωσανε τελευταια στιγμη στη δουλεια...αργησα , φευγω 7 παρα..λεω θα παω...βγαινω εξω βλεπω την κολαση απο κινηση...μπαινω σε ταξι...λεω χαλανδρι αλλα μετα απο 2 φαναρια που καναμε ουτε και γω ξερω ποση ωρα για να περασουμε του ειπα ακυρο και πηγα σπιτι...και εφτασα μετα απο 1 ωρα περιπου...

ελπιζω να σας γνωρισω συντομα ...πολυ συντομα και οχι σε μερα απεργιας πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

εφαγα με μια λυσα , ειχα να φαω ολη μερα !!

ανυπομονω παντως για την επομενη μας συναντηση ...στο balloux παντως ειναι τελεια για πρωι ακομα και με μωρα .Αμα θελησετε κανα πρωινο

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλη-σπερα (πια) κι απο μενα... τι κανετε?

Κι εγω περασα πολύ ωραια χτες, χαρηκα που ξαναειδα οσες ηξερα, και που γνωρισα και τις καινούργιες. Ανεβασατε φωτος? θα τις δω το απογευμα γιατι απο εδω δεν μπορω. Παντως, δεν βγαλαμε μια ολες μαζι, ειμαστε απαραδεκτες, εφυγε το γκελακι και μετα το θυμηθηκαμε. Μας ειχαν πιασει τα κρασσσααααα.

Εγω το ειπα, να το καθιερωσουμε σαββατο ή κυριακή πρωι στο μπαλουξ με τα παιδια αλλα και με τους αντρες μας, ωραια θα ειναι.

φερυυυ, στειλε μου με πμ το κινητο σου γιατι δεν το εχω νομιζω.

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια

φερακι περαστικα

κοριτσια κι εγω περασα πολυ ομορφα,ελπιζω να το ξανακανουμε

επιτελους ,τωρα θα εχω και την εικονα σας οταν θα γραφω,ειναι σημαντικο,να ξερεις τον ανθρωπο με τον οποιο μιλας......ωραια,ωραια,πολυ ωραια

μπορει η κολλητη μου(λεμε τωρα) να εξαφανιστηκε απο την εγκυμοσυνη μου και μετα,αλλα εχω εσας...........πολυτιμες σαν φυλαχτο

σας ευχαριστω για την φιλια σας

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...