Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τσααααααααααααααααααααααααααα

διαβασα...σημειο συναντησης το μαγαζι στις 7 σωστα;

λοιπον εγω θα το προσπαθησω ...και ελπιζω να τα καταφερω..γιατι δεν μου πολυβγαινουν τα της ωρας και της μετακινησης αλλα βλεπουμε...

μαρα εχε το κινητο σου ανοιχτο γιατι ειναι το μονο που εχω απ ολες σας..για να μπορω να σε παρω οταν φτανω ετσι;

ο αντρας μου θα κατσει σπιτι με τα παιδια αρα με βλεπω να μετακινουμαι με ταξι...το θεμα ειναι να περιμενω εδω στη δουλεια και να φυγω κατευθειαν ή να παω και σπιτι πρωτα;.....

τι σας τα λεω...απλα σκεφτομαι βροντοφωνα:):):):)

φυσ..την ιδια απορια εχω κι εγω... αν θα περασω απο σπιτι... αλλα σκεφτομαι τον πανικο στην κηφισιας..και λεω μαλλον να μην παω απο το σπιτι...

fysalidoni εξαρταται απο το που δουλευεις και που μενεις. για πες να σε πουμε.

βρε jo-jo αληθινό ειναι το τηλεφωνο, τι νομιζεις? κανω τη ζωή του κοσμου πιο ευκολη.

κι εγω μαλλον κατευθειαν θα ερθω.

εγω πηγα για στολες χτες, τα κοριτσιστικα ειναι χαζομαρες τελειως. εγω λεω να την ντυσω μπαλαρινα, αλλα οχι με στολή αποκριάς, με στολή κανονική. Εχω βρει στο ιντερσπορτ, και ειναι σουπερ. Μαλλον αυτο με βλεπω να κανω. Περσυ παντως την ειχα ντυσει λαγουδακι. Τη στολή την εχω, αν ενδιαφερεται καποια κοπελα μπορω να τη φερω σημερα να της τη δωσω. Στολή απο το τζαμπο. στο φεις εχω και μια φωτο της Ιλιανας ντυμενη

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

nai re sy smouts... Λες και ολες εχουμε την ορεξη να ντυσουμε τα παιδακια μας πριγκιπισεςς και πασχαλιτσες.. ενω οι αγοριστικες στολές εχουν πιο φαντασια.. εχω βρει απο γκανγκστερ εως σειχης... να την ντυσω γκανγστερ? μοχαθχθαχοθαχ

dZJip3.png

nai re sy smouts... Λες και ολες εχουμε την ορεξη να ντυσουμε τα παιδακια μας πριγκιπισεςς και πασχαλιτσες.. ενω οι αγοριστικες στολές εχουν πιο φαντασια.. εχω βρει απο γκανγκστερ εως σειχης... να την ντυσω γκανγστερ? μοχαθχθαχοθαχ

δεν χρειαζεται να την ντυσεις!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα το παιδι σου ειναι μαφιαααααααααα!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα

πουκη οεοεοεοε

Διαφημίσεις

να μαι και εγώ πεινάω αφάνταστα

εγώ πήγα τζάμπο ναι και έχει μεγάλη ποικιλία αλλά ξέρετε τι γίνεται κάθε μέρα εκεί

όσο πιο αργά πας τόσο λιγότερο θα βρεις

σήμερα λοιπόν η μεγάλη σας συνάντηση. θα είμαστε και εμείς νοερά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μαρα εγραψες χαχαχαχαχαχχαχαχαχα

βρηκα τι θα την ντυσω....

φασολακι:D:D:D:D

http://www.epilegin.gr/product_info.php?cPath=23_84&products_id=1038&osCsid=06d1644d954cc461faac77cbe6284b8d

δεν κανω πλακα ..θα το παραγγειλω...σας αρεσει;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...