Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν το πιστευω!!!

θα συναντηθείτε 1οο μετρα από το σπίτι μου!

απο la piazza παραγγέλνω delivery!

αχ τι μου κάνετε κ ειμαι σε διαιτα!

νατασσα γιατι δεν πας κι εσυ???

θα γνωρισεις και τα κοριτσια απο εδω,θα ειναι και η μπουμπου!!!

οσο για το μπανιο που ελεγες απο εκει...κι εγω καθε τρεις μερες την κανω...μην σκας!!!

Καλημέρααααα....

Βλέπω λέτε για στολές ε;...άν και θα πάμε Σαλόνικα το 3ήμερο(Newmummy sorryείδα το μυν σου να βρεθούμε, αλλά θα λείπω...ειλικρινά στεναχωριέμαι, θα ήθελα να γνωρίσω μία ή και όλες σας), τον γουργούρη θα τον ντύσω, γιατί εδώ Πάτρα Καρναβάλι σημαίνει πολλές μέρες μασκάρεμα:P:p:p...τι να τον έντυνα όμως; ....μήπως παστάκι;χιχιχιχιχιχ

Απάντηση στην μαρσολάν: Και ποια είσαι εσύ κυρία μου που χαλάς τα προξενιά του κόσμου; εεεεεεεεεεεεε:mad::mad::mad:;;;;;;Ο γουργούρης μου είναι πασάς....δεν θα έχει μόνο μία γυναίκα! Πατρινός δεν είναι; θα έχει μεγάάάάλη καρδια..θα τις χωράει όλες!(Ευτυχώς ο άνδρας μου είναι Πυργιώτης χιχιχιχιχι-> ευτυχώς που λέει ο λόγος, γιατί κι αυτοί είναιαιαιαιαιαι....ο καλύτερος έχει σκοτώσει την μάνα του:P:p:p)

Άκους εκεί.....εμείς κυρία μου έχουμε να κάνουμε πολλά παιδιά, με μία μόνο γυναίκα δεν βγαίνει πέρα!

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

αυτά τα ολίγα..πάω για δουλειά, μη χσ! Φιλάκια και τις καλημέρες μου απότην Πάτραααααα....:-P:razz::-P

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Αυτό ήταν, χαλάει το συμπεθεριό!!!! Τέλος μαρή παστάκια, δε στη δίνω, άκου εκεί να έχει κι άλλες ο γαμπρός?!!?!? Εμείς θέλουμε καλό παιδί, όχι να σουλτουκεύει.:lol::lol::lol::lol:

(καλημέρα κοριτσάκια!!!)

καλημερααααααααααααααα

τι κανετε καλε πιο συμπεθεριο χαλασεεε???

εγω παντως απο 5 μηνων εγκυος ειχα κλεισει νυφη......(μαλλον 2 νυφες).....

αν γυρισετε στο τοπικ πισω ελεγα την fairy συμπεθερα.........(χωρις ακομη να γνωριζω την χανουμισα κουκλα)!!

επισης ελεγα και την Νεφελιτσα συμπεθερα ......:-P

natasa αφου εισαι τοσο κοντα γιατι δεν ερχεσαι να γνωριστουμε??

κοριτσια, οπως και να ρθειτε (με ταξι ή με σοφερ μπουμπου ή fifi ή φαιρυ ξεκινηστε ολιγον τι νωριτερα!

παω να κανω ντουζακι γιατι σε λιγο ξυπναει ο λεβεντης μου για γαλα!!

εχω και πεθεριδιον σημερις.....θελει υπομονη η ημερα!!:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

να μαι κι εγω

τι βλεπω,κανονιζεται φαγοποτι?

τι κανουν τα μπεμπονια?

τι κανετε εσεις?

ο δικος μου μπεμπης ειναι αρωστουλης,εχει βιχαλακι,κλαψ σνιφ

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Γειά σου Γκελάκι!!! Ναι κανονίζουμε συνάντηση και είμαι τόσο ενθουσιασμένη γιατί είναι η 1η φορά που θα βγω μόνη μου μετά απο 7.5 μήνες!!! Εμείς είμαστε πολύ καλά και η μπέμπα έχει φτάσει τα 75εκ και 8550 γρ.!!! Κάναμε και εμβολιάκι σήμερα! Ο κούκλος σου είναι αρρωστούλης? Περαστικά σας... Υπομονή κοριτσάκι σήμερα στην παιδιατρο αυτό μου έλεγε, όλα έχουν πέσει σαν τα κοτοπουλάκια από ιώσεις... Πολλά σας φιλιά

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλημερα!!!!

Τελικα παστακια ο δικος σου ονομα και πραγμα , πασα τον ανεβαζεις πασα τον κατεβαζεις ε να οριστε ειναι λογικο να εχει πολλες στην λιστα του χιχιιχιχ

Μπηκα να πω ενα καλημερα και φυσικα να δω τι γινεται με την συναντηση γιατι αλλαζει καθε τρεις και λιγο !!!

Νιου φυσικα και σε περιμενουμε , να πεις στον συζυξ να κρατασει το μπεμπε!!!Σημερα ειναι η μερα μας :)

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημερααααααααααααααααα

παλι τα αλλαξατε τα σχεδια ωρε κοπελιες;;

και οι αμπελοκηποι μου πεφτανε πιο βολικα...

τι ωρα ειναι τελικα το ραντεβου;;

να δω πως θα τα καταφερω...δουλευω κεντρο μεχρι τις 5μιση ...μετα να παω σπιτι και μετα χαλανδρι...ουφ...μακαρι να τα καταφερω..θελω να σας γνωρισω λεμε...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Eννοείται Φεράκι ότι ο σύζυξ θα κάνει χρεη...νταντάς!!! Ασε που το Χαλάνδρι τον βολεύει για να με φέρει και να πάει στο σπίτι κάτι φίλων μέχρι να τελειώσουμε εμείς!!! κι έτσι θα είναι και κοντά μου η Κάλλια να μην αγχώνομαι...Αν και θα βγάλω γάλα με το θήλαστρο και θα έχει φάει και την κρέμα της οπότε μάλλον καλά θα είναι!!! Αχ ανυπομονώ!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Απάντηση στην μαρσολάν: Και ποια είσαι εσύ κυρία μου που χαλάς τα προξενιά του κόσμου; εεεεεεεεεεεεε:mad::mad::mad:;;;;;;Ο γουργούρης μου είναι πασάς....δεν θα έχει μόνο μία γυναίκα! Πατρινός δεν είναι; θα έχει μεγάάάάλη καρδια..θα τις χωράει όλες!(Ευτυχώς ο άνδρας μου είναι Πυργιώτης χιχιχιχιχι-> ευτυχώς που λέει ο λόγος, γιατί κι αυτοί είναιαιαιαιαιαι....ο καλύτερος έχει σκοτώσει την μάνα του:P:p:p)

Άκους εκεί.....εμείς κυρία μου έχουμε να κάνουμε πολλά παιδιά, με μία μόνο γυναίκα δεν βγαίνει πέρα!

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

αυτά τα ολίγα..πάω για δουλειά, μη χσ! Φιλάκια και τις καλημέρες μου απότην Πάτραααααα....:-P:razz::-P

:twisted::twisted::tongue::tongue:

χαχαχα..να πατε στο Ιραν τοτε..εκει σκεφτονται να επαναφερουν την πολυγαμιαααα!!Χαχαχαααααα!!

Καταλαβες δηλαδη????Αλλες μαναδες δεν δινουν τον γιο τους σε καμια...η παστακομανα τον ταζει απο εδω κι απο εκει...!!!

χαχαχαααα!!

Καλα εεεεεε...το ειδε κι η mybeba και απαντησε....!!αυτο ειναι interactive cafe:tongue::tongue::mrgreen::mrgreen:

Κοριτσια καλημερα σε ολες και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ δεν το ειπα εχθες...

mpoumpou δεν ξερω που ακριβως εισαι στην νεα σμυρνη αλλα εαν παρεις την Αιγαιου και βγεις πλατεια καλογηρων πολυ ευκολα βγαινεις απο περιφερειακο αττικη οδο. Εγω λεω να ξεκινησω κατα τις 6 καλο θα ητανε να εχω και παρεα στο αυτοκινητο , δεν εχω προβλημα και να ερθω να σας συναντησω να παμε ολες μαζι ας περιμενουμε και την φειρι και την μαρα τι θα κανουνε και κανονιζουμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...