Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Λοιπον κοριτσια εκλεισε , εγω θα ερθω με αυτοκινητο οποια θελει απο Βουλιαγμενης στο υψος της Δαφνης την μαζευω να κανουμε μαζι το ταξιδι.Μονο πειτε μου αυριο πως θα ερθω απο αττικη γιατι δεν σκαμπαζω και μπηκα και στο σαιτ και δεν εχει οδηγιες...α μαρι τρελομαρα τζαμπα τα μινι εγκεφαλικα που τραβηξες τα τελευταια 24ωρα , πιες αυριο 1 κανατα μονη σου να ισιωσεις..παω να κοιμηθω να εχω φρεσκο δερματακι αυριο που θα με δειτε χιχι και τα κανονιζουμε αυριο...φιλακια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

fifaki μου αν ερθεις απο αττικη οδο θα κανεις εξοδο στην δουκισης πλακεντιας...

δεν θα πας προς αεροδρομιο αλλα κατευθυνση προς Ελευσινα!Εξοδο Δουκισης Πλακεντιας ....μολις περασεις το Μετρο δ.πλακεντιας και Χαλανδριου ολο ευθεια βγαζει στην πλατεια κεννεντυ (ακριβως στο ltaliko!!)θα τα πουμε και το πρωι!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

hello και απο μενα...

τι κανετε???ευτυχως που πηρα την φαιρυ αλλιως εγω αμπελοκηπους θα ερχομουν...

Χαλανδρι λοιπον??

Εμενα μου πεφτει αρκετα μακρια και με την τρελοκινηση λογω απεργιας αυριο να δουμε τι ωρα θα πρεπει να ξεκινησω και τι ωρα θα φτασω...χαχααααα

anyway, θα παρω κι εγω αυτοκινητο, τα μερη απο κει τα ξερω μιας και ειναι παλια στεκια οταν εμενα ΒΑ προαστεια!

Βεβαια τη διαδρομη την ξερω αναποδα οποτε μαλλον θα πρεπει να ερθω οπως ξερω για να μην βρεθω Λαμια!!

Αττικη οδος εμενα μου πεφτει πολυ μακρια, πρεπει να παρω ολο το ποταμιιιιιιιιιιι ή όοοοολη τη Βουλιαγμενης για να βγω στο περιφερειακο!

Μεσογειων παλι θα πηζει...θα δω την κινηση και αναλογα αποφασιζω απο που θα ερθω, διοτι δεν την χανω τη συναντηση με τίποτα λεμεεεεεεεεεε!!!

Φαιρακι αν θελεις μιας και δεν εχεις ιδεα απο κει - ελα απο μενα παρκαρειςς στο γκαραζ και παμε με ενα τουτου! Μαρουλιδιο αν θες μπορουμε να περασουμε να σε παρουμε η να τσιμπησεις και εσυ ταξακι και να ερθεις- διπλα ειμαστε και να παμε ολες αλα μπρατσετα! Φιφη και εσυ αν θελεις...μεχρι και 4 παμε (οι πισω δειξτε λιγη κατανοηση ενεκα του σπορ διπορτου..χαχαχααααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ιταλικο διαβαζωωωωωω!!!

φατε μια μακαροναδα και για μενα ρε κοριτσια!!!χαχα

καλα μαρη fairy,τι χανουμακι τελειο το εντυσες το κοριτσι σου?????τι χαριτωμενο πλασμα ειναι αυτο???τρελλαθηκα!!

Εγω ρε κοριτσια δεν εχω αποφασισει να την ντυσω την μπεμπουλα κατι...θα ψαξω και βλεπουμε!!

Αααα...επισης να πω οτι η Παστακομανα εχει κλεισει συμπεθεριο ηδη και με την κορη της my_beba.!!!Σας το λεω για να μην νομιζει οτι μενει τιποτε κρυφο σ"αυτο το καφε...χαχαχα!!!Το παιζει σε πολλα ταμπλω καταλαβατε????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεν ειναι φοβερη η στολη ??? την ειχε παρει ο αντρας μου απο τουρκια , και μια ιδια και σε μενα :-D , νομιζαμε οτι δεν θα της εκανε αλλα μια χαρα τελικα .Αυτα τα μπουστακια ειναι τελικα ανικητα στον χρονο χαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Θα σε παρω τηλεφωνο αυριο για να δω τι βολευει τελικα .

Τον Ηρακλη να τον ντυσεις' Κοναν Ο Βαρβαρος' τετοιο θηριακι που ειναι και δεν σ αφηνει να κοιιμηθεις χαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ΜΑρσυ για στειλε πληροφοριες για το καθισματακι σας και απο κει που το πηρες και τιμες...Ειχα παραγγειλει το ρεκαρο το young sport που ειναι κορυφαιο αλλα μου ειπαν σε 3 εργασιμες θα το εχω και εχουν περασει 2,5 βδομαδες...και τα εχω παρει αν δεν παρουν τηλ σω αυριο μεθαυριο θα το ακυρωσω με εχουν πιασει οι στραβες μου

Θα σε παρω τηλεφωνο αυριο για να δω τι βολευει τελικα .

Τον Ηρακλη να τον ντυσεις' Κοναν Ο Βαρβαρος' τετοιο θηριακι που ειναι και δεν σ αφηνει να κοιιμηθεις χαχαχα

χαχαχαα σωστα κοναν ο βαρβαρος...σκεφτειτε κοιμαται απο τις 10.30 και εχει ηδη ξυπνησει 4-5 φορες με κλαματα!:cry:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...