Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Δεν εχω προβλημα αν και δεν ξερω που πεφτει το χαλανδρι .

Φιφι να κανονισουμε παλι μαζι ?? ποσες φορες εχω κανονισει σημερα μαζι σου χαχαχα ή με μπουμπου να κανονισω ή με Μαρα που παλι κοντα ειναι με Δαφνη .

Που εισαι μαρι ΜΑΡΑΑΑΑ ξυπνααααα

"

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε τι πλακα , δεν μπορει να συντονιστει η συμορια , και εγω δεν ξερω πολλα απο Χαλανδρι αλλα καπως θα με συντονισουνε οι υπολοιπες..Λοιπον εσυ φειρακι εχεις βρει σοφερ εχεις και εναλλακτικες , ασε να το παρουνε χαμπαρι και οι υπολοιπες οτι αλλαξανε τα πλανα και συντονιζομαστε εκ νεου το πρωι

γεια σου κοριτσαρα!!!την ιδια απορια εχουμε....οχι τιποτα αλλο θα αρχιζω να ανυσηχω εγω τωρα για τον δικο μου.....που μονο το γαβ ξερει απο ενα σκυλακι που εχει η γειτονισα:rolleyes:

εχετε δικιο πανω στο αγχος μου να σας τα πω ουτι ολα καλα δεν εξγηθην..λοιπον αφου μας μετρησε κεφαλι και ειδε τα χερια και τα ποδια.. τις πτυχώσεις λέει, μας έδειξε κλιπάκια με παπάκια... μετά εδειξε κατι καρτες παο διαφορα ζωακια σητν πουκι και της ειπε ποιο κανει παπαπα? ε και η πουκι εδειξε το σωστο... της ειπα να μην βαλει σκυλο γιατι σκυλο εχουμε οποτε 8α..κλεβαμε στο τεστ :P δεν ειναι τοσο 8εμα οξυνοιας οσο κατα ποσο εντυπωνονται δεδομενο σοτν εγκεφαλο.. ε αμα εντυπωνονται σου λεει όλα καλα!

dZJip3.png

λοιπον στο LA PIAZZA....αγιας παρασκευης 100!ειναι ακριβως στην παλια κενεντυ!!

εχει στενα γυρω απο εκει για ευκολο παρκαρισμα, και ωραια πιτσα και ζυμαρικα!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

οκ μεσα μεσα ουτως η αλλως με ταξι πηγαινοερχομαι οποτε δεν μου ειναι θεμα λογω απεργιων..και χεσμενα τα εχω τα μετρα! οποια απο νοτια προαστεια 8ελει μου λέει για να κανονιστουμε ταριφοπουλες

dZJip3.png

Ρε τι πλακα , δεν μπορει να συντονιστει η συμορια , και εγω δεν ξερω πολλα απο Χαλανδρι αλλα καπως θα με συντονισουνε οι υπολοιπες..Λοιπον εσυ φειρακι εχεις βρει σοφερ εχεις και εναλλακτικες , ασε να το παρουνε χαμπαρι και οι υπολοιπες οτι αλλαξανε τα πλανα και συντονιζομαστε εκ νεου το πρωι

αρε φιφακι εισαι αστερι!!!!;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

http://www.lapiazza.gr/ χοχοχοχο εχει και το μενου....ακολαστο τορτελινι σου ερχομαι!

αρε mara.,....και γω εχω κολλημα με τα ζυμαρικα λεμεεεεεεεεεεεεεεε.....αντε να γνωριστουμε επιτελους αυριοοοοοοοοοοοοο......

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

πωπω πλατεια κενεντυ... στο πιατο μου το φερατε ρε κοριτσια... ευχαριστω

υπολοιπα κοριτσακια απο νοτια, καλο κουραγιο στη μετακινηση σας

αμα ερθουν απο περιφερειακο δεν θα εχουν προβλημα smoutsaki.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

τι εγινε καλε που πηγαρτε ολες?????

ρε μαρα...οταν λες οτι εχεις ανοιχτο το κινητο..να τα λες ολα..εχω ανοιχτο το κινητο για μια ωρα! οποια προλαβει προλαβε!!!!!!!!!! χαχαχαχ

ανοιξε το καλο μου που σου εχω στειλιε μην!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...