Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Rosebaby,σ ευχαριστώ πολύ,κοριτσάκι μου!!!Με ησύχασες πάρα πολύ με την απάντησή σου!!Μα μου έκανε εντύπωση που ο γιατρός τα βρίσκει όλα πολύ καλά!!Αν ήταν κάτι θα μου έλεγε...φιλάκια πολλά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι στο λέω σίγουρα γιατί μου το είχε πει και η γιατρός μου, ότι οι μετρήσεις γίνονται πολύ στο περίπου τις τελευταίες εβδομάδες.

τις κάνουν έτσι για να ξέρουν στο περίπου, γι αυτό δεν σου το έκανε θέμα ο γιατρός.

άλλωστε ακόμα και έτσι πάλι μέσα στα φυσιολογικά όρια είσαι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

έχεις καμία φωτό να δω ποιοι είναι ακριβώς ?

πόσο το πήρες ? μήπως να το σκεφτώ και εγώ ? γιατί το καρότσι δεν λεει με τόση ζέστη

θα βαλω τον αντρα μου να ανεβασει το βραδυ στο φεισμπουκ να δεις πως την ειχα στον σαραντισμο.Με αυτο πηγαμε!!!!!το μονο θεμα,αλλα και σε αυτο βρηκα λυση,ειναι οτι αν φοραω χαμηλο ντεκολτε το μωρο ακουμπα στο δερμα μου κι οσο να ειναι ιδρωνει και κοκκινιζει.Βαζω ομως σε εκεινο το σημειο ενα πολυ μαλακο πανακι κι ολα καλα.Με εχει καταβολεψει.

Εντωμεταξυ,η ουρα ειναι βολικη οταν εχει ηλιο ή αερα,τη ριχνεις πανω απο το κεφαλακι και μια χαρα.

Τι να σου πω...η δικια μου δεν διαμαρτυρεται....κι εγω βολευομαι.

θα περιμένω να δω και μάλλον θα πάρω και εγώ πόσο περίπου να έχουν ?

όχι ότι με νοιάζει , όσο και να έχει θα πάρω αλλά να ξέρω

42 ευρω ο απλος,εγω που εβαλα σχεδιο στην ουρα πηγε 47 και 3 ευρω το κουριερ.Ειναι χειροποιητο,τα φτιαχνει μια κοπελα στην Αθηνα,απο εκει πηρε κι η μπουμπου.H ιστοσελιδα της κοπελας ειναι η www.babywearing.gr...ριξε μια ματια κι αποφασιζεις.

Διαφημίσεις

Aγάπες μου, σας γραφω καθισμενη πανω σε μια κουτα και περιτριγυρισμενη απο καμια 150αρα ακομη και αμπαλαρισμενα επιπλα παντου...

Ο μικρος κοιμαται πανω στο μπαμπα του - ο οποιος εφτιαξε αυτοσχεδιο σκαμπο (απο κουτες) και επισης αυτοσχεδιο τραπεζακι και βλεπει τη Βραζιλια στην τηλεοραση που δεν αμπαλαρανε σημερα...

Το σπιτι να μην σας περιγραψω πως ειναι (η λεξη παραπεμπει στα σπιτια με τα κοκκινα φωτακια απ'εξω)

7 ατομα μαζευανε ολη μερα...

Απο αυριο νετ γιοκ μεχρι να εδεησει ο οτε να μας κανει μεταφορα στο νεο σπιτι...

Η εμπειρια να γινεται πανικος στο σπιτι να μαζευουν απο παντου και σε ολα τα δωματια και παραλληλα ο μικρος μου να θελει εδω και ΤΩΡΑ μπουμπς ειναι εκπληκτικη...χαχαχααααα!

Αν δεν το παρεις και χαλαρα θα σου στριψει!

Α ναι ξεχασα, ειχαμε και τον κοκερινο ο οποιος προσπαθουσε να αποδρασει απο το δωμαΤΙΟ που ηταν για να κανει χαρες στον κοσμο....

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟτι να ναι!

σας φιλω ολες ελπιζω να εχω νετ συντομα και να τα πουμεεεεεεεε

μακιααααααααααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μπουμπούκα μου που είσαι κορίτσι μου

πω σε καταλαβαίνω έχω κάνει και εγώ πολλές μετακομίσεις στην ζωή μου και μπορώ να καταλάβω τον χαμό με τα πράγματα και τις κούτες.

υπομονή , δες το από την θετική πλευρά και φαντάσου το σπίτι τελειωμένο και καθαρό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!

Καταρχήν Βανιλίτσα μου να τον χαίρεσαι τον μπεμπάκο σου, να είναι πάντα γερός και καλότυχος! Χάρηκα πολύ που είχες έναν συντομο τοκετό. Εύχομαι από εδώ και πέρα να περνάτε μόνο στιγμές ευτυχίας μαζί του. Είδες που τελειώσανε όλα καλά!

Εγώ σας διαβάζω καθημερινά, απλά δεν μπορώ να γράψω εύκολα. Η μικρή είναι γύρω στις 15 ώρες πάνω στο στοίθος μου! Δεν ξέρω τι συμβαίνει βρε κορίτσια. Τα έχω παίξει κυριολεκτικά. Πήγα και σε δεύτερο παιδίατρο εξιδικευμένο στον θηλασμό και τα βλέπει όλα φυσιολογικά. Εγώ πιστεύω ότι δεν έχω ποσοτητα γάλατος μεγάλη και το μωρό δεν χορταίνει γι αυτό το αναζητεί συνέχεια. Από την άλλη παίρνει πολύ καλό βάρος κάθε εβδομάδα. Με το θήλαστρο δεν έχω χρόνο να βγάλω και άμα δοκιμάσω μπορώ μόνο από το ένα στοίθος και δεν βγάζω και καμιά τρελή ποσότητα. Τι να πω δεν ξέρω. Δεν τα περίμενα ρε γαμώτο τόσο δύσκολα τα πράγματα.

Επιχειρησα να την βγάλω βόλτα με το καρότσι από το σπίτι μέχρι το φαρμακείο του άντρα μου και ξεσήκωσε στην διαδρομή τον τόπο από το κλάμα της! Τι θα γίνει και με αυτό? Και εσάς κλαίνε? Μαρέσει που περίμενα να σαραντήσω, δεν τολμάω να ξαναβγώ. Ομολογώ να πω ότι το ring sling είναι σωτήριο, απλά δεν έχω μάθει ακόμη να βάζω σωστά το παιδί. Εσείς πως τα καταφέρνετε Marsolanaki και Μπουμπουκα?

Μου έχετε λείψει πολύ, αλλά όπως λεέι και η Ρόουζ σιγά σιγά θα ξαναεπάνέλθουμε όσο παιρνάει ο καιρός.

Το αυτοκινητάκι μου ακόμη δεν βρήκα χρόνο να το οδηγήσω. Και έχω να το κάνω από αρχές Οκτώβρη!!!

Ο άνντρας μου έχει διανυκτέρευση σήμερα και έτσι είμαι μόνη σπίτι. Καταφερα και κοίμησα την μικρή και τώρα απολαμβάνω την αγαπημένη μου μπύρα στο μπαλκόνι και σκεύτομαι όλες τις αγωνίες που είχαμε μέχρι να γεννήσουμε. Σας ευχαριστώ όλες για την όμορφη παρέα που έχουμε! Με βοηθήσατε πολύ περισσότερο από ότι φαντάζεστε! Σας αγαπώ πολύ!

nefelakoooo πιες και για μενα μια μπυριτσα γιατι εμεις με τον αντρα μου προσπαθουμε να την κοιμησουμε και τιποτα..α κι απο κλαμα αλλο καλο...καθε μερα οταν βραδιαζει,.παντως στη εκκλησια την τεταρτη και χτες που πηγαμε στη δουλεια βολτα κοιμοταν συνεχεια..τι να πω τα παιδια μας μια ετσι και μια γιουβετσι εινα..ΜΑΡΑΑΑΑΑΑΑ που εισαι ??????

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

hello,

η μικρη κοιμαται,εγω ξεμπερδεψα με τις περισσοτερες δουλιτσες και πριν ξεραθω ειπα να ριξω μια ματια!!!

Σημερα ξανακαναμε μαζι με το κοριτσακι μου μπανιο...ηταν η καλυτερη της και η δικια μου φυσικα.Το απολαυσε γιατι ενιωθε ασφαλης επανω μου και της εριχνα συνεχεια ζεστο νερακι,μια χαρουλα η κοπελα μου...

νεφελη αφου ο γιατρος τα βρηκε ολα καλα,μην ανησυχεις...πιες και μπυριτσες μπολικες βοηθανε στον θηλασμο,κανε οσο περισσοτερη υπομονη μπορεις:Dστο ρινγκ σλινγ την βαζω ευκολα αλλα στη θεση με τα ποδαρακια ανοιχτα κι εξω.Ακολουθησα τις οδηγιες κι ολα καλα.Επισης εχει και βιντεακια που μπορει να δει κανεις.Παντως την βαζω πολυ ευκολα και δεν διαμαρτυρεται,την παιρνει και ο υπνος με το περπατημα.Σπανια να μου κλαψει..μονο οταν σφιγγεται αλλα αυτο το εχουμε και στο ξαπλα οποτε δεν το θεωρω σημαντικο.Νομιζω οτι επειδη με αγγιζει με το κορμακι της νιωθει ασφαλεια και θαλπωρη.Αν και μεχρι τωρα δεν εχει τρομερη εξαρτηση,πολλες φορες θελει επαφη η ψυχουλα μου...κυριως το βραδυ θελει λιγο παραπανω αγκαλιτσα,γερνει τα ματακια και..τσουπ,κοιμαται.

Σας αφηνω,ελπιζω να με παρει ο υπνος γιατι το απογευμα δεν τα καταφερα να κοιμηθω καλα και νιωθω λιγο κουρασμενη

φιλακια σε ολες

καλησέρα κορίτσια μου

νεφελάκι μου τι κάνεις ? και εμείς μια απο τα ίδια δεν τόλμησα ακομα να βγω βόλτα με το μωρο. μόνο με το καρότσι μέχρι την μανα μου πάμε. 2 φορές τόλμησα να τον παρω μαζί μου στα λητώ και έγινε χαμός. τι να πω.

θα μεγαλώσουν μωρέ υπομονή θέλει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Hallo girls!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη. Αν και ξεκινησαμε για μια ακομη φορά την μερα μας με την μικρή κολλημένη πάνω στο στοίθος, ήρθε η κολλητή μου από Θεσσαλονικη και τελικά με έπεισε να βγούμε για καφέ. Εβαλα με την βοηθεια του άντρα μου την μπέμπα στο σλινγκ, με πεταχτό το αριστερό βυζάκι έξω για να το πιπιλάει και βγήκα. Αφού πρώτα βάφηκα και φόρεσα μια καινουργια βράκα-φόρεμα που πήρα λίγο πριν γεννήσω. Η μικρή μετά από ένα τέταρτο κοιμήθηκε και έτσι μας άφησε να απολαύσουμε και το καφέ μας και να πάμε και για φαγητό μετά. Γίναμε και το επίκεντρο της πόλης. Το σλινγ δεν πολύ κυκλοφορεί εδώ οπότε απορούσανε όλοι με το σύστημα. Τώρα γυρίσαμε, η μπέμπα έτρωγε κανένα μισάωρο σαν φυσιολογικό παιδί που θηλάζει και ξανακοιμήθηκε. Δεν το πιστεύω!!!

Εσείς τι κάνετε κοριτσάκια μου? Ρόουζ μου πρέπει να το παλέψουμε αυτό με το κλάμα δεν γίνεται! Αλλά ρε γαμώτο αντί να χαίρονται που τα βολτάρουμε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κλαίνε! φοβούνται! αντε να περάσει λίγο ο καιρός να αρχίσουνε να αντιλαμβάνονται περισσότερα μήπως και σωθούμε.

γεια σας κοριτσια εγω σας γραφω απο την πανςμορφη Αιγινα , ημικρη μου ολο γκρινιαζει και εχθες ειχαμε κολικους . Εν το μεταξυ την βλεπω και μεταμορφωνεται απο μελαχροινη γινεται καστανοξανθη .

Σλινγκ θελω να παρω και εγω ποιο προτεινετε?

Νεφελιτσα και εγω τα ιδια με το γαλα απορω πως αντεχεις , αν δεν εδινα ξενο θα εμενε πεινασμενο το παιδι .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλησπέρα κορίτσια

εμεις αλλάξαμε νουμερο πάνας, εκείνο μας ήταν μικρό και τα κακά μας έβγαιναν απ' εξω

σήμερα και εμεις βγήκαμε για καφέ και ήταν υπέροχος , κοιμόταν σε όλη την διάρκεια.

ηταν η μέρα μάλλον

και εγώ θελω να πάρω σλινκ έτσι όπως σας ακούω, ποιο προτεινεται ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...