Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

mpravo re μαρουλιδιον. μπραβοοοοοο. οπως ειπες. Pouki rules!!!!!

Σταση αμπελοκηποι κοριτσια, μην τραβιεστε αλλου γι αλλου.

Κλειστε (εσεις οι πιο χαλαρες) και ενημερωστε μας για ολες τις λεπτομερειες. Γιουπιιιι, παλι θα δω τις καινουργιες μου φιλεναδιτσες και θα γνωρισω κι αλλες.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο στην πουκιτσαααααααα !!!μπραβο ρε Μαρα μου πολυ χαρηκα!ολα τελεια!πανεξυπνη κ πανεμορφη η πουκιτσαααααα!!!ελπιζω να ηρεμησες δια παντως γιαυτο το θεμα πλεον!!

Holy Diver

λοιπον εχουμε και λεμε: ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 7 ΣΤΑ APPLEBEES ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ...

Πηρα τηλ αλλα κρατησεις λεει δεν κανουν .....

εγω λεω 7:15 στο σταθμο αμπελοκηπων στα εκδοτηρια εισητηριων να κανουμε οι πρωτες συναντηση και οσες ερθουν απο δουλιτσα αργοτερα...να ερθουν κατευθειαν applebees.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλε Μαρα τι εννοας οτι συνδιασατε τον ηχο παπιας με την καρτα παπιας?δεν το αντεληφθην!!!

γεια σου κοριτσαρα!!!την ιδια απορια εχουμε....οχι τιποτα αλλο θα αρχιζω να ανυσηχω εγω τωρα για τον δικο μου.....που μονο το γαβ ξερει απο ενα σκυλακι που εχει η γειτονισα:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

πες μου οτι η πουκι ακουσε ηχο παπιας κ εδειξε καρτα παπιας:shock::shock: η ραφαελα 7 μηνων καπου εκει της λεγαμε πως κανει η παπια κ εκανε πα πα πα ο σκυλος εκανε αφ αφ η κοτα εκανε κο κο κο αλλα να τα δειχνει δεν ηξερε!ο αλεξ 9-10 μηνων τα εκανε αυτα.γυρω στο χρονο αναγνωριζαν τα ζωα στις φωτο!

Holy Diver

ποοοοοοοοοοοοοοοοοουκι ρουλς φορ εβερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τελεια νεα μαρακο!!!!

αυριο μαλλον θα τα καταφερω και εγω για τη συναντηση....πως θα σας γνωρισω;;;;....μονο την σμουτς εχω στο μυαλο μου που την εχω δει στο φεις...

καλα αν δω πολλες γυναικες μαζεμενες θα καταλαβω....;):-D

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

κοριτσια καλημερες!!!!βλεπω προγραμματισατε συναντηση..τι θα λεγατε οταν γινει καλυτερος ο καιρος να βρεθουμε κ στο παρκο Τριτση για βολτα με τα μωρακια μας???

Geonutr ας βρεθουμε αυριο και εννοειται οτι παμε για καροτσαδα ολες μαζι με μωρα .

Φυσαλιδακι μου δηλαδη θα ερθεις και εσυ , τι ωραια , Γιουπιιιιιι

Μαλλον θα πρεπει να ανησυχω και εγω τωρα που δεν αναγνωριζουμε τα ζωακια ...και δεν γαυγιζουμε :tongue:

καλα , αυτος ο ασφαλης τροφοδοτης , φοβερος , ενα ολοκληρο μανταρινη εφαγε και ενα πορτοκαλι (τα ξεζουμισε και ηθελε και αλλο)φοβερο αντικειμενο ..τι βγαζουν

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας καλέ....

Χάθηκα ε;...Κ@λοκλέισιμο του μήνα...μιλάμε τα έχω παίξει...και μετά την δουλειά, μισή ωρα στο σπίτι για να φάω, τρέξιμο για φυσικοθεραπείες, γυρνάω, φεύγει ο πάστας, μενω μετά γουργουρίου...πτώμα..πέφτω στο κρεβάτι dead!

Τι κάνετε καλέ;όλα καλά;Καλό μήνα κιόλας...εμείς 10/02 ξεκινάμε φρουτάκια και 19/02 κλείνουμε 10 χρόνια παρεούλα με τον χαζμπαντ!Τυχαίο δε νομίζω.....

Βλεπω μάζωξη πάλι...καλαααααααααααααααααα...ζουλεύω πάλι

Γειααααααααααααααααααα σας! μολις ήρθαμε.. όλα καλά όλα εξαιρετικά.. το ποθκιδι rules και ειναι αναπτυγμενη και εξυπνη και τα πάντα όλα.. συνδυασαμε τον ηχο της παπιας με την καρτα παπια..αμ πως!

έλα γραφει το Πουκάκι λέμεεεεεεεεεεεεεε...είδες μαρή που ανχωνόσουν; Το Μαρόπαιδο φυσάει λέμεεεεεεεεεεεε....ακου 'κει του έδειξαν πάπια και άκουσε και ήχο και το αντελήφθειν...η σκατούλα...μείνε τώρα χαζομαμά Αθήνα , να εκδράμει με την ησυχία της η Πουκίτσα....να σε κλ@σει, όπως λεγαμε...χιχιχιχιχιχ....ά ρεεεεεε Πούκι...δίνω μπέμπη με προίκα....και αν βλέπεις κιόλας είναι κούκλος και χοντρούλης ή χοντρούλης και κούκλος....ό,τι θες διάλεγε.....έλα θα'χεις το λάδι σου, οροφοδιαμέρισμα στο κέντρο της Πάτρας, χωράφια κτλ κτλ....ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΟ ΑΝΔΡΑ...αντε....!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

α να σας πω!!!εμεις την θελουμε την πουκι:tongue: βασικα τωρα που το σκευτομαι κ του σμουτσακιου ειναι κουκλι κ η πηνελοπιτσα το ιδιο ασε που εχουμε κ καψουρα με Ελινα:confused: τι θα γινει?για σας παρακαλω!!!μη κανετε ομορφα παιδια ρε δε ξερουμε ποιο να διαλεξουμε.εγω προσωπικα εχω φαει καψουρα με Αντωνελο!!:tongue::tongue:

Holy Diver

Καλά δεν πειράζει...πάρε εσύ την Πουκίτσα να πάρω εγώ τη Νεφελίτσα...κουκλάκι είναι κι αυτή και μας κάνει.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

α να σας πω!!!εμεις την θελουμε την πουκι:tongue: βασικα τωρα που το σκευτομαι κ του σμουτσακιου ειναι κουκλι κ η πηνελοπιτσα το ιδιο ασε που εχουμε κ καψουρα με Ελινα:confused: τι θα γινει?για σας παρακαλω!!!μη κανετε ομορφα παιδια ρε δε ξερουμε ποιο να διαλεξουμε.εγω προσωπικα εχω φαει καψουρα με Αντωνελο!!:tongue::tongue:

και γω εχω φαει καψουρα με Αντενελο λεμε....αφου λεω οταν κανω κορη να ανεβω σαλονικα :-D:tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...