Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

θα σου ακουστεί κλισέ... αλλά πάλι καλά είσαι στα ναυτιλιακά και έχεις την οικονομική δυνατότητα για αυτό το δύσκολο ταξίδι που σου έφερε η μοίρα. Εγώ όταν έκανα εξωσωματική έπαιρνα 750€ (ήθελα να ασχοληθώ με αυτό που σπούδασα και ξεκίνησα από το 0). Όλες μου οι οικονομίες έφυγαν εκεί. Δουλεύω 12 χρόνια και είμαι 28. συν 2 σεζόν από 2 μήνες καλοκαίρι. Πάπαλα. 0 έφτασα. 15κ έτσι, αέρας και συν μέχρι να φτάσω εκεί που δεν τα έχω υπολογίσει. Βέβαια, θα το έκανα ξανά και ξανά για το χαμόγελο της. 

αν δεν έμενα με την δεύτερη εμβρυομεταφορά, δεν είχα λεφτά για άλλη προσπάθεια. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Ναι και εγω σ αυτες τις στασεις μπορω .Λοιπον μολις κλεισουν το μερος σου στελνω πμ , να συννενοηθουμε οκ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρη μπουμπου...τι φοβασαι 2 μετρα γυναικα??:tongue::tongue:

στις 7.30 που θα συναντηθειτε μια χαρα ωρα ειναι...

Τα applebees,ειναι ακριβως εξω απο το μετρο σταση Αμπελοκηποι...ανεβαινεις κυλιομενες και τσουπ...φατσα καρτα!!

Οσο για τα γευματα εμεις κανουμε 5 κανονικοτατα!!

καληνυχτα και φιλακια!!

xaxaxaxa, τι να κανω ρε συ,εχω μαθει απο 18 χρονων με το αυτοκινητο και οταν βραδιαζει κατι παθαινω με τα ΜΜΜ!

καλημεραααααααααααα

παλι το ξενυχτησαμε χθες?????????????

αχ βρε μπουμπου....αχ βρε μπουμπου!!!τι φοβασαι κοριτσαρα???τι να πουμε και μεις η 1,55????:roll::P

βρε τα applebee's ειναι ακριβως διπλα στο μετρο!με το που θα βγεις...τσουπ βλεπεις την ταμπελα!!!

γιατι δεν μαζευεστε ολες καπου στην Δαφνη, να ρθειτε παρεουλα με μετρο??

ροζακι μου ποτε πας δουλιτσα???του ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ??:P:rolleyes:

αχ και γω σε 10 15 μερες πρεπει να παω!!δεν με παιρνει αλλο μου χουν σπασει τα νευρα!!

να δω πως θα την παλεψω που μενω παιανια και δουλευω Πατησιωνννννννννν λεμε!!!

mara μου να μας πεις πως τα πηγε η πουκη μας εεε??

ΚΑλέ Παιανια μένεις??ααααα! Ειναι το πατρικο εκει. Ερχομαι σχετικα συχνα!

Καλημερα κοριτσια ,καλα πως την παλευετε που κοιμοσαστε τοσο αργα?? εμ παιζει ρολο και η ηλικια να μου πεις..Κανονισανε τελικα για αμπελοκηπους fridays?? τελεια:D οποια κοπελα θελει bodygard στην διαδρομη μπορουμε να συναντηθουμε σε μια σταση μετρο και να παμε ολες μαζι..εγω με την κοιλια εχω και εκτοπισμα!!!

Μαρα αμεσως πες μας τι εγινε????

Δαφνη μετρο μπορω να ερθω κι εγω να αφησω το αμαξι μου εκει και να παμε ολες αλα μπρατσετα μαζι και η φαιρυ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Καλημερουδια σε όλες...κανα νεο απο Πουκιδι ειχαμε??

Παω να κανω τις εξωτερικες μου δουλειες και επιστρεφω δρυμητερη!!!

Αν θελετε κοριτσακια να βρεθουμε μετρο Δαφνης θα χαρω να παμε ολες μαζι (ειμαι και φοβιτσιαρα ανευ τουτου)

Καλημερουδια σε όλες...κανα νεο απο Πουκιδι ειχαμε??

Παω να κανω τις εξωτερικες μου δουλειες και επιστρεφω δρυμητερη!!!

Αν θελετε κοριτσακια να βρεθουμε μετρο Δαφνης θα χαρω να παμε ολες μαζι (ειμαι και φοβιτσιαρα ανευ τουτου)

xixixixixixixix!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα μη γελας παιδι μου και κοροιδευεις...

Δε φοβαμαι το μετρο η το τραμ τη διαδρομη απο και προς τα εκει φοβαμαι...ενω παλια που εμενα στα μερη μας, δεν μασαγα τιποτα, τωρα μολις δω ερημιες τα παιζω...χαχαχαααα

Μπουμπου και εγω ετσι φοβαμαι , μα τι κακο και αυτο με τους φοβους μου .

Λοιπον αντε επιβεβαιωστε το μερος και την ωρα , ειπαμε τεταρτη ετσι ?

Σημερα πρωτη φορα θα δωσω φακη στην φακιρισα μου :tongue: για να δουμε αντιδρασεις

χαχαχα μη γελας παιδι μου και κοροιδευεις...

Δε φοβαμαι το μετρο η το τραμ τη διαδρομη απο και προς τα εκει φοβαμαι...ενω παλια που εμενα στα μερη μας, δεν μασαγα τιποτα, τωρα μολις δω ερημιες τα παιζω...χαχαχαααα

βρε μ΄αρεσει που γελω μαζι σου...αλλα εγω ασε σου λεω.....πιπι απανω μου εχω κανει οταν με πιασει η φοβια μου!!

απλα εχω εξοικιωθει λιγουλακι τωρα που δουλευω εξαρχεια!!!

fairy και γω σημερα πρωτη μερα θα του δωσω αστρακι με κοτοπουλο και ντοματουλα...αντε να δουμε αντιδρασεις!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ναι fairy καλως εχοντων των πραγματων θα ερθω!!κατα τις 6:30 θα ξεκινησω, γιατι μεχρι να παρκαρω σε καποιο μετρο,..!!για την new δεν ξερω.

γυρω στις 7 να βρεθουμε!εε?

θελετε να κλεισω?για 8 ατομα??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Κοριτσάκια η συνάντηση για αύριο είναι με ή άνευ μπεμπεκίων??? Θέλω πολύ να έρθω αλλά αύριο το πρωί έχουμε εμβόλιο, οπότε αν πάνε όλα καλά και απύρετα, θα έρθω. Στις 7.30 στα Applebees της Πανόρμου και Αλεξάνδρας ε? Αυτά δε λέτε στους αμπελόκηπους???

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Καλημέρα! Κοριτσάκια η συνάντηση για αύριο είναι με ή άνευ μπεμπεκίων??? Θέλω πολύ να έρθω αλλά αύριο το πρωί έχουμε εμβόλιο, οπότε αν πάνε όλα καλά και απύρετα, θα έρθω. Στις 7.30 στα Applebees της Πανόρμου και Αλεξάνδρας ε? Αυτά δε λέτε στους αμπελόκηπους???

βρε ανευ μπεμπακιων,τωρα αν καποια κοπελα δεν εχει που να το αφησει το μπεμπε ,ειναι ευπροσδεκτο και με τα χιλια μαλιστα!!:P

iA8hp3.pngWtKrp3.png

οποτε 7 στο applebees

Οκ!!!!

Με το μετρο υποθετω ερχονται αλλα δεν ξερω σταση , φανταζομαι οτι η Μπουμπου και η φιφι θα ξερουν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...