Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

οκ και τα fridays μια χαρα ειναι.ψηφιζουμε ....

παειιιιιιιιιιιιιιι......οποια μπανει ψηφιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:wink:

γεια σου marsy.....τι κανει η μπουμπουκα σου???της ελειψες εεεε??

γεια σου Vanilitsa,καλα ειναι η μπεμπουλα...πριν κανα μισωρο κοιμηθηκε...Της ελειψα οπως φανηκε αλλα ενταξει ξαναμπηκαμε σε γνωστους ρυθμους!!

Πωωωω...στα Applebees,εχει και το αγαπημενο μου Λεμοναδα με Φραουλα...απιθανο αναψυκτικο!!!

Καλα..δεν σχολιαζω γιατα υπολοιπα...

Παντως το Σαββατο γινοταν πανικος στα Fridays και στα applebees επισης...

Εσεις που θα πατε απογευματακι μια χαρα θα βρειτε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα και μενα ετσι μου κανε οταν γυρισα απο το Βελγιο , με κοιτουσε και κρυβοταν ..

Καλα ειμαστε ροζ μου .Εσυ τι κανεις ? συνηλθες απο το στομαχι σου

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Ροζ ποτε ξεκινας? μιλησες με το γραφειο σου , τους ειπες για το μειωμενο? πρεπει να τους παρω και εγω βασικα αλλα ολο το αναβαλω

Διαφημίσεις

εγώ λογικά ξεκινάω στις 14 αλλά παίζεται να πάω λίγο νωρίτερα ή μια μέρα στο ενδιάμεσο ανάλογα για να μου πει η κοπέλα που φεύγει κάτι πράγματα

τηλ δεν πήρα γιατί δεν χρειάζεται θα τα πούμε όταν γυρίσω εμείς είμαστε μικρό μαγαζί δεν χρειάζεται και πολύ γραφειοκρατεία

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ναι καπως ετσι και μας , βασικα εγω πρεπει να τους θυμησω οτι υπαρχει το μειωμενο και να ενημερωσω τον λογιστη ( ειναι εξωτερικος συνεργατης) εχω ενα αγχος βρε παιδι μου , δεν ξερω τι θα συναντησω .Στην ουσια λειπω ενα χρονο ακριβως

εγώ να δεις τι αγωνία έχω γιατί δεν είναι μόνο ότι έλειπα τόσο καιρό είναι οτι θα φύγει και η άλλη κοπέλα απο το κατάστημα λιανικής και θα χρειαστεί κάνω διπλή δουλειά και να μοιράζομαι σε δυο μαγαζιά. μέχρι τις 2 στην λιανική και μέχρι τις 5 στο service

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...