Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ωραια ειναι και τα applebee's στους Αμπελοκηπους!εινα διπλα στο μετρο!!:P

applebee's!!!!! καλα πεθαινω λεμε!!!!!!!!!!!! εχω και καιρο να φαω! απο φοιτητρια που πηγαιναμε στα applebee's στην πλατεια φωκιωνος!!!!!! ωραια χρονια!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ας μη βασιστουμε σε μετρο καλυτερα διοτι με τις απεργιες και τις βλακειες μπορει να μεινουμε στον αερα και αντε μετα να πας με αμαξι αμπελοκηπους...

Θα ελεγα να βρουμε κατι καλό και ομορφο να χαλαρωσουμε...

Παντως στο μπαλουξ ηταν τελεια εγω πηγα και κυριακη βραδυ και για φαγητακι...

Παρολα αυτα ας διαλεξουμε περιοχη!

Να σας πω την αληθεια εμενα μου γουσταρει πολυ το Γκαζι εχει τελεια τελεια τελεια μαγαζια!!!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Να κανουμε κανα τσεκ στα site να εχει καμια απεργια την Τεταρτη γιατι και το Γκαζι εχει μετρο και σε βγαζει κατευθειαν πλατεια!

Επισης αν θελουν καποια κοριτσακια που φοβουνται να οδηγησουν μακρια να κανονισουμε ποιες ειμαστε σε κοντινες περιοχες να τις παρουμε μαζι οι υπολοιπες οι γκαζιαρες...χχαααχαχαχααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

κοριτσια ας μη βασιστουμε σε μετρο καλυτερα διοτι με τις απεργιες και τις βλακειες μπορει να μεινουμε στον αερα και αντε μετα να πας με αμαξι αμπελοκηπους...

Θα ελεγα να βρουμε κατι καλό και ομορφο να χαλαρωσουμε...

Παντως στο μπαλουξ ηταν τελεια εγω πηγα και κυριακη βραδυ και για φαγητακι...

Παρολα αυτα ας διαλεξουμε περιοχη!

Να σας πω την αληθεια εμενα μου γουσταρει πολυ το Γκαζι εχει τελεια τελεια τελεια μαγαζια!!!!!!

γεια σου μπουμπουκα!!!

μωρε το γκαζι πεφτει λιγο μακρια ....και ο μπαμπας δεν ειναι για πολλες ωρες....μονος με τον μικρο,θα ερθει απο δουλεια κατα τις 7, και μετα οσο να ναι ειναι και αυτος λιγο πτωμα!

καμια αλλη προταση??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κοριτσακια...τελεια ειναι τα Applebees..πηγα εκει Σαββατο βραδυ...ειχα ξεχασει ποσο τεραστια ειναι τα πιατα του,χαχα!!!

Εκει πιο πανω εχει και fridays που ειναι εξισου τελεια!!!

Μπουμπουκα...Γκαζιιιιιι!!!Yeah...τελεια ειναι...οταν με το καλο ξαναρθω...θα παμε μια βολτουλα κι απο κειθε!!!

Διαφημίσεις

Helloooo. Τελικά λεμε για Χαλανδρι ή για Αμπελόκηπους? Αμα ειναι να παμε Αμπελοκηπους μηπως ειναι καλυτερα να παμε στα Fridays? Λεω εγω τωρα.

Νομιζω καλυτερα τετοιο στυλ μαγαζιου, παρα αυτο που ειχα να προτεινω εγω, ειναι πολύ διαφορετικο το στυλ του και πιο σοβαρο. Παμε Fridays ή Applebees για πιο τζερτζελο.

4Rnfp3.png

Καλα εγω εγραφα, χωρις να δω τι εχετε γραψει οι υπολοιπες. Εγω προτιμω τα fridays γιατι τα applebees ειναι συνηθως αδεια και μου τη σπαει αυτο. Αλλα φυσικά ακολουθω όπου θελετε

4Rnfp3.png

Helloooo. Τελικά λεμε για Χαλανδρι ή για Αμπελόκηπους? Αμα ειναι να παμε Αμπελοκηπους μηπως ειναι καλυτερα να παμε στα Fridays? Λεω εγω τωρα.

Νομιζω καλυτερα τετοιο στυλ μαγαζιου, παρα αυτο που ειχα να προτεινω εγω, ειναι πολύ διαφορετικο το στυλ του και πιο σοβαρο. Παμε Fridays ή Applebees για πιο τζερτζελο.

οκ και τα fridays μια χαρα ειναι.ψηφιζουμε ....

παειιιιιιιιιιιιιιι......οποια μπανει ψηφιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:wink:

γεια σου marsy.....τι κανει η μπουμπουκα σου???της ελειψες εεεε??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κοριτσια εγω ειμαι μεσα σε οποιο και οπου θελετε, το μονο προβλημα ειναι εαν εχει απεργια το μετρο μπορει καποιες να ταλαιπωρηθουνε να φτασουνε αμπελοκηπους....εγω παντως ειμαι μεσα..

Κοριτσια εγω ειμαι μεσα σε οποιο και οπου θελετε, το μονο προβλημα ειναι εαν εχει απεργια το μετρο μπορει καποιες να ταλαιπωρηθουνε να φτασουνε αμπελοκηπους....εγω παντως ειμαι μεσα..

αυριο fifaki μου θα ξερουμε για απεργιες στανταρ!!!

θα πεσει ανακοινωσει!!!

και γω μεσα ειμαι και στα δυο αν και τα applebee's εχουν πιο ωραιο μαμ!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Ναι βανιλακο μου,επιτελους να σας γνωρισω απο κοντα και αντε εχουμε πολλα να πουμε και να γιορτασουμε τα καλα νεα για την πουκη...περιμενω ολες να εχετε μαζι σας τουλαχιστον απο 2 φωτο των μωρων μια οταν πρωτογεννηθηκανε και μια τωρινη...

και εμενα μου αρεσει πιο πολυ το φαγητο στα applebee's...επιπλέον τα fridays τα εχω βαρεθει καπως.... ! τωρα για αδεια δεν ξερω.... εγω εχω χρονια να παω οωπως προειπα... αλλα παντα θυμαμαι να εχει κοσμος σε αυτο στην πανορμου.... βεβαια εγω πηγαινα για μεσημεριανο... και ισως να ειχε κοσμο λογω των εταιρειων γυρω γυρω..τι να πω???

Λοιπον και εγω μεσα , αλλα πεστε βρε κοριτσια που και θελω και οδηγιες πως ερχομαστε .

Φιφακι αμα παμε με μετρο ή αυτοκινητο θα περασω απο κει ουτως ή αλλως .

Μπουμπου αν θες βρισκομαστε κεντρικα να αφησω την αμαξαρα να μας πας εσυ :D ή εγω (αποφασιζουμε )εκτος και αν δεν βολευει .

Αντε να βρεθουμε να παει γουρι στην πουκι μας και στο φιφακι μας !!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

αλλος για applebee's???????????

xixixiixixi!!!!

γεια σου fairaki ...ολα καλα με το πουκακι θα πανε...!!!:!:

ρε fairouli εχω την εντυπωσει πως με το μετρο θα ερθετε πιο καλα και πιο γρηγορα!!ειναι σημειο που βολευει ολες μας, ετσι πιστευω!!:wink:

παω να κοιμησω τον μπεμπακο μου....αν δεν κοιμηθω και γω διπλα του, θα επανελθω!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...