Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γεια σας,κορίτσια!!!

Μετρήσαμε την μπεμπούλα μας χθες και είναι 2.900 γραμ.Βρε κορίτσια,έχω ανησυχήσει για κάτι.Πείτε μου εσείς που είστε έμπειρες μανούλες.Πάντα στις μετρήσεις την έβγαζε πάνω από το μέσο όρο στο κεφαλάκι,στα ποδαράκι κτλ.Στις τελευταίες δυο μετρήσεις (στις 35 και στις 37 εβδομάδες) μου βγαίνει κάτω από το μέσο όρο σε όλα.Δηλαδή για να καταλάβαιτε το μηριαίο της ήταν 69 ενώ έπρεπε να ήταν κοντά στο 71 (50%).Ο γιατρός δε μου είπε τίποτα,μόνη μου το πρόσεξα και έκανα ανοησία που δεν τον ρώτησα.Ισχύει ότι οι μετρήσεις δεν είναι τόσο έγκυρες σε μεγάλες εβδομάδες??Έχω ανησυχήσει πολύ με αυτές τις αποκλίσεις.Και εννοείτια ότι δε με ενδιαφέρουν για το ύψος της αλλά για την υγεία της!!Πείτε μου τη γνώμη σας σας παρακαλώ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

evAki ΜΟΥ δενξερω κατι για να σου απαντησω αλλα πιστευω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημΑ.αν ηταν το παραμικρο ο γιατρος θα σου ελεγε.μια χαρα ειναι η μπεμπα σου και σε λιγο θα την κρατας αγκαλιτσα..ειπε ποτε γεννας?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

καλημερα και απο μας??που ειστε καλε??????????

ξυπνησαμε και ειπαμε να φαμε απο την μαμα...αλλα απο το ενα στηθος μου γιοκ!!γαλα πολυ πόλυ ....αλλα εχει τραυματηστει η θηλη μου και εχω πεθανει στον πονο!!του εδωσα βεβαια λιγο συμπληρωμα 60 ml αλλα τωρα το εχω τυψεις γαμωτο που δεν εφαγε βυζακι!!

αφηστε που εχει ψηλοπετρωσει και φοβαμαι!!!

εσεις κοριτσια θηλαζετε και δινετε και συμπληρωμα ή ενα απο τα δυο?

:roll::rolleyes::confused:

Eγώ προσπαθώ το θηλασμό γιατί η μικρή είναι τεμπέλουλα και μετά απο 3-4 ρουφιξιές κοιμάται του καλού καιρού... και μας έχασε κι άλλο βάρος οπότε βγάζω και με το θήλαστρο για να της δίνω. Συμπλήρωμα δώσαμε μόνο στο μαιευτήριο που μας κατατρόμαξαν αλλά μετά από εκεί καθόλου... αφού έχω γάλα το βγάζω και της το δίνω κι έτσι σήμερα φτάσαμε τα 3160!!! ολόκληρες κοπέλες γίναμε!!! Θα σου πρ'οτεινα αν έχεις γάλα αντί για συμπλήρωμα να δίνεις το δικό σου... όσο για τις θηλές κι εμένα έχουν τραυματιστεί ειδικά η αριστερή και το πολεμάω με λανολίνη. Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

evi μου δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς

στις τελευταίες εβδομάδες είναι σχεδόν αδύνατο να μετρήσουν σωστά όπως και στις πρώτες. μην δίνεις μεγάλη βάση σε αυτές τις μετρήσεις. εμείς είχαμε θέμα με τα ποδαράκια του που έβγαιναν στον κατώτατο φυσιολογικό όριο. τελικά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. αν υπήρχε η παραμικρή ανησυχία θα σου το είχε κάνει θέμα και ο γιατρός. δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι όλα καλά είναι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα!!!

πραγματι ερημια στο καφε...δεν εχουν ολες οι μαμαδες χρονο ιδιως οσες ειναι με τα μπουμπς εξω που λεει κι η Μπουμπου!!!

Εμεις καλα ειμαστε,η μικρη μας κανει κατι κουλα με το φαγητο τις τελευταιες μερες,αργει πολυ στο γαλα,το ζηταει με σπαραγμο,πινει λιγο και μετα χαζολογαει.Μου ψιλομειωσε και την ποσοτητα,βεβαια δεν πεφτει κατω απο τα φυσιολογικα αλλα ειναι με τις μερες της.Μην την ματιασω,μονο στην υπνο δεν εχει προβληματα..

Σε 10 μερες θα κανουμε και το πρωτο μας εμβολιο...θα φαμε τσιμπηματακι στον πωπο:D:Dνα δουμε η παραπονιαρα πως θα αντιδρασει,χεχε

Εγω πηρα και το επιδομα των 1000 ευρω και κουφαθηκα με το ποσο γρηγορα εγινε αυτο,το περιμενα απο Σεπτεμβριο αλλα με διεψευσαν ευχαριστα.

Κατα τα αλλα,η ζωη κυλα ηρεμα,καλοκαιρι δεν καταλαβαμε ακομη,παμε τις βολτιτσες μας κι ολα ωραια!!

Μακαρι να περναμε οοοολεεες ετσι καλα:D

Διαφημίσεις

καλώς την μαρσολάν άντε ρε παιδιά , που είναι εκείνες οι μέρες που ήταν το φόρουμ γεμάτο κόσμο ? τι να κάνουμε θα ξεπεταχτούν τα μιρκούλια και θα βρεθούμε πάλι

τι επίδομα πήρες ?

αδείας ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλώς την μαρσολάν άντε ρε παιδιά , που είναι εκείνες οι μέρες που ήταν το φόρουμ γεμάτο κόσμο ? τι να κάνουμε θα ξεπεταχτούν τα μιρκούλια και θα βρεθούμε πάλι

τι επίδομα πήρες ?

αδείας ?

γεια σου Ροουζ μου!!!!επιδομα τοκετου,εμεις του δημοσιου πληρωνομαστε κανονικα τον μισθο μας στην αδεια οποτε μονο τοκετου δικαιουμαστε.

ροουζ,ο μπεμπουλης σας αρχισε να σας γελαει????εμας η τσουπρα πλεον αρχισε να ανταποκρινεται με συνειδητα χαμογελα και τρελλαινομαι!!!

ναι μιλάμε για το γέλιο , κάποιες φορές και με φωνή.

σκέτη τρέλα αλήθεια

εγώ δεν ξέρω αν θα πάρω επίδομα αδείας και από ποιον

απο οαεδ ή εργοδότη ή και από τους δύο με ποσοστά ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ελα ντε???δυστυχως δεν ξερω να σε βοηθησω επι τουτου.

Εγω σημερα αφου ταισα την μικρη κατα τις 9.30,μετα βγηκα εξω για τραπεζες,πληρωμες,ψωνια,και γυρισα στη 1.30.Τωρα λεω να πεσω να κοιμηθω καμια ωρα αν τα καταφερω και το απογευμα να παρω και το κοριτσι μου μαζι για βολτα.Εχουν βαλει 60% στα επωνυμα χειμωνιατικα καποια μαγαζια και θα παω να της παρω κανενα 2 κομματια αφου αλλαξω κατι δωρακια.Ειδα φορεματακι Ντολτσε για 1ετους 200 ευρω και κουφαθηκα.Υπαρχει κοσμος που τα αγοραζει????Παντως εγω της παιρνω ή χειμωνιατικα ή καλοκαιρινα για του χρονου.Τωρα ενα βρεφακι πιο πολυ χαιρεται τα κορμακια του νομιζω!!!

εγώ δεν κατάφερα ακόμα να τον πάρω μαζί μου, 2 φορές τον πήρα και έκλαιγε

στα λητώ όχι πουθενά ιδιαίτερα, μόνο μετά τον 40 πήγαμε για φαγητό και κοιμόταν.

άντε πάνε να προλάβεις να ρίξεις κανέναν υπνάκο.

όσο για τα ρούχα , εγώ προς το παρών με κορμάκια τον έχω χωρίς από πάνω

έχει τόση ζέστη άλλωστε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

εγω την εχω βγαλει και με το ρινγκ σλινγκ και με το καροτσι.

η καλυτερη μου ειναι το πρωτο...ριχνει τρελλους υπνους επανω μου!!!!!εννοειται οτι εχει ταιστει και μετα βγαινουμε...

εγώ πήρα μάρσιπο αλλά δεν κάθεται ο σκατούλης

του έρχεται πολύ ψηλά στο πρόσωπο και δεν βλέπει και κλαιει

είχα μια ελπίδα να κάτσει για να μην κουβαλάω το καρότσι που είναι και μεγάλο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

το ρινγκ σλινγκ είναι αυτό από ύφασμα ?

λες να πάρω τέτοιο ? είναι λίγο άσχημο μωρέ

ετσι ελεγα κι εγω αλλα δεν μετανιωνω στιγμη!!!Κρυβω ελαφρως και την ουρα και γινεται ενα με εμενα.

ολοι μας κοιτανε και με ρωτανε που το πηρα.Να καταλαβεις σημερα μια μανουλα ειχε το 45 ημερων αγορακι της σε κλασσικο μαρσιππο με ιμαντες...εεε,το μωρο ειχε το κεφαλι καθετα μεσα στα στηθη της μαμας του..απορω πως ανεπνεε,και τα ποδια καθετα κατω.Λες και το ειχε σε κηδεμονα.Η δικια μου ξαπλωνει επανω μου με το κεφαλακι στο πλαι,και τα γονατακια ειναι στο πλαι,λυγισμενα ψηλοτερα απο τον πωπο.φυσικη θεση.Οταν θα στηριζει το κεφαλακι της θα την βαζω να κοιταει εξω.:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...