Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

και επισης αποφασισα οτι δεν 8ελω καπελαδουρες και τετοια στο παιδι... ενα στεφανακι θελω που ειναι πιο cute...αλλα νταξ αυτα γινονται και ψιλκο τελευταια στιγμη.. δεν βιαζομαι...παω αργα σαν κοτα..

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερες κοριτσακιααααααα!!!

μολις κοιμηθηκε η μικρη μου για απογευμα και βρηκα λιγο χρονο να μπω!!

χτες γυρισα απο Αθηνα,ημουν σπιτι στις 4 το απογευμα και την βρηκα να κοιμαται.Οταν ξυπνησε...με ειδε διπλα της και με κοιταξε σαν να μην το πιστευε...μου γελαγε,με κοιταγε,μου γελαγε,με κοιταγε....την πηρα στα χερια μου αγκαλιτσα και τι εκανε η σκατουλα???γκρινιαξε να παει στον πατερα της...με σνομπαρε καταλαβατε????μου εκανε μουτρακια η κυρια...Σαν να μου ελεγε"καλα με παρατησες δυο μερες,παρε να χεις τωρα"...χαχα!!Μετα βεβαια δεν ξεκολλαγε το κοριτσι μου...αλλα στην αρχη με εβαλε στον παγο:tongue:

Μαρα...ολα καλα θα πανε βρεεεεε...και μην ακουωοτι μας σκας και μας πρηζεις...αντε μπραβο!!!Περιμενουμε ολες με ενδιαφερον να μαθουμε τα καλα νεα της Πουκιτσας!!

Αααα,οσο για την μυτη...το κανει εδω και μηνα η Πηνελοπη...σουφρωνει και ρουθουνιζει συνεχομενα...το τι γελιο ριχνουμε!!!

Φυσαλιδονι,με το καλο η βαφτιση σας!!Αντε καλο τρεξιμο ευχομαι...χεχε!!θα εχεις πολυ κοσμο???

Μπουμπου...τι ειπαμε???Ενα σιχτιριασμα και κοιταγμα μπροστα!!

Φαιρυυυυυυ...μεγεια τα κοσμηματα!!

Οσο για σενα Ροουζ...κακομοιρα μου τι μας κανεις με τα ταξιδια σου!!:tongue::tongue:ζηλειααααααααα!!!!

to "pos tolmnhses kai semytises xoris emena" Παιζει τρελά.. οποτε παω αυλιδα η πουκι μεχρι να μου δωσει σημασια περναει κανα 15λεπτο,,, μετά όλα καλά όλα ωραία αλλάπιο πριν κάνει πως κερύβεται στην αγκαλιά της μαμάς μου και γελάει πονηρά... ρε τι σου ειναι τα άτιμα!

dZJip3.png

kalhemraaaaaaaaaaaa Μεσα στην ολη μουντρουχιαση που με έχει πιάσει με το αυριανο ραντεβου εμα8α και ενα καταπληκτικο νεο.. η αγαπημενη μου κουμπαρα που 8α βαφτισει την πουκι, συναδελφοσ 652 χρονια, ο άνθρωπος μου εν ολιγοις εκανε τεστακι και ειναι θετικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

ooooooooooo συμπτωσαρααααααααααα και η δικια μας νονα ....εκανε τεστ πριν 2 βδομαδουλες και ειναι εγκυουλαααααααααααα!!!

θα εχουμε γκαστρωμενακια κουμπαρακια χιχιχιχι!!!!

ολα καλα θα πανε αυριο ρε....και την Τεταρτη θα το γιορτασουμε με κρασακι κοκκινο χιχιχιχιχιχι!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

μαρσυ χελλλλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοου...........

ναι θα εχουμε κοσμο ...ειμαστε μεγαλο σοι και οι 2 ...βαλε και τους φιλους...ασε δε θα μας χωραει η εκκλησια...

βανιλιτσα και μαρα εχετε σκεφτει πως θα κρατανε οι εγκυουλες νονες σας τα μπεμπεκια;;;τωρα το σκεφτηκα....μαλλον θα σας θελουν διπλα για υτποστηριξη...:lol::lol:

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

χαχαχ φυσ εγω δεν εχω τετοιο θεμα κα8οτι επειδη ειμαστε θιασος εχουμε 4 νονες και εναν νονο οποτε.. η εγκυουλα θα κα8ετε αραχτή,, μονο στο λάδωμα θα σηκωθεί γιατι τους θελω να λαδώσουν οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολοι

dZJip3.png

4 νονες και 1 νονο;;;

με τελειωσες φιλεναδα...παρα την κριση ...ξερεις που σκεφτεται ο αλλος να αναλαβει τετοιες υποχρεωσεις εσεις ειχατε 5 προτασεις;;βεβαια αυτο θα βγει σαφεστατα πιο οικονομικο αν μοιραστουν τα εξοδα..μια χαρα...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

αχαχαχαχαχχααχχαχααχχαχα κοιτα φυσ οταν ο αλλος σου λεει θελω..ε ναι λες αι ντου :P σαν το γάμο ένα πράγμτα.. και ναι απο πρακιτκής αποψης ειναι καλύτερο γιατι 8α ερ8ει σοτν καθενα 200 ευρω όλο το νταβαντουρι ;p

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μαρσυ χελλλλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοου...........

ναι θα εχουμε κοσμο ...ειμαστε μεγαλο σοι και οι 2 ...βαλε και τους φιλους...ασε δε θα μας χωραει η εκκλησια...

βανιλιτσα και μαρα εχετε σκεφτει πως θα κρατανε οι εγκυουλες νονες σας τα μπεμπεκια;;;τωρα το σκεφτηκα....μαλλον θα σας θελουν διπλα για υτποστηριξη...:lol::lol:[/

εμας ειναι ζευγαρι...οποτε νονα αραχτη...λογω κοιλιτσας, νονος αγκαλια το ταλιμπανακι μου:lol:

τελικα που θα τα πιουμε τα κρασακια μας!!!(και δεν πινω η ατιμηηηηηη))αλλα για χαρη σας ενα ποτηρακι θα το κατεβασω!!

γυρισαμε απο παιδιατρο....η γκρινια ειναι λογω δοντιων!!!

θα σας πω και τι μου ειπε για prevanar απο κοντα!!!

παντως μην ανυσηχειτε το εμβολιο ειναι super!!!

μας εβαλε και σπανακι και μπροκολο & ντοματα!!και φαριν λακτε!αυτα!!!

γιαουρτακι τον αλλο μηνα!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κορες, κλεινω γιατι ερχεςτε ο αντρας να με παριε να παμε αυλιδα να φερουμε την μικρά. εις αυριον τα σπουδαια

φιλιά σε όλες....8ινκ πινκ

mara εσυ τι ωρα μπορεις τεταρτη??λογω δουλειας εννοω!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...