Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ακριβως το ιδιο κανουμε και εμεις σου λεω....ειναι μαλλον χαρακτηριστικο του μηνα που βρισκονται τα μπεμπεκια μας....:cool:

μπουμπου ηθελα να σε ρωτησω...εχεις βαφτισει τον μικρο ηρακλη;

Οχι κουκλιτσα μου, ηταν να τπν βαπτισω Οκτωβρη αλλα ετυχαν κατι αναποδιες και θεματα υγειας οποτε Μαιο λεμε να μαστε καλα!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

και εμεις μαιο θα βαφτισουμε...21 μαιου... χθες την εκλεισα την ημερομηνια...

κοριτσια το θεμα φιλια ειναι τεραστιο αλλα αν κατι δεν προχωραει που λεμε...το βλεπεις...δε μπορει ρε παιδι μου να σαι κωλος και βρακι με τον αλλο που λεμε, σγχωρατε με για το λαικο:lol:,και ξαφνικα να κοψετε επαφες...ουτε τηλεφωνο που λετε...μου φαινεται καπως....

και εγω εχασα τετοια φιλη, κολλητη χρονια αλλα κατι δε μου αρεσε σε εκεινη και σταδιακα με επηρεασε τοσο πολυ που την εβγαλα απο τη ζωη μου...διατηρω μια επαφη τηλεφωνικη αλλα μονο τυπικη πια...

παντως οταν κανει κανεις οικογενεια απομονωνεται...απορροφαται απο το νεο περιβαλλον και χανεται για ενα διαστημα...ε αυτο το διαστημα μπορει να ξενερωσει τον φιλο μας και μετα να κοψει..ετσι το βλεπω εγω.

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

τι να σου πω μπουμπου μου...εσυ ξερεις...

ο καθενας μιλαει κρινοντας απο τα βιωματα του...

αν εσυ ησουν οκ μαζι της...εε...ξεκολλα,πες ενα τεραστιο ουστ οπως και ειπες και παμε για αλλα...;)

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Ετσι ειναι, απλα με πιανει η στεναχωρια και το γαμωτο ξερεις...να φερεσαι καλα και να σου φερονται αντε γεια...

anyway!!! για πες για τη βαπτιση. βρηκες τιποτα καλο?

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μωρε σε νιωθω αλλα υπαρχουν και οι αδικιες ετσι;

δεν πειραζει...κοιταμε μπροστα...

για τη βαφτιση ε;;δεν εχω ψαξει απλα κοιταω στο ιντερνετ..

εχω σκεφτει οτι θα θελα να φοραει ασπρο φορεμα με κοκκινες λεπτομερειες και κοκκινα παπουτσια...και γενικα το θεμα να ειναι κερασακια φραουλιτσες και τετοια...

σκεφτομαι να καβατζωσω πεθερα που κανει θεικα γλυκα του κουταλιου να μου κανει ενα γλυκο φραουλα και να το βαλω σε βαζακια που θα διακοσμησω εγω ...βεβαια ολα αυτα θελουν απειρο χρονο που εγω με 2 παιδια δεν εχω...αλλα βλεπουμε...κανω σκεψεις προς το παρον...

εσυ τι λες να κανεις;

tt1c3fef.aspx

γεια κι απο μενα!!!!!!!!

εχει πεσει τρελη δουλεια και τρεχω απιστευτα....σας διαβασα στα γρηγορα...

Φιλιες... δεν θα επεκταθω... 50 ωρες ψυχαναλυσης ηταν αρκετες για να με μαθουν αν μην βασιζομαι στους ανθρωπους...

χαχαχα

Πουκομαμααααααα που σκτ εισαι?? απο την παρασκευη σε ψαχνω στο τηλεφωνο! γιατι δεν ειχες σημα??? ειπα να μην παρω στο σταθερο για να μην ενοχλησω,,,,

Για τεταρτη κλεισαμε ??? ενημερωστε με!!!!!!!!

Διαφημίσεις

γεια κι απο μενα!!!!!!!!

εχει πεσει τρελη δουλεια και τρεχω απιστευτα....σας διαβασα στα γρηγορα...

Φιλιες... δεν θα επεκταθω... 50 ωρες ψυχαναλυσης ηταν αρκετες για να με μαθουν αν μην βασιζομαι στους ανθρωπους...

χαχαχα

Πουκομαμααααααα που σκτ εισαι?? απο την παρασκευη σε ψαχνω στο τηλεφωνο! γιατι δεν ειχες σημα??? ειπα να μην παρω στο σταθερο για να μην ενοχλησω,,,,

Για τεταρτη κλεισαμε ??? ενημερωστε με!!!!!!!!

aaaa Ολο λεω να φορτισω το κινητο..και εδω και 3 εβδομαδες το ξεχνάω.. :P τι με ηθελες καλο μ?

dZJip3.png

axaxaxaxa να παιρνεις αυλιδα καμαρι μου τα σκ... το κινητο μου μονιμως ειναι στον κοσμο του.. το χρησιμοποιω ως μπιπερ μονο οταν βγαινω με την μικρη για να μας εντοπιζει ο πατερας..πλακα πλακα.. απο τοτε που ψοφησα το κινητο μου εχω γινει πιο ηρεμη,,,

dZJip3.png

μαρα ποτε θα κανεις βαφτιση;ιουνιο καλα θυμαμαι;

του κοκκινου θα γινει λεμε....:lol:

εγω οαντως θελω να χει και πολυ ασπρο...το κοκκινο να ειναι διακριτικο στο φορεμα....τα παπουτσια ομως τα θελω φωτιαααααααααααααααααααα:cool:

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...