Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερουδιααα,

ολες καλα???

-Βανιλιτσα,να σου ζησει ο μπεμπουλης...ειδες ολα καλα πηγαν.Πολυ χαιρομαι,μπραβο!!

-Χαπι μου,υπομονη...κοντα ειναι ο Αυγουστος.Τωρα σχετικα με τα μυρμηγκια...ο θειος μου που ειναι γεωπονος μας ειχε συστησει γενικα για τα εντομα,ζωυφια,κατσαριδες κλπ το k-othrin.μας ειπε οτι δεν ειναι καρκινογονο κι οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα.αλλωστε το χρησιμοποιουν και σε απεντομωσεις σιτηρων κλπ,παντως απο το αεροζολ και τη χλωρινη χιλιες φορες καλυτερο.Το διαλυεις σε νερο και ψεκαζεις εξωτερικα σε τοιχους,στα σοβατεπι αλλα και μεσα στο σπιτι γυρω-γυρω και κοντα στα παραθυρα,στις μπαλκονοπορτες,στα σιφονια της αποχετευσης γενικα οπου εσυ κρινεις απαραιτητο.Εμενα με εχει σωσει με τις κατσαριδες...εκεινες τις μικρουλες!!Εμπαιναν απο τον διαδρομο της πολυκατοικιας,κι απο το μπαλκονι.Εεεε,ελουσα κυριολεκτικα τους τοιχους περυσι τετοιο καιρο και απο τοτε δεν ξαναειδα στο σπιτι.Θα επαναλαβω και φετος.

-Γκελυ....μην μασας.Κατσε στο παιδι σου κι αντε γεια με την δουλεια!!!Αν δουλευες σε αλλον εργοδοτη δεν θα επαιρνες την νομιμη αδεια σου?????Προσπαθησε να συννενοηθεις με τον αντρα σου...προτεραιοτητα το παιδι σας!!!Δεν φτανει που σε στερηθηκε τις πρωτες μερες της ζωης του το παλλικαρακι μου.Οσο για την μαμα σου,συγγνωμη που θα το σχολιασω αλλα κριμα που ντρεπεται.παντως καλα κανεις και εισαι μπαινακης-βγενακης.

-Ροουζ,εμας η παιδιατρος ειναι της αποψης οτι γενικα το Απταμιλ ειναι απο τα καλυτερα γαλατα.Υπαρχει στην ιδια ονομασια και το comfort που ειναι αντιαναγωγικο,υπαρχει το extra care,επισης το plus που ειναι για αχορταγα μωρακια.Να ξερεις παντως οτι τα αντιαναγωγικα γαλατα γενικα ειναι πιο πηχτα κι ισως να χρειαστεις να παρεις θηλη μεγαλυτερης ροης.Εχε το υποψιν σου αν τελικα παρεις κατι τετοιο

κατα τα αλλα,εμεις αρχισαμε να βγαινουμε βολτες στο ρινγκ σλινγκ μας κι ολοι μας κοιτανε και τρελλαινονται με την μπουμπου.Κοριτσια,σωθηκα για κοντινες βολτες μικρης διαρκειας.την ταιζω,την χωνω εκει μεσα και παμε βολτα για κανενα 2ωρο.Ριχνει κατι υπνους αλλο πραγμα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

newmummy μου τι κάνεις ? να σου ζήσει η μικρούλα

καλά αλήθεια άφησαν τον άντρα σου να μπει μέσα στην καισαρική ?

στο γένεσις που γέννησα εγώ ούτε να το συζητήσουν δεν ήθελαν το χειρουργείο είναι χώρος αποστειρωμένος και δεν μπαίνεις κανείς άλλος πέρα από τους απαραίτητους.

αν και δεν νομίζω ότι θα άντεχε ο άντρας μου να μπει. όλο και το μάτι θα πήγαινε προς την κοιλιά και δεν θα το άντεχε.

Καλά είμαι, πλέω σε πελάγη ευτυχίας!!! Nαι μας "αποζημειωσαν"γιατί καθυστέρησα να μπω χειρουργείο 3,5 ώρες και είπαμε ότι είναι και γιατρός!!! Είδε πρώτος τη μικρή και που με ράβανε...σκληρό καρύδι...

κοριτσια δεν μπορω αλλο

ειμαι ακομη στο γραφειο και κανω δηλωσεις

β ο η θ ε ι αααααα

ειναι αυτη ζωη λεχωνας????

ολες ειστε με τα μωρακια σας και εγω κανω δηλωσεις

σημερα εκατσα να βοηθησω τον αντρα μου και δεν πηγα ουτε στον μπεμπη

το πουλακι μου δεν θα το ειδα σημερα το απογευμα,κλαψ σνιφ

ποτε θα κανω κατι φυσιολογικο-συνηθισμενο,ρε γ@μ#το

ποσο θελω να κατσω με τον μπεμπη αγκαλια και το νυχτικο μου και να κανουμε αυτα τα γνωστα μαμ-κακα-και νανι..........

Κουράγιο και θα φτάσει η ώρα. Εκανες υπομονή 9 μήνες... λίγο ακόμα! Πότε βγαίνετε?

ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ:P

ΣΤΙΣ 23/06 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΙΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ:D!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ....ΟΛΟΙ.........

ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟΚΕΤΟ ....ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ...

ΚΡΑΤΗΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!!!

ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΙΑ!!!!!!!!!!

Ο ΓΙΟΚΑΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3500 ΚΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!!!!

Να σας ζήσει!!! Κοτζάμ αντρακλας!!! Γερός και καλότυχος βανιλίτσα μου... Φιλάκια

Κορίτσια να μας δω πότε θα αρχίσουμε να μιλάμε για τις βαφτίσεις!!!

Φιλιά σε όλες :D:D:D

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

κοριτσια μπαινω στα γρηγορα πριν παω στον μπεμπη

βανιλιτσα να σου ζησει το μωρακι σου

να ειστε σιδερενιοι και καλο σαραντισμο:P:p:p:p

να σας πω τι μου ειπε η φαρμακοποιος

πηγα να παρω τα ιδια μπιμπερο που εχουν στο μαιευτηριο και μου ειπε οτι ο αδελφος της που ειναι γιατρος για το μωρο τους,εχει παραγγειλει το μπιμπερο της chicco αυτα που ειναι στραβα,ειναι για τους κολικους οτι καλυτερο

δεν ξερω αν καταλαβατε ,αν τα βρω σε site θα σας τα στειλω

εχουν την σωστοτερη κλιση λεει ,ετσι ωστε να μην κατεβαζει το μωρακι αερα και κανει κολικους

αυτα βεβαια για οσες δεν θηλαζετε,πουλακια μου

α,ο μπεμπης τρωει 50 ml σε καθε γευμα.....σας το ανακοινωνω με περηφανεια

χιχιχιχιχιχ

φιλια

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Κουράγιο και θα φτάσει η ώρα. Εκανες υπομονή 9 μήνες... λίγο ακόμα! Πότε βγαίνετε?

ελπιζω μεχρι το τελος της εβδομαδας

ΓΚΕΛΥ

να μαι και εγώ πάλι

σχετικά με τα μπουκάλια αυτά της κίκο τα έχω δει αλλά νομίζω οτι βγαίνουν μόνο σε πλαστικό γ'αυτο δεν τα πήρα. το σκέυτικα και εγώ να πάρω αλλά δεν μου αρέσει να είναι σε πλαστικό μπουκάλι. τα γυάλινα λένε είναι τα καλύτερα.

μαρσολαν μου θα το κάνω θέμα με τον γιατρό αλλά ξέρω τι θα μου πει πάλι αφού παίρνει το παιδί βάρος γιατί να αλλάξεις. έτσι μου είπε και για το φρισολακ. αλλά τωρα θα του κάνω πλήρη ανάλυση για το πως συμπεριφέρεται το μωρό όταν τρώει. υπάρχει ένα μπουκάλι της κίκο πάλι που ρυθμίζει την ποσότητα γάλατος που πέφτει από την θηλή. το σφίγγεις και το χαλαρώνεις για να το ρυθμίσεις τώρα κοτσάνα το κόβω γιατί εγώ όπως και να το κάνω το ίδιο μου φαίνεται. τι να πω ρε κορίτσια ψάχνω τρόπους να μην πνίγεται ο σκατούλης. καλά δεν είναι πάντα αλλά όταν πεινάει ακούγεται γκλακ γκλακ από το λαιμό του και μετράω δεύτερα να μου πνιγεί. και μετά βήχει και θέλει να ρευτεί. πω πω θηρίο ρε παιδί μου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Γκέλυ μου που τον έχετε τον μπέμπη σε ιδιωτική η δημόσια κλινική ?

σε ιδιωτική να φανταστώ είναι μεγάλο το ποσό

γεια σου ροουζ

στο ιασω ειμαστε

δεν χρειαζεται να φανταστεις

πληρωνουμε 150 ευρω την μερα-ευτυχως θα τα καλυψει το ταμειο

αν και εφοσον θα εχει να μας δωσει λεφτα,ετσι οπως παει το τεβε

για τα μπιμπερο παντως εχουν γυαλινο μπουκαλι

σημερα τα αγορασα

αλλα συμφωνα με τις μαιες δεν εχει τοση σημασια αν το γαλα δεν ειναι μητρικο

γιατι δεν μενει πολυ ωρα στο μπουκαλι

ενω το μητρικο μενει αρκετη ωρα στο μπουκαλι ,μεχρι να το συλλεξεις ,να το ξεπαγωσεις κτλ και μενει το λιπος στα τοιχωματα του πλαστικου και χανεται,ενω θελουμε να το παιρνει το μπεμπακι

αυτα

σε ζαλισα

αλλα γιατι ανησυχεις βρε παιδι μου,οκ,ειναι λαιμαργος

βαλτον μετα να ρεφτει και τελος

καταλαβαινω ειναι λιγο τρομοκρατια για σενα αλλα αφου πεινανε......

ΓΚΕΛΥ

κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σας ..να ειστε καλα με τα μωρουδακια σας!!!

εγω θηλαζω..προς τον παρον!!και λεω προς το παρον γιατι ειμαστε στην βδομαδα προσαρμογης και ζυγιζομαστε καθε μερα να δουμε αν παιρνουμε βαρος!!αν μας το εγκρινει ο παιδιατρος θα συνεχισω και ας πονανε οι θηλες μου:rolleyes:

ευτυχως ειναι ηρεμος τρωει και κοιμαται!!!Μιλαμε για πολυ σκατο ομως κοριτσια!Το βραδι μου εκανε και λοξυγκα, για αρκετη ωρα!εσας εχουν λοξυγκα??

αν δεν βαλει το στοματακι του στο βυζι δεν ησυχαζει λεμε αναστατωνει τον κοσμο!!

ααα σημερα μου επεσε και ο ομφαλουλης!ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ αλλα ενταξει ολα υπο ελεγχο!!!

θελωω να περασουν οι μερες να βγουμε και μεις για καμια βολτιτσα αλλα εχουμε μελλον!!!

σε καμια 10αρια θα παρουμε την μιση ευχουλα και θα ξεκινησουμε τις ατες:P

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γκέλυ μου εγώ δεν βρήκα ούτε στα λητώ ούτε στα κουκου γυάλινο τέτοιο , τι να πω τόσο να μην είδα ?

δεν το θέλω πλαστικό γιατί δεν θα αντέξει πολλές αποστειρώσεις , έτσι λένε εγώ προσωπικά δεν το ξέρω.

θα ψαξω ξανά εσύ από που το πήρες ?

οσο για την λαιμαργία του , ναι είναι τρομοκρατία γιατί πνίγεται και μετά κλαιει θαρρείς και ποιος του φταίει ?

βανιλίτσα μου εμένα έχει συχνά λόξιγκα καθώς είναι λαίμαργος του έρχεται συχνά ο λόξιγκας και κρατάει και πολύ. πάνω που λέω άντε να φάει να κοιμηθεί τσουπ ο λόξιγκας και αντίο ύπνε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ποια μανουλα βρυκολακιαζει προσπαθοντας να κοιμησει το ΚΑΜΑΡΙ της??????????????εμενα κοιμοταν ολη μερα η μπεμπα και τωρα γαριδα το ματι ..ο αντρας μου μολις πηγε για υπνο κοιμοταν ορθιος

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μας??που ειστε καλε??????????

ξυπνησαμε και ειπαμε να φαμε απο την μαμα...αλλα απο το ενα στηθος μου γιοκ!!γαλα πολυ πόλυ ....αλλα εχει τραυματηστει η θηλη μου και εχω πεθανει στον πονο!!του εδωσα βεβαια λιγο συμπληρωμα 60 ml αλλα τωρα το εχω τυψεις γαμωτο που δεν εφαγε βυζακι!!

αφηστε που εχει ψηλοπετρωσει και φοβαμαι!!!

εσεις κοριτσια θηλαζετε και δινετε και συμπληρωμα ή ενα απο τα δυο?

:roll::rolleyes::confused:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βανιλίτσα να προσέχεις με το στήθος, να βάζεις ζεστές κομπρέσες συνέχεια για να μαλακώνει αλλιώς θα πάθεις μαστίτιδα.

θα μαλακώσει αμέσως και βγάλε το με θήλαστρο αν δεν θέλει το μωρό. κράτα το στο ψυγείο και τάισε το όταν πεινάσει.

ζωή μου εμείς ήμασταν στο πόδι μέχρι τις 2 αλλά που χρόνος για φόρουμ , βόλτες πάνω κάτω να κοιμηθεί , ευτυχώς μετά κοιμήθηκε μέχρι τις 6.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσακια....

εμεις σημερα απολαμβανουμε την αδειουλα μας....

πηγαμε και στο ικα και κατεθεσα τα χαρτια....θα ηρεμησω λιγακι και απο βδομαδα θα αρχισω και τα πλυσιματα...τωρα αρχιζω να συνειδητοποιω οτι πλησιαζει ο καιρος να αγκαλιασω το ζουζουνι μου

76IGp3.png

άντε χάπι μου με το καλό και εσύ να ξεκουραστείς για να είσαι έτοιμη να υποδεχθείς το αγγελούδι σου. εμείς σήμερα είμαστε τα δυο μας, κάνουμε παρεούλα.

του έβαλα μουσική τον έχω στην καλαθούνα του καροτσιού και τον κουνάω με το πόδι.

κοιμάται ο σκατούλης όλη μέρα σχεδόν. στάση για φαγητό και ξανά προς την δόξα τραβά. ελπίζω το βράδυ να μην έχουμε παρατράγουδα.

τρελαίνεται για τραγούδια και μουσική.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...