Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Αν επιτρεπεται η κιρσοκήλη επηρεασε τον αριθμο του σπερματος και Την αφαίρεσε τελικά ή δεν χρειαστηκε;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κοριτσια υπαρχει ο γλυκος τραχανας,που γινεται με αλεσμενο σιταρι και ο ξυνος τραχανας που γινεται με αλευρι

ο ξυνος φανταζομαι οτι αν αλεστει γινεται πολτος οπως η πατατα

ο γλυκος ομως εχει φλουδες απο τον φλοιο του σιταριου

εμενα ο παιδιατρος αυτον μου ειπε να φταιξω και τον φοβαμαι

γινεται λιωμα ολο αυτο το φλουδι,γιατι εμεις οταν τον τρωμε σουπα ,το καταλαβαινουμε το φλουδακι,οεο

ναι βρε κοριτσια ο γλυκος τραχανας που γινεται απο γαλα και σιταρι εχει φλουδα που αν παει στραβα στο λαιμουδακι πνιγεσαι σα τον ξηρο καρπο ενα πραγμα!!

ο ξυνος που ειναι απο αλευρι εινα οκ!!!

αλλα ο γλυκος ειναι ο πιο καλος και βιταμιχουχος τραχανας!!!

σημερα εχουμε εμβολιο σας το ειπα????αρε γλεντια με το αγχος παλι!!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

re mantamitsa εσυ... σαν πολύ δεν ενοχλείτε ο ηρακλάκος? η ζωή τι λέει περι του 8έματος?

Μαρα μου η Ζωη λεει οτι εκτος απο τα δοντια που τον εχουν τσακισει ενεκα τα πολυ σκληρα ουλα ειναι στανταρ αγχος αποχωρισμου το οποιο και θα συζητησουμε εκτενως μεσα στην εβδομαδα...

καλημερα τσουπρες!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

γεια σου μπουμπου

λοιπν κοριτσια,ηταν πολυ ωραια που ξαναμιλησαμε,ααααααχχχχχχχ

θα σας αφησω,για σημερα,οσο για το καφεδακι,δεν το βλεπω γιατι ο γιατρος θα με πλακωσει στο ξυλο,μου ειπε ζεστη και ξεκουραση,αλλιως δεν το γλυτωνω το νοσοκομειο,ενεκα τα ακροαστικα

καλυτερα να προσεξω γιατι ποιος θα μου προσεξει μετα το ζουζουνακι μου

εδω τα προηγουμενα βραδια,παθαινα κρισεις βηχα,εκανα εμετο απο τον πολυ βηχα και μετα νανουριζα και τον μπεμπη,που τον τρομαζε η φασαρια,με την μασκα,φυσικα....ειπαμε,ομορφιες

αρα θα κατσω σπιτι,θα αραξω σπιτι.......

σας φιλω ολες και σας ευχαριστω για την συμπαρασταση:)

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Μαρα μου η Ζωη λεει οτι εκτος απο τα δοντια που τον εχουν τσακισει ενεκα τα πολυ σκληρα ουλα ειναι στανταρ αγχος αποχωρισμου το οποιο και θα συζητησουμε εκτενως μεσα στην εβδομαδα...

καλημερα τσουπρες!

kalhmera agaph

ποιο αγχος αποχωρισμου ρε μαναρακι μου.. εσυ και ο ηρακλακιας ειστε αυτοκόλητοι.. να μου πεις για την πουκι να εχει άγχος να το καταλάβω (αν και με έχει χεσμενη) αλλα ο ηρακλάκιας; σορυ κιολας ρε μπουμπάκι μου αλλά μην τα ριχνουμε όλα στα..αλματα αναπτυξης και στα άγχη.. ξερω και γω; ρε μπας και το παιδι εχψει τπτ κολικους; τιποτα δυσκοιλιοτητες; εφιάλτες;

γκελακο μου μας έλειψες.. για τον χαζμπαντ συμφωνω με την παστακοβα

εβελινα συναδελφεεεε φανερωσου γαμω το ΕΤΑΠ ΜΜΕ μου!

dZJip3.png

μολις επιβεβαιωσα το ραντεβου μας με την κα Φρυσιρα στο Παιδων Αγ Σοφία στο τμήμα γενετικής.. κοριτσια.. PLEASE στειλτε θετικες ενεργειες, ροζ συνεφάκια, καλή διάθεση.. οτι σας βρίσκεται εύκαιρο τέλος πάντων

μερσι

dZJip3.png

φιλεναδα φυσαω με ολη μου τη δυναμη, ολη μου τη θετικοτητα προς αυλιδα μερια...++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++

να ειναι αριστα τα αποτελεσματα για το μικρο σου πουκακι!!!

περιμενουμε νεα.ποτε θα εχετε αποτελεσματα;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

η πρώτη εκτίμηση-διάγνωση ειναι αμεσα φυσαλιδα μου... 8α την δει καταρχην ψυχοκινητικά, 8α δει μετρησεις κεφαλής και θώρακα και ΑΝ εχει κάποιες αμφιβολίες θα κάνουμε DNA για άμεση απάντηση (σε 15 μερες περίπου) ή θα περιμένουμε μεχρι να χρονισει η πουκι (που δεν θα αντεξω να περιμενω οποτε θα παω καρφωτη για DNA)

dZJip3.png

μεχρι τωρα, αυτες οι μετρησεις μαρα , εννοω της κεφαλης και του θωρακα, μια χαρα δεν ειναι;

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ολα καλα θα ναι λεμε...εχω το κληρονομικο χαρισμα, βλεπω το μελλον...:-D:-D:-D:-D

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

mexri stigmhs fysalida to pouki paizei stis anotero-anotates kampyles genika... σωμα και κεφαλι ειναι σε πλήρη αναλογια κλπ κλπ κλπ...απλά ειναι η πουστια του συγκεκριμένου συνδρόμου που εμφανίζετε ξαφνικά και ενώ όλα ειναι πριμα...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...